local-stats-pixel fb-conv-api

Mūsdienu sabiedrība71

635 9

Domāju, ka neesi ievērojis cik ļauna patiesībā ir pasaule. Ir veikti pētījumi kur pierādās tas, ka lielākajai daļai cilvēku ir vienalga ja kāds apzog bombzi... Kur pie velna iet pasaule?

635 9 71 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 71

0/2000

Cik var sūdzēties?Ja jau tik slikta ir tā dzīve un pasaule-padari to labāku.Tukšans,negatīvas runas padara visu vēl sliktāk.

18 3 atbildēt

Mūsdienu sabiedrībā tā ir pieņemts un viss. Ar to jāsadzīvo. 

10 3 atbildēt

Zema līmeņa raksts, visiem ir iespēja no ceļiem piecelties kājās, šis raksts man asociējās ar bomžu un nariku aizstāvēšanas kampaņu, vislielāko neiecietību cilvēkos saredzu tikai 1 aspektā, tas ir, cilvēki nespēj sajēgt to, ka starp mums ir bērni ar kustības traucējumiem vai garīgu atpalicību un tie lūr virsū kā deģenerāti uz tiem mazjiem, mūsdienās cilvēku nav nežēlīgu tie ur tikai aprobežoti un tāpēc man viņu ir žēl, pārējiem vēl ir iespēja, pat bomzim!

8 2 atbildēt

Vajadzīgs tikai intelekts un laba griba, tad var arī no bedres izkāpt. Ja nav intelekts, tad ar labas gribas palīdzību to droši var uzaudzēt. Tagad ir internets pieejams, iespējams, pat bomžiem, kas viņiem liedz vākt informāciju par pasauli un attīstīties? Tikai viņš pats to nosaka, ko darīs nākamajā brīdī.

Un kāpēc tie cilvēki, kuri ir dzimuši labās ģimenēs, kādēļ viņi neliekas ne zinis par pārējo pasauli? Un neko nedara, lai pasauli uzlabotu? Piekrītu,ka ir kas dara un domā, bet tādu nav daudz.

Pārsvarā egoistiskam cilvēkam interesē tikai savas attiecības, sava ģimene un nekas vairāk, par pārējo nospļauties. Bet lielo bildi tas neredz.... viņš tur galvu smiltīs kā strauss.

4 0 atbildēt

Šajā gadījumā man riebjas zemākais slānis , ar to es domāju dzērājus un narkomānus, kuriem tikai rūp aprēbināties. 

8 4 atbildēt

Nomierinies, Ja visi viens otram palīdzētu tad  neviens dzīvē neko nesasniegtu.  Ja cilvēki katru dienu domātu par kādiem bomžiem un to labklājību, tad paši sev nevarētu nopirkt ne mašīnas, ne īpašumus.  Es personīgi ari nevienam nepalīdzu. Tā ir mana dzīve, tā ir domāta priekš manis, nevis lai to veltītu citiem. Tā vietā lai palīdzētu cilvēkeim par kuriem galīgi po*** es labāk strādāju, pelnu naudu, pērku ko gribu un uzlaboju savu dzīves līmeni, lai varētu nodzīvot normālu pilnvērtīgu dzīvi.  Katram cilvēkam ir savas vajadzības, un ir  muļķigi savām vajadzībām likt priekšā citu vajadzības.   Un par narkomāniem un zagļiem runājot  Kur problēma iegādāties kautvai gāzes ****oli? Tai nevajag atļauju, tkai pilngadību.. Un tai nav diži ierobežojumi tās lietošanā.  Ar to legāli drīksti izšaut, brīžos kad pats jūti ka tava veselība vai manta tiek apdraudēta. Bet nedrīkst būt ņerga, kas ar tricošam rokam tik saka, tulīt šaušu, tulīt šaušu. Ir vienkārši jāšauj bez vilcināšanās.

3 0 atbildēt

Izlasiju. Taisnība uzrakstīta.

4 1 atbildēt

Problema nav taja ka mes tiekam zombeti.Problema ir bailes no naves.Cilveki ir kluvusi parak gleevi.

