local-stats-pixel fb-conv-api

Narkotikas un dzīvesstils6

5 3

čau, radās jautājums uz kuru nekur nevar atrast atbildi varbūt šeit ir kāds kas zinās un pratīs paskaidrot!

Biju Rīgā pasākuma un tur bija cilvēki manāmi apreibušu un ļoti laimīgi :D Taču viņu sarunvaloda vai dialogi vai saruna starp vairākiem cilvēkiem bija pilnīgs bezsakars vārdu salikumi/skaņas/teikumi vienkārši sviests , citēšu nedaudz no tā ko viņi runāja : pasties ka aizlidoja un samainījās , kas tiko notika? :o hmm un jā tā mes gājām un neaizgājām , man bija draugs kas piedāvāja nopirkt bikses pa 10eiro bet es nopirku pa 11 vot es lašara :D utt... Tādi nebija visi cilvēki lielākā daļa bija normāli bet bija indivīdi kas izskatījas nojūgušies kas viņi tādi ir un kapēc viņiem tādas sarunas?

5 3 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

čaļi piedurās pie bezsakara, ko tur nesaprast

1 0 atbildēt

Man ir čoms, ar kuru esam pazīstami kādus 15 gadus. Tik ilgā laikā izveidojas pamatīga bagāža ar iekšējiem jokiem, koda vārdiem, citiem neko neizsakošām frāzēm. Daudzi ir teikuši, ka klausoties mūsu sarunas, šķiet - tie ir divi svaigi no psihenes izlaisti narkomāni. Tas varētu būt viens skaidrojums. 

Otra iespēja ir, ka džeki vienkārši ir kaut ko lietojuši, labi jūtas un smejas par neko. Reizēm gadās tādas sarunas, kurās galvenais ir vienam otru pārspēt absurdā, jo tas vienkārši ir smieklīgi. Pēc pieredzes - bieži vien dažādas vielas nevis liek runāt absurdu, bet darbojas kā katalizators visa komiskā uztverei, un ja cilvēki ir uz viena viļņa, veidojas tāda kā "kolektīvā apziņas plūsma" - paši neapzinoties, cilvēki vērpj tādu mazu "sarunas kosmosu" ar savu izpratni par to, kas ir smieklīgs. Tāpēc ir tas teiciens, ka "nariks" parāda pirkstu un citi smejas. Viņi parasti nesmejas par pirkstu, viņi smejas par visu kopumā - apziņu, ka ir pilnīgā mērcē, ka kāds izdomājis atkārtot stereotipisku izgājienu, par sejas izteiksmi, par visu.

Vēl var gadīties (bet maz ticams), ka viņi bija ar kaut kādām psihiskām kaitēm. Pazīstu vienu puisi, kurš ikdienā šķiet pilnīgi normāls un funkcionējošs, bet gadās, ka viņš sāk runāt pilnīgu nonsensu.

Ej nu sazini.

1 0 atbildēt

nice trolling. people are "weird".. spooky.  emotion 

0 0 atbildēt

arī es ar cilvēkiem kurus pazīstu ļoti ilgi, sarunājos savādāk un mēs citu klātbūtnē varam apspriest lietas kuras citiem nebūtu jāzina. Mēs viens otru ļoti bieži saprotam no pus vārda

0 0 atbildēt

Kolektīvā apziņa vairāk tādā metaforiskā nozīmē - īsti neticu, ka cilvēki var kaut kā ēteriski savienoties kolektīvā apziņā, domāju vairāk, ka viens otru ļoti labi uztver un ir uz viena "viļņa". emotion 

0 0 atbildēt

Vajadzēja uzprasīt, lai padalās..

0 0 atbildēt