local-stats-pixel fb-conv-api

Little about me and my life.4

64 1

Sveiki Spoku lietotaaji. Sis taka bus mans pirmais raksts,seit esmu kadas 3dienas,un izdomaju,ko gumiju vilksu garumaa,uzrakstisu kadu stastisnu,lai rodas prieksstats citiem,kas es esmu,kada ir mana dziive,ko esmu piedzivojusi,jo atseviski cilveki zin,un ir pat raudajusi klausoties visu,kaa es stastu,un nesaprot kaa es tik viegli visu varu uztvert,kaa es speeju tureeties un nenoiet no celja. emotion

Vakarnakt lasot citu stastus,milasstastus,dziivesstastus,visu,kas vien aciis iekrita izlasiju,un sodien uzmetu nelielu plaaninju pa 4lpp ko es veletos Jums pastaastiit. emotion Atvainojos jau par garumziimeem,jo man tadu nav,un pati atrodos UK,tapec lietoju dubultos burtus,lai to lasiitu kaa garumziimi. :)

Saksim ar to,ka naku no parastas gimenes,kura dziivoja pilseta,bet nezinamu iemeslu delj parcelamies uz laukiem. Teeva maatei esot itkaa palicis slikti...bernudarzu nacas pamest,maatei darbu arii,parvacamies uz laukiem,kur bija taada kaa ferma..;) Augu kaa visi berni,bet tomer ar kaut ko atskiros,mani sita,teevs,varetu teikt,ka izgaaza visas dusmas uz manis. Maate,nekad man nepieversa uzmaniibu,vinai burtiski bija vienalga par mani un audzinaasanu uznjemaas ome,pie kuras dziivojaam,vinja ir kaa mana mamma,kurai es visu stastiju,izkratiju sirdi,un uzticeeju nosleepumus.

Gadiem ejot,maate,velejas vlevienu bernu,es guljot blakus istabaa,visu dzirdeju,liku spilvenus uz galvas,lai nedzirdeetu neko,un izlikos guljot,ka ienaca istabaa,tas ir shausmiigi.

Es nekad nespeju savu masu pienjemt,nezinamu iemeslu pec,es biju vnk greizsirdiiga uz vinju.Vinju lutinaaja,miljoja,visu deva,ko veeleejaas,es paliku malaa.Pec paris gadiem Tevs iegadajas majdziivnieku,nearvienu neapspriezoties,vai kads velas vai nee,taka man dziivnieki ljoti patiik,aatri piekjeeros sunim,guleejaam viena gultaa,miljoju vinju,ziemaa,kad bija auksts,aara nesu vinjam sedzinjas,lai nenosalst,vnk ruupeejos. Bet,vienu dienu atnakot majas,sunja vairs nebija,tikai vinja vietaa asins pelkje.Prasiju,kas notika-nesanjeemu ne atbildes.Bija arii kads kakjis,ko uzdavinaja,skolu sakot-to kakji es vnk miileeju.Miileeju tik ljoti <33 Arii tas nomira,tikai manaa acu priekshaa.... emotion Kjepa priekseejaa,vinjai bija atlauzta,atceros to kaa vakar butu noticis,es no skolas nakot vinju vnm satiku pa celjam,jo vinja gaidija mani vnm atnakam...ieraudziju ka asinis tek,somu nometu un skreeju pie vinjas kliegdama,raudadama,miljoju vinju,teicu ka viss bus kartiibaa,mierinaaju,visas dreebes bija ar vinjas asiniim,tevs ieraudzijis,teica,lai netuvojos vinjai,lai laizu valjaa,bet es,raudaaju un kliedzu,situ vinjam,lai nenodara vinjai neko,oome iznaaca aaraa,panjeema mani un tureeja savos apskaavienos,teica,ka taa dziivee notiek,tas saapes bija nezeeliigas emotion pat tagad raudu atceroties to skatu,pec paris minutem no manis tika prasiits,lai izturos,kaa nekas nav bijis,jo maasa nak majas no bernu darza,tas bija vis tizlakais,ko vareja man pateikt-"izliecies,ka nekas nav bijis"

Gadiem ejot,vinja bija atstajusi kakjenu,kas matu mataa,vinjai lidziigs,to arii gandriiz zaudeeju,kakjeens vinjai bija iespruudis dzemdiibu laikaa,un jau saka viss puut liikjiitis,taarpi,atceros,saku pati gandriz vemt,bet,es savu kakji nepametu,izvilku,visu notiiiriju,nomazgaju,iensesu maajas,pabaroju.Vinja paiet vnk vairs nevareeja,ja nebutu vinju atradusi,vinja jau butu mirusi.Atceries,ta joprojam ir mana berniiba !