3 0 atbildēt
Raksts ljoti interesants, labi apraksta muusdienu sabiedriibu. Par tiem tuneljiem var pastriideeties. Es arii neeju vinjiem cauri, ja ir melna tumsa aaraa, jo mani taadaa neilgu laiku atpakalj apzaga...
2 0 atbildēt

pasaule vienmēr ir bijusi tāda...

vnk tagad tu to pamaniji..

2 0 atbildēt

Sobrid ta ir, bet es pielauju iespeju ka kadreiz pienaks luzuma punkts, Un atkal kautkas mainisies.

2 0 atbildēt

Kāpēc uztraukties par bomža apzagšanu, ja viņam nav nekā, ko var nozagt? Un vispār - par bomzi nepiedzimst, bet kļūst.

1 0 atbildēt
Padomājiet, visiem dzīvniekiem dabā ir bioloģiskie ienaidnieki, cilvēkam tādu nav jo? Jo mēs esam savā starpā karojoši parazīti, kuri iznīcinAs zemi paši sevi iznīcinot, ja tā padkatās, ar ko mēs atšķiramies no blusām? Tikai izmērā un veidā, kā mēs parazitējam, bet varbūt mums ir lemts iet bojā, jo tā jau ir noticis iepriekš? Dinozauri dzīvoja, izmira, tagad ir cilvēku kārta izmirt, pamainīsies viss pasaulē un radīsies jauna rase, kas arī izmirs, un ckls nebeigsies...
1 0 atbildēt

emotion viss atslēdzam datoru,televīzoru un sākam dzīvot kā pirmatnējie cilvēki?  

1 0 atbildēt

Spoki.lv jau nu noteikti nav īstā vieta, kur izspaust tāda veida emocijas. Ja tev sāp ej pie psihologa vai dari kaut ko lietas labā. Ja esi gudrības sarijies tad uzraksti grāmatu.

1 0 atbildēt

man ja godigi pilnigi piedrst, ka akds apzog vai piekauj bomzi, nu kada shkjirba, tie saucamie bomzhi vnk ir dzerajis, kas nodzer lielas naudas summas un pret vinjiem man nav nekadas cienjas vai zheluma, atvainojos...

1 1 atbildēt

Sīks *****as 

0 0 atbildēt

iluminati 

0 0 atbildēt

Tavs komentārs man lika domāt, ka esi hipijs. Un patiesībā, cilvēki viens otram ir pat ļoti līdzīgi, protams, kopiju nav, bet liela līdzība ar laiku parādās katrā, jo genoms, kas mūsos ir, ir līdzīgs kaut uz 2% no katra cilvēka genoma. Un NEKAD cilvēks nedzīvos mierā un saticībā. Tas nav iespējams. Cilvēks ir tas pat orangutāns - ir barvedis un ir parastie pamuļķi, kuri lēkā pakārt un klausa barvedi. Bet ir daži, kuri arī grib varu un plosās un nogalina barvedi. Bars sadalās 2 daļās ar 2 barvežiem un atkal visi citi skraida īsā pavadiņā. Tad iet cīņa par teritoriju, ēdienu, sievietēm un tere pere. Tikai cilvēks ir kaut kas briesmīgāks. Tas ir orangutāns ar atombumbu, kurš stāv everesta virsotnē uz vienas kajas lielā pirksta un mētā atombumbu no vienas rokas uz otru, grozoties pa apli kā vilciņš. Nometīs atombumu - izmirs visi orangutāni. Un cilvēks pēc dažiem gadiem pats sevi arī nobeigs. Tā iet evolūcijas kļūdām, kurām smadzenes valrieksta lielumā.

0 0 atbildēt

Tu nu gan esi čīkstulis. Ja visur meklē negatīvo, slēptās ziņas un sazvērestības teorijas, tad Tavā rakstā arī ir atrodami iekodēti dzimumorgānu nosaukumi, tik vajag pielietot pareizo metodi un iztēli, lai tos pamanītu...

0 0 atbildēt