local-stats-pixel fb-conv-api

Mana pieredze ar elektroniskajām cigaretēm.32

165 8

Šajā rakstā pastāstīšu jums, kas tad īsti ir elektroniskā cigarete, kā tā darbojas, kā arī būs aprakstīta paša pieredze. Visu šo pasākumu sāku pirms gada.

Raksts pacelts. Pievienoju video (paša filmēts). Ja kādam ir interese tad manā youtube kanālā ir daudzi video saistībā ar E-Cig.

165 8 32 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 32

0/2000

Vienu brīdi biju apsvēris domu šos lietot, bet nu jau vairs nevajag, jo nepīpēju jau kopš 2. Novembra. emotion

10 0 atbildēt

Mhmm... Moš jānopērk sencim uz ziemassvētkiem? Lai gan, ja jau viņš joprojām skujas ar žiletes skuvekli, tad šitāds tehnoloģiju brīnums viņam laikam neies pie sirds...  emotion

10 0 atbildēt

Es niekojos ar eGo IAO. Nopirku Alfā pa 32 eur. Vienkāršs... ērts... tikai jāskatās kāds iztvaicētājs kuram labāk patīk. Arī ar šķidrumiem kamēr atros kas labāk patīk. 

Bet protams - labāk jau nesmēķēt vispār emotion

2 0 atbildēt
Lūdzu veic vispirms vispārējo izpēti par pieejamām elcig un tad spried, kura ir *ūds un kura ir the best! Air Smoke ir ļoti attīstījis sevi un uzlabojis baterijām kvalitāti. Un ne pa velti viņš ir labākais Eiropā. Protams - tas ir arī gaumes jautājums, bet nevar salīdzināt kaut kādo veco bateriju ar pieejamo produkciju. Esmu dzirdējusi tieši, ka pateicoties citu firmu nekvalitatīvajai produkcijai ir šīs sliktās baumas par elcig kā tādu. Nevar salīdzināt pieejamās baterijas ar tām, kas ir bijušas agrāk. Pavisam sākumā ir arī bijuši gadījumi, ka elcig uzsprāgst mutē. Mūsdienās tas vairs nav iespējams. Gana daudz kas ir mainījies.
2 0 atbildēt
Tas viss ir baigi labi un forši, bet... Air Smoke ir labākā firma Eiropā, produkcija ir 100% izcila, tādēļ arī cenas ir dārgākas. ;) un arī Air Smoke ir mēģinājis agrāk dažādus šķidrumu veidus, jā, daži ir bijuši neefektīvi un labu laiku nav vairs pārdošanā. Esošā prece stendos un kvalitatīva, laba. Un klients, kā tāds, ir izvēlīgs putns. Pie katra mazākā diskomforta ir jātaisa liela brēka, a vilna tad maza! Padomājiet par to komfortu, kas ir Jums un cilvēkiem Jums apkārt. Par savu un viņu veselību. Izcils kompromiss un, ja arī kas, Air Smoke nodrošina garantiju, tādējādi cienot savus klientus. Ir arī testeri - nav jāpērk kaķis maisā un tad jāsūdzas. Gaume katram, jebkurā gadījumā, sava.
2 0 atbildēt

Kur Tu pērc šķirdumus cigaretei, man ir tāda kā Tu esi parādijis raksta beigās, pirku šķidrumu bez nikotīna airsmoke ar apelsiu garsu, bee tur vispar neko nevar just ne apelsinu neko, un tada neforsa piegarsa ir..... 

2 0 atbildēt

ir laba štelle, pats ar pīpēju "E" tik nevaru saņemties pavisam parastās cigaretes atmest.

"E" cigarete nesmird, nav tara, pīpē gandrīz kur gribi, 5x lētāk(dzivoju UK) Whitefog.co.uk kvalitatīvas var dabūt, piegāde gan laikam tikai UK, sorry par spam..

2 0 atbildēt

Es gada sākumā paniekojos ar Pink mule ecigaretēm... Jā, lētāk, dažādas garšas... Bet vienalga gribējās ik pa laikam parastu cigareti, un beigās tā ecigarete stāv plauktā jau pus gadu...

2 0 atbildēt

Šitie bija labie, nāsu atmiņā ienāca tā smaka. Mierīgi var kurīt klasē via vilcienā, jo nav pretīga cigarešu smaka, bet gan tāda salda smarža.

