local-stats-pixel fb-conv-api

Mana grāmata2

135 0

Iepriekšējās vasaras laikā es maz tiku rakstījis, tomēr galīgi to lietu atmetis nebiju vis, jo pēc katras izklaides vai labi pavadītas dienas, es sēdos un centos kaut ko uzrakstīt. Bieži gan netiku pabeidzis iesākto, tāpēc ar laiku uz monitora sakrājās vairāki faili, kurus rudens sākuma sagribēju sakārtot un iespiest grāmatā. Tā nu es ņēmos un cerēju laicīgi pabeigt visu iepriekš iesākto, bet slinkums un alkohols darīja savu, un grāmata netika pabeigta laikā, kad to biju gribējis pabeigt. Pēcāk sekoja ilgstoši centieni piebeigt atlikušās nodaļas un veselu mēnesi netiku skaidrībā ar iespiešanu...

Un te nu tā ir – mana trešā grāmata, otrā, kura ir tapusi iespiesta papīra formātā. Diezgan priecīgs notikums ne tikai man, bet tiem, kas kvēli gaidīja un beidzot to sagaidīja. Ja par grāmatu – tās ir 23 epizodes no dzīves, pilnas ar alkoholu, meitenēm un visu pārējo, kas sevī ietver netīro realitāti. Lai nu kā, grāmata beidzot ir pieejama ikvienam gribētājam. Grāmatas ievadu ir uzrakstījis karstākais pērnās vasaras rakstnieks TR Notārs, kura grāmata "Belašs jeb vilcienā lasāmā grāmata" bija liels hits, pabijis ne vienā vien grāmatnīcu TOP 10 pirmajā vietā. Humora pilns darbs. Ja vēl neesi lasījis, silti iesaku! Tomēr mana grāmata nav nekas tamlīdzīgs, šī ir cita veida literatūra. Proza, kura ne visiem varētu patikt. Un ne visiem arī vajadzētu patikt.

No 23. maija līdz 23. oktobrim manā blogā katru pirmdienu tiks publicēta viena epizode. Bet tas tiem, kuri pie grāmatas eksemplāra nebūs tikuši vai daudz labprātāk lasa datorā... Eh, pietiks muldēt!!!

135 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000
Kur iespiedi? Es meklēju izdevniecībi. emotion
0 0 atbildēt