local-stats-pixel fb-conv-api

Mirstošo pēdējā vēlēšanās7

293 0

Holandē labdarības organizācija „Stichting Ambulance Wens Nederlans” piepilda mirstošu cilvēku pēdējās vēlēšanās. Ideja radās 2007. gadā precētam pārim, bijušajam ātrās palīdzības šoferim Kisam Veldboeram un medmāsai Inekei. Darbības gadu laikā viņiem jau ir 230 brīvprātīgo palīgu, vairākas privātas „ātrās palīdzības” mašīnas, savs pansionāts un vairāk nekā septiņi tūkstoši piepildītu mirstošo pacientu pēdējās vēlēšanās.

Kiss stāsta, ka mirstošajiem parasti ir vienkāršas vēlēšanās, tāpēc dienas laikā esot iespējams piepildīt pat 3-4 vēlēšanās.

293 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Kāpēc es nevaru paiet šādiem raksitem garām?!  emotion 

17 0 atbildēt

Es zinātu kad mans berns mirst. un tikai 10 mēnešus nodzīvotu.. es būtu nopinkšķējies līdz pēdējam. Emocionāli sabrucis.. pašam 2 mazi mājās, viens skrien otrs taisās skriet emotion bet nu... tas noteikti ir vissāpīgākais kas var būt - zaudēt bērnu..

13 0 atbildēt
Vēlēšanās ir spēks, kas iekustina dvēseli: dvēsele bez vēlmēm sastingst. Ir jāvēlas, lai darbotos, bet jādarbojas, lai kļūtu laimīgs.
8 0 atbildēt

cilvēkiem gan maz vajag.Labi ka kāds vēl paspēj un kāds izpilda to pēdējo vēlēšanos,citi nokrīt vnnasistabā un vienatnē uz aukstām flīzēm raudādami izlaiž garu un pēdējo gāzi.

7 1 atbildēt

Ehh, skumji, bet vismaz vēlēšanos piepildīja.

3 0 atbildēt
Tavs komentārs ir sekls
2 0 atbildēt