Pieaugot,saka krutis veidoties,formas rodas,apaljumi,puisi sak pieverst uzmaniibu meitenem. Man nee,es skolas laikaa,biju negliitaa un kluso tips,mani tikai apceela,un katru dienu gaaju maajas ar asaraam aciis,katru dienu,tiku apmeetaata,apsaukaata,sista,meitenes mani ieniida,,ar puisiem tikai uztureejos,bet vinji mani neuztveera ka meiteni,bet gan kaa zeenu,ar ko var runat par visu.Pabeidzot 9.klasi,es krasi izmainijos,kluvu sieviskjigaka,skaistaka,sevi kopu daudz vairaak. Teevs saaka man uzmagties,baza rokas pie kruutim,zem krustura,spaidija,baaza rokas lejas daljaa,es situ,pretii sanjeemu sitienus vel stipraakus,un apvainojumus,ka emsu pati vainiiga. Mate,pati bija klaat,bet neko neuzdrosinajas teikt.tikai noskatijas.Kad iestajas vasara,es iepazinos ar puisi,kadaa balle,pavisam interesantaa veidaa-atnjemot vinjam cepuri-Un shinii briidii mana dziive mainiijas pa 360graadiem. Vinjs man naca pakalj,liidz atrada,pievilka mani sev klaat,samiljoja,rokas biksu aizmugurejas kabataas,saluuts atpkart,un chuksot ausii :" Tu esi mana shii vakara meitene,un arii turpmakas dienas!" Neticeeju,bet laiks raadija savu. Maate taja pasaa laikaa mani mekleeja,jo bija laiks doties maajas,maasai miegs naak...;) interesantakajos brizos,visi vnm iztraucee,atvadoties,vinjs paprasija nr. Majas ejot,kartejais pusis,kas nr uzprasa,bet neuzrakstiis,lieki nelauziisu galvu.-Lieki piemineet,ka pirms shim atticiibaam nevienas man nav bijusas.-Nakamaja dienaa,atnaca sms ar tekstu::" Sveika,vai atceries mani?Es tevi nosaucu par savu." vinjam bija cita karte,nevareju atbildet,pec paris minutem atnaca velviena ::" Tu man neatbildi:a)Tev mamma neljauj b)tu nezini kas es esmu c)tev nav laika d) tev vnk nav krediita!" Saaku smieties,atcerejos,ka tas bija vinjs.Atnakot majas,ienacu dr.lv un bija tiesi viens uzzaicinaajums ar tadu pasu tekstu:" Tu esi mana shii vakara meitene un turpmakas dienas." Sakam sarakstiities,pirms tam nebijam tikusies,tik kkur maniits,atradas daudz,kas kopiigs,par ko vareeja h ilgi runaat un smieties emotion vinjs manas dienas uzlaboja. nevarejam caur telefoniem sarakstiites,jo bija ka jau teicu,cita karte,tapec vinjs no savas omes nr,zvanija un rakstija man. :D protams,gadijas x,kad es zvaniju,un saku runat ar vinja vecvecakiem :D :) un jau pec nedeljas atbrauca vinja mamma no Arzemem,un bija jadodas iepaziities. :) Kaajas tric,balls raustaas,rokas triic,bet vinjs tik smejas,un noteica,::"nav ko uztraukties,tu vinjiem patiksi,ja jau man patiic!" -Ap sirdi palika viegli.

Ja velaties turpinaajumu,luudzu rakstat komentaaros..... :)) busu prieciiga dzirdeet,Jusu atsauksmes,prieks mana pirmaa rakstinja. :)))

64 1 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Bilde pilnīgs bullšits, pavisam otrādāk

0 0 atbildēt

Tas it tā kā reāls stāsts vai izdomājums? Ja reāls, tad emotion

0 0 atbildēt