local-stats-pixel fb-conv-api

Mana dienasgrāmata- 21.oktobris0

13 0

http://spoki.tvnet.lv/liktenis/Mana-dienasgramata-1septembris/768403">Sākums<<

http://spoki.tvnet.lv/liktenis/Mana-dienasgramata-20oktobris/773478">Iepriekšējā nodaļa<<

Nakts. Puspamostos, jo roka nekustās. Nav tā, ka tā vienkārši nekustētos, bet kad to izstiepu, tā sarāvās... Vajadzētu pārdomāt to, kā guļu.
Pamostos! Jauna diena, jauns spēks, jāceļ jauni cerību tempļi.

Ar nokavēšanos ierodos pieturā. Cilvēku maz, autobusu nekur neredz. Atnāk autobuss. Pamana, ka šodien daudz vairāk brīvu vietu. Kas notiek ? Vai cilvēki nebija apmierināti ar autobusa spēju sasniegt viņiem nepieciešamo galapunktu nepieciešamajā laikā un tagad brauc stundu agrāk ? Īpaši tas neuztrauc: vairāk vietas man.
Dodos pa ceļu. Paeju garām pāris cilvēkiem. Dzirdēju, ka viņas runā par jaunas Amerikas atklāšanu. "Pag. Vai Dienvidamerika vēl jo projām ir tur, kur tā bija pirms nedēļas ?"bija pirmā doma. Šo cilvēku diskusija lika aizdomāties par to, ka kaut kas ir mainījies, bet kas to lai zin. Mūsdienās cilvēki nepievērš uzmanību apkārt notiekošajam un tic visam, ko raksta laikrakstos un stāsta ziņās. Eju pa ceļu un acu priekšā izslēdzas visas laternas.

Sākam! Kā ir ierasts, ierodos fizikas kabinetā pirms sākuma. Sagatavojos darba, tad negaidīti atceros mājasdarbu. Iedomājos par ideju, ka varu ātri izpildīt mājasdarbu tagad. Neveiksmīga doma, jo tūlīt arī sākās pāris. Par laimi mājasdarbu neatprasīja, bet kamēr pasniedzēja audzināja mūs, centos to izpildīt: nesanāca. Sākām jauno tēmu. Pieņemsim, ka to izņēmām...
Vakar pildīju mājasdarbu, šodien tas atmaksājās. Par latviešu valodā izpildītu mājasdarbu dabūju i, kas noteikti izglābs dzīvību. Teica pildīt uzdevumus darba burtnīcā. Sāku pildīt. Sākumā nācās likt komatus (neuztrauc tas, ka pirmajā kontroldarbā par komatiem dabūju nulli, galvenais ir censties!)un par brīnumu izdevās! Pirmo reizi, kad nācās lasīt teikumu, pasniedzēja teica, ka viss ir pareizi! Tagad pat ir tāda sajūta, ka to vajadzētu nosvinēt!
Matemātika! Pasniedzēja bija dāsna un sarūpēja priekš mums dažus uzdevumus pirms kontroldarba. 40 minūtes pavadījām vingrinoties un otras 40 minūtes pavadījām rakstot darbu. Nevar teikt, ka kontroldarbā un nodarbībās bija pilnībā atsevišķas tēmas, bet bija kas tāds, par ko nebiju aizdomājies nodarbībās.
Rasēšana! Laiks nodot rasēto darbu. Pats darbs ir uzrasēts, bet nav rakstlaukuma. Par laimi, šajā stundā vēl var turpināt darbu. Aizpildu rakstlaukumu. Nododu darbu. Saņemu septiņi. Forši. Netiek uzdots darbs nākamajai nodarbībai: nedēļas nogalē nenāksies rasēt, bet vajadzēs darīt citus darbus.
Pāri šodienai it kā beigtos, bet atskaitot mācību programmu, izdomāju aiziet uz sporta pulciņu. Gāja jautri. Pēc vēl 90minūtēm koledžā nonācu "Domina", kur, kā tētis teiktu, dabūju haļavnās pusdienas. Tad vajadzēja iet uz pieturu. Gāju pa tiltu. Viss bija forši, tad pēkšņi no nekurienes parādās kāda persona ar izteikti zaļu šalli un apiet mani. Apvainojos. Centos arī apiet šo personu, bet mūsu iešanas ātrumi atšķīrās.
Pārgāju pāri gājēju pārejai pirms autobusa pieturas un ieraudzīju, kā autobuss, kuru man vajadzēja pabrauc garām. Žēl. Nākas gaidīt ~20minūtes līdz autobusam, kas ved uz blakusciematu un vēl bija jāiet caur neapgaismotu mežu...

Nākamā daļa>>

13 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000