local-stats-pixel fb-conv-api

Lauķis bezdarbnieks!5

36 1

Sveiki, dārgie draugi, gribu Jums pastāstīt kādu stāstu, doma ir uzsākt dokumentālu video sēriju kurā es runāšu par lietām, kuras skar ikvienu no mums, bet nu sākumā iepazīsimies emotion

Tik tiešām esmu bezdarbnieks, tēls nav izdomāts, situācija ir diezgan nopietna, lai gan iekšēji pats personīgi esmu laimīgs. Man nav problēmu, vienīgā problēma varētu būt tas, ka tūlīt beigsies naudiņa.

Brīdinu, ja Tev dzīvē pietiek problēmu, tad vienkārši neskaties šo video, tas tev sagrozīs galvu pavisam citos virzienos un tad jau es būšu sagādājis problēmas par kurām Tu savā ikdienas gaitā neesi domājis.

Bet ir problēma un tāpēc es to publiski Jums izstāstīšu, lai kopā mēs varētu risināt šīs lietas, jo mēs esam cilvēki, kas veido valsti un nodrošina nākotni mūsu pēcnācējiem, bet nu sīkāk video.

Ja vēlies, lai bezdarbnieks turpina šāda video publiskošanu, spied like youtūbā un protams plusiņu šeit ! Kā arī seko twitter @LaukisB

Augsti vērtēšu kritiku, pēc tās es secināšu kāda mūsdienās ir sabiedrība un atceries, ka tieši Tu esi tas kurš veido mūsu sabiedrību un nākotni!

Paldies!

P.S.

Neesmu nekāds modelis, dizaineris, aktieris, operators utt, bet ja kāds no Jums ir, tad gribu uzklausīt Jūsu padomus un kopā mēs varam veidot mūsu nākotni emotion



36 1 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000
Bļe tas video klips ir privaats na*ujaaaa emotion
1 0 atbildēt

1+ sabiedrības labā no "Alicha" paldies, ka nepaliki vienaldzīga, vismaz esi veltījusi laiku tā noskatīšanai.

Plāns jau ir... Tikt pie naudas neejot standarta sistēmu kuru Tu esi aprakstījusi un mēs visi ļoti labi zinam (vismaz es). Tādā veidā kā jau pēc visiem likumiem arī man vajadzētu rīkoties, bet te es gribu veikt pētījumu, vai sabiedrība ir spējīga palīdzēt bezdarbniekam kuram ir visas iespējas dzīvē. Nav tā ka es neko nedaru esmu ievietojis video internetā un pastāstijis par savu problēmu un tā nav tikai manis vienīgā problēma, valstī ir daudz bezdarbnieku man ir iespējam runāt tāpēc es arī stāstu.

Kādu rezultātu es ceru sagaidīt? Es gribu redzēt, vai mūsdienās sabiedrība ir gatava un var atbalstīt savu tautieti, kurš ir gatavs darīt, bet valsts spēlē "futbolu".

Valsts spēlē "futbolu" tur ir atsevišķs stāsts, ko es varētu uztaisīt nākamajos video!

 

0 0 atbildēt

Jā ok, es atrodu jebkādu darbu, tālāk valstī paliek tūkstošiem bezdarbnieku kuri ir bez darba un nekas nemainās. Tāpēc es gribu aicināt cilvēkus risināt problēmu, nevis mani aizsūtīt kaut kur strādāt...

0 0 atbildēt

Parasti bezdarbnieki nestrādā, jo saņemot bezdarbnieku pabalstu viņi saņem gandrīz tikpat neko nedarot, kā visu mēnesi nostrādājot kāda cita labā. Strādā visu dienu un domā, veltigi izterets laiks, domā, cik daudz tu varētu pa šo laiku izdarīt sevis labā. Bet mani piemēram nekas nestumj, es brīvā dienā varu mierigi nogulet pusdienu. un neko neizdarit. man sciet, ka tev ar tas pats, ja jau 9 menesus sedi un neko jedzigaku par so video neesi izdarijis. darbu nav gruti atrast pat laukos, jautajums ir par tavu attieksmi.nevar uzreiz boss but, ka saka.

0 0 atbildēt

Sveiks, esmu video montiere, varbūt varam sastrādāties. rawr. ;D 

0 0 atbildēt