2 0 atbildēt
Pfff emotion
2 0 atbildēt

karoč huiņa

1 0 atbildēt

Lietoju SkySmoke. Nav tas lētākais variants, taču baterija tur ļoti ilgi, dūmi ir salīdzinoši ar citiu firmu izstrādājumiem biezāki. No liquidiem ieteiktu ar franču pīpes ekstraktu.

1 0 atbildēt

tie, kas iesāk ar e-cīgām liela daļa no viņiem pēc tam agri vai vēlu pāriet uz parastajām!

1 0 atbildēt

video visu laiku likas ka chalim aiz muguras pleesonja staav un ka video ir filmeets purvaa.

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
Pēc pieredzes, strādājot ecig pārdotavā, varu pateikt, ka tie, kuri pērk ar mērķi atmest:'( vismaz 80% to arī ir izdarījuši. Un tik pat no klientiem smēķē tikai elcig un pietiekams daudzums jau vairākus gadus. Viss ir atkarīgs no tevis paša, vajadzības un rakstura. Nevajag vainot produktu.
0 0 atbildēt

Pilnīgs sviests tās elektroniskās cigaretes. Pirmkārt - gadus 3-4 atpakaļ es centos pāriet uz viņām, un aptuveni tajā pašā laikā līdzīgi atmest parastās cigaretes centās kādi 5-6 man pazīstami cilvēki. Faktiski bija neiespējami atturēties no paralēlas parasto cigarešu smēķēšanas - šā vai tā nedēļas nogalēs, iedzerot alkoholu vai atrodoties smēķējošu draugu lokā, gan es gan mani draugi kuri it kā nepīpēja, regulāri lietojām arī parastās cigaretes. Pēc aptuveni gada (nu varbūt bik ilgāk) mēs visi pamazām pārnācām atpakaļ uz parastajām cigaretēm, jo nu nesanāca palikt tikai uz elektroniskajām. Secinājums - vai nu mest nost vispār un nelietot ne elekteriskās, ne parastās, vai pārejot uz elektroniskajām, rēķināties, ka arī parastās pilnībā neatmetīsi - vai nu weekendos, vai gadījumos, kad kādu iemeslu pēc baterija nosprāgst elektroniskajai, beidzas šķidrums vai vienkārši aizmirsti savu elektronisko mājās, tu kūpināsi parastās.

Un otrkārt - kad es sāku lietot elektroniskās - viņas varēja lietot daudz kur, kur parastās ir "nobanotas" - vilcienos, lidmašīnās, bāros, klubos utt. - tas bija tāds patīkams bonusiņš vai kā lai saka - šodien likumdošanā un noteikumos viss ir mainījies un faktiski visur elektroniskās ir pielīdzinātas parastajām (piemēram darbā, kur man sākumā atļāva pīpēt elektronisko kur un kad gribu, kad ievēroja, kādi "dūmu" mutuļi (nu tvaiki vai kas tas ir oficiāli) no viņas rodas un kā tas izbrīna apkārtējos, kuri domā ka es smēķēju dīvainu parasto cigareti, mani izmeta laukā ar elektronisko pīpi uz darba pīpētavu - un ieguvums nekāds - šā vai tā aukstumā stāvi un riņķī visi pūš cigarešu dūmus tev virsū).

Secinājums - vai nu metiet vispār nost, vai neniekojaties ar elektroniskajām bet paliekat pie parastajām.

0 0 atbildēt
Cristyvee - tev tur der jebkuras firmas, jo viņi parasti ir standarta. Paņem, kad ej pirkt, vienkārši līdzi pašu bateriju, lai var "piemērīt" tevis izvēlētajā elcig veikalā. Manuprāt šis ir skysmoke vai freesmoke produkts, internetā paskaties mājas lapās ;)
0 0 atbildēt

kur tu pērc kodoliņus pēdējai cigaretei?

0 0 atbildēt
Es jau teicu-katram savs. Un jāatzīst, ka Club Edition nebija īpaši laba partija, bet Air Smoke visām elcig ir garantija, tā kā jebkurā gadījumā neviens bešā nepaliek. Tieši pretēji - ir iespēja garantijas rezultātā dabūt labāku bateriju! Un, lai būtu labs ietirgojums, nevajag rindu, kā pie Rimi kasēm, tādēļ tas, cik cilvēkusi esat vai neesat redzējuši, pilnībā neko nemaina lietas būtībā.
0 0 atbildēt