local-stats-pixel fb-conv-api

Mana pasaule #64

32 3

Šeit atskatīšos pagātnē. Tās būs atmiņas par to, kā man piepildījās jau sen izsapņotā vēlēšanās - tikt pie puiša. Tas bija tā.. dažas dienas pēc tās balles bija jāiet uz skolu. Un man bija divpusīgas jūtas: pirmkārt, ļoti gribējās iet, lai redzētu Viņu, otrkārt, ļoti negribējās, jo bija tik nāvīgi bail no tā, kā Viņš izturēsies. Man bija bail arī no citu skatieniem, jo skolā parasti viss izplatās ātri. Kas ar ko nolaidis pēdējā ballē - tā jau bija karstākā tēma vecāko klašu starpā.

Bet nu jāiet vien bija. Nebūtu jēga bastot skolu, jo agrāk vai vēlāk tur būtu jāierodas. Es ierados skolā un viss, kas manā galvā, bija Viņš. Es gribēju zināt, vai Viņš vispār būs skolā. Un tad es Viņu ieraudzīju. Es Viņu ieraudzīju un Viņš ieraudzīja mani. Man kā tāds zibens trieciens iedaudzījās sirds un pat galva nedaudz noreiba. Tas bija īss mirklis. Tikpat īss, cik Viņa pavērstais skats uz manu pusi, mūsu acu kontakts. Un Viņš.. kā nekas nebūtu bijis aizgāja ar saviem čomiem tālāk..

Man viss uzreiz bija skaidrs. Un arī pilnīgi nekas nebija skaidrs. Pretrunas manā prātā, Tik ātri nevarēja neko noteikt. Bija jānogaida. Kā nekā arī es uztraucos par to, ko domās citi, vai viņi redz, ka es raugos savādāk uz Viņu, vai citiem ir kaut kādas aizdomas.

Izrādās, neviens neko par to, kas bija ballē starp mums, nezināja, jo tas īstenībā notika ārpus kultūras nama. Tas bija ārā. Tumsā.

Visi aprunāja citus cilvēkus. Tas bija atvieglojums.

Trīs dienu laikā no Viņa neko nevarēja saprast. Vienīgais, kas bija uz labu, tas, ka vakaros sākām sarakstīties ar sms. Trešās dienas vakarā, kad man bija ārpus klašu nodarbības, es manīju, ka Viņš turpat ar saviem draugiem apkārt grozās. Kaut kādā brīdī viens no Viņa draugiem mani pasauca, jo Viņam man esot kas svarīgs sakāms..

Man bija atkal divi varianti - vai nu Viņš mani pasūtīs, vai arī gribēs ko vairāk...

32 3 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

nespēju vairs lasīt... 

4 0 atbildēt

Cik naivi. Kā pašmērķi uzstādīt tikšanu pie puiša... Sorry, bet tas tikai liecina to, ka jums tās attiecības ilgas nebūs. Visam jābūt pilnīgi dabīgam, viss notiksies pats no sevis. Bet ja šādi, tad nekas tur labs nav ;)

2 1 atbildēt