local-stats-pixel fb-conv-api

Lietains Laiks.1

88 0

Lietus. Lija tas ūdens visu nakti. Logs bija plicis vaļā, dzirdēju. No rīta, protams, viss slapjš un peļķes un dubļi. Kad izgāju no Mājas, nelija gan. Man priekšā bija garš un garlaicīgs ceļš uz Galvaspilsētu un konkrēti lokāciju: Darbs.
Izkapjot konstatēju, ka Galvaspilsēta sagaida ar sīku, pretīgu lietus pasākumu. Tas bija tik niecīgs, ka es 2 reiz padomāju vai vilkt to lietussarga parodiju pāri galvai. Ejot un šķendējoties par kaitinošo pasākumu secināju 1 interesantu faktu- Lai arī cik laikapstāklis šis būtu pretīgs, tas vismaz ir īsts! Neizliekas, ka viss ir kārtībā, ka viss nav tik traki kā šķiet, un ,ka reiz viss būs labi. Dubļi un ūdens peļķē, tas viss ir pa īstam. Cilvēki kaut kur steidzas. Hm. Cenšas izvairīties no ūdens uz ielas, lai arī labi zin ka paši lieto ūdeni un sastav par cik tur procentiem no ūdens.
Internets pilns ar sūdzībām par švako vasaru. Nopietni? No publiskas pīkstēšanas kaut kas mainīsies?
Lokācijā darbs arī skan kaut kādas žālabas par kakaino laiku. No ta kaut kas mainīsies. Jā! Ap sirdi paliks vieglāk. Es klusēju.
Ja nebūtu laiks jāpavada konkrētajā lokācijā es gribētu apbruņoties ar ūdensizturīgu apģērbu un izbaudīt šo laiku. Savu laiku, kurā šodien līst. Nu un ka līst? Visapkart tikšķ pūlkteņi. Tavs laiks iet, mans laiks iet, to vajag izbaudīt nevis pavadīt. Pavadot laiku, neattapsi kura brīdī Tevi jau izvadīs....
Atrodoties Darbā smagi uzravos, iejot telpā, kur kāds bija nometis gāzes granātu. Nepietiek, ka aizravas elpa un acis sāka asarot, liekas uz sekundi paliku akls. Kas par smirdoņu! Ilgi domaju vai tas ir pieminēšanas vērts, bet tas kaut kādā dīvainā veidā iekļāvās šārīta pārdomās par īstam, tīrām lietām. Tas arī bija mans laiks kurā dabuju elpot svešas vēdera gāzes... Ne pēc savas izvēles, bet tomēr.
Ko es ar to visu gribēju pateikt? Savaldiet savas vēdera gazes! Da nē, nē ļauj tam vaļu, sagadā pārsteigumu! emotion
Bet ja nopietni: cieni savu un citu cilvēku laiku, izbaudi dzīvi un katru nieku kas gadās ikdienā.

88 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000
Prieks ka vismaz 1 izsakās. Būs vel!
0 0 atbildēt