local-stats-pixel fb-conv-api

Mana dienasgrāmata- 9.oktobris0

31 0

http://spoki.tvnet.lv/liktenis/Mana-dienasgramata-1septembris/768403">Sākums<<

http://spoki.tvnet.lv/liktenis/Mana-dienasgramata-8oktobris/772178">Tad<<

Rīts! Priecīgs pamostos. Brokastu laikā izbeidzās brokastu pārslu iepakojums un siera salātu iepakojums (diezgan destruktīvs rīts...). Ir kurpes, kuras vēlos uzvilkt ikdienas kurpju vietā, bet vēlos paspēt pirms sniega. Nesanāk tās uzvilkt, jo jāsteidzas uz pieturu.

Pieturā nonāku piecas minūtes vēlāk. Gaidu autobusu. Gaidu. Atbrauc. Autobusa modelis ir savādāks, kā ikdienā. Secinājums- pastāv iespēja, ka katru nākamo reizi šoferis brauc ar citu autobusu!

Eju uz koledžu. Rīts kā rīts, bet ieraugu smukus mākonīšus un aukstuma sajūta pazūd. Cenšos tos "noķert". Pa ceļam ir kāpnes uz tilta, bet pirms tām uz ceļa stāv noklīdis akmens. Izskatās, ka tas nācis no "sētas", kura netālu atrodas. Akmenim vajadzētu palīdzēt nokļūt atpakaļ, bet paeju garām...

Koledža. Veiksmīgā kārtā, šodien arī nekavēju. Priecīgs dodos līdz vajadzīgajam kabinetam.
Programmēšanas valodas. Nākot uz koledžu apsvēru variantu, kas notiktu, ja nokavētu. Nonācu līdz secinājumam, ka pāris notiktu citā kabinetā un tā arī notika (bet nenokavēju!). Pirmo reizi pāris notika tajā kabinetā, kurš ir uzrādīts stundu sarakstā. Kabinetā bija daudz galdu un daudz datoru, bet ne vienkārši datori, bet ar kantainiem monitoriem (crt) un operētājsistēmu, kurai nesen ir beidzies atbalsts no ražotāja. Nostalģiska sajūta, jūtos, kā laukos! Beidzot deva arī iespēju rakstīt programmu pašiem. Sāku rakstīt. Viss gāja gludi, tad parādījās kļūda. Nesapratu, kas par kļūdu. Ievēroju, ka pasniedzējs uz tāfeles attēloja programmas paraugu. Nonāku pie domas, ka pareizi būtu sākumā izpildīt tā, kā rāda pasniedzējs (kā nekā, tā pastāv mazāka iespēja kļūdīties).
Rakstu, rakstu un rakstu. Pabeidzu. Programma saka, ka ir kļūda. Ieklausos viņa bēdā un saprotu, par ko viņš raud. Saprotu, ka tomēr ir dotība saprasties ar datoriem. Programmu veiksmīgi uzrakstīju un atgriežos pie sākotnēji rakstītās programmas, lai saprastu, kur bija kļūda. Kļūda bija diezgan smieklīga. Programmu nevarēja palaist, jo programma neļauj palaist programmu, kamēr tā nav saglabāta. Iet jautri- diezgan forša sajūta kaut ko radīt. Kaut ko tādu, kas ir paša radīts (neskatoties uz to, ka tā ir elementāra programma, kas saskaita a ar b). Vēlos programmu papildināt ar visādiem spožiem efektiem, bet atduros pret "sienu". Zināšanas ir ierobežotas un neko vairāk, kā elementāru saskaitīšanu pēc parauga uzrakstīt VĒL nevaru.
Informātika. Šodien jāveido krustvārdu mīkla. OK, bet kā to izdarīt ? Pasniedzēja pasaka interneta lappusi, kura atļauj to izveidot un vairs nav jautājumu. Sākās problēma. Kādus vārdus, lai liek krustvārdu mīklā ? Domāju, domāju, domāju un vēl reiz domāju. Šausmīgi traucē košļājamā gumija, kas pielīmēta pie sienas pretī. Līdz pāra beigām krustvārdu mīkla ir gatava ar 11 vārdiem.

Izeju no koledžas. Šodien ir friday. Tātad, jāiet ēst frī kartupeļi ! Tuvākā vieta, kur ko tādu var paveikt ir pāri ielai un vēl reiz pāri ielai. Nonāku šajā iestādē nedaudz uztraucies- paredzēju, ka maksāšu ar karti, bet būtu ļoti nepieklājīgi, ja tajā brīdī, kad saņemu pasūtījumu, nevarētu samaksāt. Kasē izstāstu, ko ēdīšu un uzreiz cenšos pastāstīt, ka vēlos uzreiz maksāt. Stāstu to tik garos vārdos, ka pārdevēja nesaprot. Beigās tieku saprasts (šī bija otrā reize, kad mūža laikā norēķinājos ar debetkarti).
Pēc frī kartupeļu ēšanas uzskatu, ka vēl joprojām varu uzspēt uz autobusu un dodos uz vietu, kur teic, ka ir pilsētas autobusa pietura. Tā tiešām, arī bija- uzreiz aiz iestādes stūra, pāri ceļam bija tāda pietura. Nonācis pieturā apskatīju sarakstu, uz kurieni brauc autobusi un vai tas mani apmierina. Paveicās- uzreiz garām nāca autobuss. Iekāpu. Paveicās arī ar to, ka nebija "daudz" cilvēku. Laiks ir klāt, lai pārbaudītu, vai studentu e-talons strādā. _________ ! Tas tiešām strādā!
Nonācu pieturā, bet autobuss jau bija aizbraucis.
PRIECĪGU NEDĒĻAS NOGALI!

Nākamreiz>>

31 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000