local-stats-pixel fb-conv-api

Mana drauga veiksmes stāsts29

700 12

sveiki, spocēni. Nesen es satikos ar vienu savu labu draugu, mēs ar viņu ļoti reti tiekamies, jo viņš ir aižņemts darbā vai dodās ceļojumos. Viņš arī dodās ceļojumos tādās valstīs kur ir nemieri (es saku ka viņš ir traks emotion ) . Varbūt citiem tas neliksies veiksmes stāsts, bet gan mocības, viņam tas likās diezgan forši, jo viņš meklē asas izjūtas. Tā labi lasat. Bet tur teksts būs rakstīts tā itkā jūs lasītu ko viņš saka.

Šoreiz es biju izdomājis aizbraukt uz Irāku, un apskatīt pilsētu kā arī pie brālēna aiziet, kurš tur dienē. Viss bija normāli, iekāpu 17.martā lidmašīnā uz Irāku, aizlidoju tur normāli. Apskatiju Irākas galvas pilsētu, daži vietējie bija tik jauki pret mani, ka piedāvāja pie viņiem mājā pārnakšņot (es biju domājis viesnīcā gulēt, bet ši piedāvājums bija tik ļoti interesants) tapēc es piekritu palikt pa nakti pie viņiem. Viss tur bija normāli, viņi man iedeva pagaršot viņu tautas ēdienu. Šis ciems bija ļoti droš un tur nevajadzēja baidīties, jo pa nakti arī apsargāja visu pilsētu, šajā ciemā bija vel daudz tūristu. No rīta pamodos viss bija ļoti labi nekas nozagts paldies Dievam ar nebija, un tā es piecēlos un ar autobusu braucu uz kaimiņpilsētu kur bija mans brālēns. Busu apsargāja 2 maš''inas kur iekšā bija armīnieki. un tā pie brālēna pavadiju 4 dienas viņš man visu izrādija ( viņam bija takā mazas brivdienas paņemtas ) . Aizbraucu uz lidostu lai lidotu atpakaļ uz Londonu pie sievas, bet tad sākās tas trakākais. Iekāpu lidmašīnā, man blakus sēž viens Irāks, vel lidmašīna nav pacēlusies viņam paliek slikti, blakussēdošia Irāks sāk vemt ārā maisiņus kur iekšā baltas tabletītes emotion 3 maisiņi ar narkotikām, nu gan būs viņam čābīgi. tad tas Irāks sāk kliegt savā valodā un maisiņus uzmet man, pienāk klāt stjuarte un skatas uz mani otra tikmēr zvana policijai. Tas blakus vīrītis ko policistiem stāsta un rāda uz mani, bet stāsta savā valodā es tagat nesaprotu kas notika. Policija saņem mūs abus rokudzelžos un ved uz cietumu, es viņiem ko prasu, bet viņi neatbild, cietumā nosēdēju 3 dienas neko neuzinādams tikai mani tur baroja. Tad pienāca diena kad policists pienāca ar tulku pie mnais viņš atslēdza mani un veda uz izeju, es biju nesaprašanā, jo man neko neteica, kad izveda laukā no cietuma es to tikai tad sapratu, policists man iedeva maisiņu un iazgāja. Tulks man paskaidroja, ka tas viss esot no tā Irāka tēva kurš man sēdēja blakus un no kā visa tas sākās, vel man paskaidroja to a viņa tēvs ir ļoti bagāts tapēc viņš gribēja atvainoties par dēla rīcību jo zinājka ka, tu neesi vainīgs. Maisiņā bija biļete uz londonu nauda taksim līdz lidostai un 10000 Euro nauda par to ka viņs tika nepatiesi apvainots. tā nu es aizbraucu uz Lidostu iekāpu Lidmašīnā un maucu uz Londonu. Es vel biju šokā par tiem 10000 Euro, laikam viņa tēvs bija miljardieris. šas vis man tagat neļauj mierīgi domāt, 100 un 1 doma galvā.

ceru ka patika un acerieties ieteikt sociālajos tīklos jo par to saņemsiet 10 cepumus :)

700 12 29 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 29

0/2000
Varbūt prasītos sīkākas detaļas, apraksti, iespaidi. Tad sanāktu sakarīgs short storie
20 0 atbildēt

Gz par 10k. Bet ar gramatiku nu gan ir pašvaki. Pilnīgi smiekli nāca lasot. "armīnieki", "Irākas galvas pilsēta" emotion No offense protams 

13 0 atbildēt

17.martā pēdējos 3 gadus nav bijis neviens reiss uz Irāku. ir citos datumos bet ne šijā emotion

12 1 atbildēt

tgd zināšu,ka ir jauna tautība,turklāt,ar lielo burtu Irāks

8 0 atbildēt

Šitas tač ir izdomāts. kad ir 17.martā lidmašīn uz Irāk gājus? emotion

7 0 atbildēt

Zaļie mati acīmredzot ir ieauguši uz otru pusi,un sabojājuši smadzenes....emotion

7 1 atbildēt

Ko ieteikt? savārstijumu,kas pilns ar kļūdām ieteikt tālak? emotion

5 0 atbildēt

Izcils sūds. Viens no labākajiem mēsliem ko gadījies te lasīt. Bez pieturzīmēm, bez gramatikas, bez jēgas.

6 1 atbildēt
Jū ār some kind of shit
5 0 atbildēt

izklausas jautri tev gajis un gz ar 10k

5 0 atbildēt

Vareja ari uz gadiem 20 but nodroshinatam ar pajumti un uzturu ...

4 0 atbildēt

Protams, interesanta filma sanāktu.  emotion 

4 0 atbildēt

domāju kad tikai man slima suņa murgi rādās. Bet nē, kāds ir nospēris manas tabletes. 

Sāksim jau ar to, kad neviena Lidmašina īsti pa taisno nelido uz Irāku pat no Londonas, ja nu vienīgi spec reisi diplomātiem par attiecīgu samaksu. Viss iet caur Turciju jeb Ēģipti. Nez kāda tad bija Londonas lidosta, Kāda Irākas galvas pilsēta, kāda otra pilsēta? Nemaz nerunājot par Policijas iecirkni, kur ja tiešam tā būtu pavadītu divas nedēļas vismaz, bet no sākuma tevi paturētu vēl pāris dienas robežkontrole. Stāsts būtu ticamāks, ja Irākas vietā būtu kāda no Kolumbijas lielpilsētām.

3 0 atbildēt

Tā jau viss interesanti, bet cik tev gadu, vecīt?

3 0 atbildēt

man liekas,ka tā ir diršana par tiem 10k 

1 0 atbildēt
Kautkā neticu, bet es gribu tā 4ala 10k
1 0 atbildēt
Tā viš i ar tiem Irākiem
1 0 atbildēt

labs

1 0 atbildēt

wow , man diži nepatīk lasīt , bet šis bija kas interesants . : )

1 0 atbildēt

London

0 0 atbildēt