local-stats-pixel fb-conv-api

Mūsdienu sabiedrība.18

608 2

Sveiki spocēni:) Nedaudz iepazistināšu ar sevi,esmu 22 gadus vecs vienkārš puisis kurš dzivo vienkāršu dzīvi,taču man patīk pavērot sabiedrību un tās rīcību dažādās situācijas,un vispār kopumā,un pēdēja laikā ir sanācis tikties ar dažādiem cilvēkiem,un ir iestājies tāds periods,kad es sāku apdomāt uz kādas planētas es dzīvoju,un kādas ir tās vērtības.

608 2 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000
Pilnīgi pareizas atziņas.Un tādu Tev dzīves gaitā nāks vēl daudz.Un tas ir LABI.Mēs esam šajā pasaulē lai mācītos un gūtu atziņas,izdarītu secinājumus un gūtu rīcības pieredzi.
19 0 atbildēt

Ļoti vienkārši.  Par cik cilvēku uz Zemes ar katru sekundi paliek ar vien vairāk, to vērtība devalvējas tāpat kā tas ir ar valūtu, ja to bezgalīgi daudz emitē. Mana atziņa - ja gribi dzīvē būt kaut kas vairāk par staigājošu mēslu čupu, tad pierādi sevu!

13 0 atbildēt

Welcome to Latvia. Tādi tieši ir latvieši. Vācijā un norvēģijā nav tik traki neiecietīgi cilvēki. Viss ir tādēļ ka algas zemas un lielai daļai latviešu nepatīk sava dzīve, tapēc staigā apkārt ar iedomīgiem purniem neapmierinātiem, nīstot citus un bojājot garīgo.

9 0 atbildēt

Tā vien liekas,ka tu dzīvo dzīvi,lai izpatiktu citiem...Te tev jaunums,beidz vērtēt sabiedrību,pavērtē sevi,noteikti tev pašam pietiek "skeletu",ko nerādīt citiem...

11 3 atbildēt

Ir mūžīgais jautājums, kāds vēlies būt tu? 1.Vai tu vēlies būt tāds pats, kas manipulēs ar citiem, "ies pāri līķiem", un izmantos pat tuvākos, lai gūtu sev labumu (Mednieks)? 2.Vai arī tu vēlies labāk būt iejūtīgs, atrast labus draugus, kuru nebūs daudz, bet saņemt, iespējams mazāku atalgojumu, jo neizmantosi citus, piedosi viņiem(tas nozīmē, būs grūtāk tikt par pārvaldnieku), bet toties tev būs lielāks iekšējais miers par labi paveiktu darbu, tu varēsi atrast patiesu mīlestību un tevi mīlēs un cienīs tie, kas spēs saprast, ka esi emocionāls un labestīgs cilvēks(Upuris)? 3.No savas pieredzes varu pateikt, ka es esmu mācījies maniupulēt ar cilvēkiem(pārdošanas apmācības n stuff), un varu ideju viegli nodot cilvēkam, ka viņus tā aizrauj, pat uz NLP pusi(neirolingvistiskā programmēšana), ka cilvēkiem ir grūti domāt par ko citu. Bet tad es sāku domāt- Vai tiešām tas esmu es, vai tiešām man ir cilvēkam jāsagroza domāšana un apziņa tikai tādēļ, lai viņš nopirktu produktu? Nē. Tas neesmu es. Es vēlos palīdzēt cilvēkiem, ja arī mani beigās kāds piekrāpj, tas ir uz viņa sirdsapziņas, vai slikti izturas, beigās es vienalga būšu uzvarējis, ja nepadošos provokācijām. Un kā par brīnumu, tas strādā. Cilvēki piekrīt, ka  man ir taisnība un to novērtē, un novērtējums ir pat no cilvēkiem no malas, kas nav tieši saistīti ar mani vai manu darbu.  Ja kāds vēlas tevi piečakarēt, viņš to izdarīs vienā vai otrā veidā. Bet ja viņš sekos tam, ka piečakarēt ir ok, tad viņam pašam no tā būs sliktāk. Jo kas ir labāk- dzīvot baidoties ka tev atriebsies, vai arī ar īstiem draugiem, kuriem vari vienmēr visu stāstīt, kas uz sirds? emotion

6 0 atbildēt

Laipni lūgti pieaugušo pasaulē.

