local-stats-pixel fb-conv-api

Mans kaķis13

240 2

Ilgi pētīju visādus rakstus par kaķiem, bet ļoti reti redzēju, ka kāds tiešām ievieto bildes ar savu mājas mīluli, tapēc nolēmu parādīt savu karalisko kaķi, krievu zilā un ??? krustojumu. Krievu zilā asinis ir ļoti nešpetnas. Atvainojos par foto kvalitāti, fotografēts ar Samsung telefonu A5.

šo kaķi uzdāvināja manai meitaie uz 3 gadu dzimšanas dienu 15. jūnijā, viņš bija tik mazs, ka neprata pat ēst, aptuveni divas nedēļas mēs viņu barojām ar pipetīti ar govs pienu (kā tagad izrādās kaķiem nedrīkst dot pienu (govs), jo tas izraisa alerģiju). Iepriekš man bija divi kaķi, viens saķēra kaut kādu infekciju un aizgāja labākos medību laukos, otru saplosīja lapsa. Uzzināju no kurienes Mans kaķis nācis, atradu Kaķenes saimnieci, aizvedu šampānieša pudeli un samaksāju 1. santīmu (skatijās, ka nopirku), līdz šim man ar viņu nav nekādu problēmu, izņemot no cietās barības trīs ilkņi ir izkrituši. P.S. Mans kaķis ( Pūka) ir Krievu zilā (raksturiņs ir "ne pa jokam") un angoras kaķa krustojums, ir pat oficiāli izdota pase.

240 2 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Piemīlīgi, jaukas bildītes un piebildes :3 

13 0 atbildēt
Kā gribās paglaudīt....
10 0 atbildēt

Man ir mazs bezšķirnes monstriņš, kurš nez kādā veidā ticis pie siāmiešu krāsojuma.   emotion Pēc skata tik smuks, pūkains kunkulītis, tikai tuvākie dabū izbaudīt viņas nešpetnumu.

10 0 atbildēt

Ak Dievs, cik viņs ir skaists! Tik maigs kažociņš un tās actiņas emotion 

8 0 atbildēt

Pirms apmēram 10 gadiem bija mums krievu zilais kaķis. Vienreizēja personalitāte, kā karalim bija emotion Labāku kaķi neesmu sastapis. 

5 0 atbildēt

 emotion Jauks,pūkains.  

5 2 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt

labas bildes emotion

2 0 atbildēt

 emotion Labas.  

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt