local-stats-pixel fb-conv-api

Latvija grimst...0

32 4

Sveiki, spoki un joki emotion . Pastāstīšu savu skatījumu par šoferiem kas dzer un brauc. Visiem jau zināms ka tie cilvēki ir ar galvas problēmam un zāles tam stulbumam nav. Tik zārks, savs vai kāda cita. Ja skatāmies no citu skata punkta jauniem cilvēkiem Latvijā ir darbs ja viņiem ir tiesības, jo Latvijā ik dienu vidēji tiesības nodzer 7-9 cilvēkiem. Citas dienas vairāk, citas mazāk. Bet tas pierāda ka Latvijā cilvēki ir debili, visur rada un stāsta, ka nevajag braukt dzērumā, bet tas viss kaķim zem astes. Tā tad ik gadu bez tiesībām paliek 2920 emotion cilvēki tas ir tik pa dzeršanu un cik vēl pa ātruma pārsniegšanu un vēl zin ko. Tas ir ko valsts policija ir noķēruši, bet cik debiliem ir paveicies. Ar šo es gribēju teikt, ka nesaprotu Latvijas iedzīvotāju tieši dzērāja šofera domu. Pierādīt ka dzērumā māki braukt ar mašīnu? Tu pierādi ka esi nabags, jo tev nav nauda taxim.

Vakar idiots, gan jau uz poham iebrauca bērnos. 0,16 promiles tam muļķim parāda. Vienkārši apsveicami ir gan Latvijas likumdošana ka var līdz 0,50 promilem braukt, tam paveicās ka maz promiles un sīkie dzīvi un nav smagas traumas.

Cik cilvēku ir gājuši bojā tieši šī debīlas cilvēku grupas dēļ : dzērāju šoferi emotion ?

Vajadzētu tā, ka pieķer dzērāja šoferi uz reiz sodīt. Pastāstīšu, ka es to gribētu redzēt.

Uzreiz mašīnu uz plača, pašu dzērāju uz 15 diennaktīm un tad tik paziņotu tuviniekiem. Pēc pirmās nedēļas viņu nokodē pret dzeršanu un vēl nedēļu atsež, tad tik laiž ārā. Domājat nafiga tā? Klausies. Aptuveni 1/4 dzērāj šoferi tiek pieķerti otro vai trešo reizi. Ar šādu kodēšanu mēs nodrošinām Latviju kā būs pa 2920 dzērāj šoferiem gadā mazāk kas dzer un brauks dzērumā.

Kā Jums mana ideja emotion ??

32 4 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000