7 2 atbildēt

Kopumā raksts labs, bet 1. apgalvojums nepatika - pārāk subjektīvi, un vnk noteikti, ka labākus normālākus cilvēkus neesi vēl saticis.

3 1 atbildēt

Un kā ar svētkiem? Kad iz ziemassvētki visa ģiemene sanāk pie galva dāvina dāvanas un ēd kopā. Bet visu pārējo gadu pat nezvana vviens otram ignorē un iespējams neko nezin viens par otru vairs. Un viss šis balagāns- kam? Iztērēt naudu palielīties kurš krutākas dāvanas var nopirkt un viss. Neviens pat nepajautās vai tev pietiekoši līdzekļī bet ziemassvētkos neuzdāvināt kaut ko tas ir vajprāts un negods un ja vēl neierodies tad Tu esi uzmetis visai ģiemeni. Bet kā ir tām sīkajām ikdienas lietiņām?

2 0 atbildēt
Egoists nav tas kurš spēj dot kautko no sevis , neslatoties uz to , ka tas viņu fiziski neatvieglo (piemēram iedot siltu segu , neskatoties vai zinot uz to , ka pašam ir sliktāk) Tur pat pretī varu teikt , ka esmu egoists , bet baudu man neliedz just palīdzot citiem : D Palīdzu un kaifoju no tā .
2 0 atbildēt
Uuuh , staci , lzpatikt ir slikta lieta , daudz , daudz depresījas . Vajag būt atklātam pret sevi un citiem un ļauties kritikai , jo nēsam karaļi un no dzīves mūžīgi jāmācās uztverot katru lietu pozitīvi .
2 0 atbildēt
Taisnība jau tajā visā ir, bet par 1.es īsti neuztraucos. Es pret visiem vienādi izturos - man vienkārši pofig. Tie cilvēki, kuri man ir svarīgi, zina kāda es esmu un neiespringst uz manu ļaunumu emotion
1 0 atbildēt

Nav jau arī gluži tik slikti. Nav sanācis satikties ar pareizajiem cilvēkiem. Personīgi man, manipulēšana un visa tā lielīšanās liekas smieklīga, ja pat nespēj atcerēties neko labu, ko otrs ir devis. Galvenais, tikai izmantot tā, lai neko neprasa pretī un iegūt lielāku labumu. Vai tas ir tā vērts? Cik daudz par to aizdomājas? Man šķiet, ka ļoti maz.

Problēma ir tajā, ka šajos laikos sabiedrības lielākā daļa domā tikai par mantisko labumu un labklājību nevis garīgo izaugsmi. (Nemaz negribu zināt, cik egoistiska būs nākamā paaudze, jo tagad jau ir traki). Viss Tevis aprakstītais, nākotnē saasināsies, bet diemžēl, izskatās, ka no tā neizbēgsim.

1 0 atbildēt

Agri esi sacis tadas lietas apsvert.To visu var noformulet isak, - cilveki mil tos ,kam dara (darijushi)labu ,bet nist tos kam dara(darijushi) sliktu ...       Atzinja nav mana ,bet piekritu tai par visiem 100%.

1 0 atbildēt

Paldies emotion  

0 0 atbildēt

Sistēmas vergs.

0 0 atbildēt

Man tādi cilvēki besī, bet spītīgi tiem zabākiem, es palieku, kas esmu esmu. ir jādživo spītīgi kā tu vēlies, nevis kā to nosaka citi. Viņi ir vnk vergi un viņiem skauž, ka tu dživo savādāk un izturies pret lietām citādāk un nezaudē savu jauko personību. Viņiem tik to vajaga, kā tevi sagrauzt un tu stātos vienā rindā konvejerā ar viņiem kopā.

0 0 atbildēt