local-stats-pixel fb-conv-api

Intervija: Pizhikz27

102 2

Šoreiz intervijas varonis ir cilvēks - pozitīvs - PizhikZ ! emotion

Kuram 27.aprīlī, tas ir otardien, apritēja apaļi 20 gadi - Sveicam! emotion

Labi, tātad -

Tavs vārds ir Krists, pareizi ? :)

Jā, tā mani māte sauc, vai arī šad tad par "aizveries" , bet to kādu laiku neesmu dzirdējis. :)

Tas ir samērā rets vārds, vai tomēr nē.?

Vismaz es tagad pazīstu tieši vienu Kristu ;D

Domā aizveries? Nē tas manuprāt ir ļoti populārs, esmu dzirdējis, ka dažus manus draugus arī tā sauc, laikam no kāda seriāla paņemts vai kā. :) Bet, ja nu tu gadījumā biji domājusi manu otru vārdu "Krists" Tad nu jā, laikam nav diezko izplatīts, ja godīgi es nevienu citu Kristu, izņemot sevi nepazīstu. :)

Pašam patīk savs vārds (es domāju Krists, nevies Aizveries) (sun)

It kā jā, vienīgi bērnībā negāja pie sirds, jo kā zināms, kad lietas nonāk līdz apsaukāšanai, tad no mana vārda sanāk tādas kā diezgan interesantas atskaņas, bet tagad, kad savā ziņā esmu paaudzies vārds man pat sāk patikt. Starpcitu es gandrīz bērnībā dabūju citu vārdu, jo mamma nevarēja izvēlēties, starp vārdu "Ģirts" vai vārdu "Krists" bet nu, cik man draugi ir teikuši, tad man vairāk piestāv "Krists" nevis "Ģirts" :)

Jā, man arī patīk šis vārds, tas ir gana unikāls, bet vienalaikus nav 'dīvains' kādi ir daži mazāk pazīstami vārdi :)

Pastāsti nedaudz par sevi. Strādā, mācies.. Brīvā laika nodarbes ? :)

Prieks, ka patīk. :)

Nūu pagaidām vēl mācos, šogad eksāmeni, trakums vispār, tā vien liekas, ka matemātiku stabili nenokārtošu :D Bet nu jā, par pārējo it kā esmu drošs, ka nokārtošu. :)

Hmm, bīvā laika nodarbes?

Es pat īsti nezinu..

Nu šad tad man uznāk tādi brīži, kad man gribas padziedāt, es sameklēju kādu dziesmu, kura kaut mazliet atbilst manam balss tembram, un no sirds izdziedos. :)

Kurā skolā mācies ? Ak, tā matemātika..Nemaz nerunā, man bail no 12.klases. :[

Nu es mācos Rīgas 100. vidusskolā, tā ir skola ar rokmūzikas novirzienu, taču es nemācos mūziķu klasē, jo uzsākot vidusskolu, nebiju aizdomājies, ka varētu iet uz mūziķiem :/

Latviešu vai angļu dziesmas patīk ? Nosauc mīļāko dziesmu .. :)

Nu, es klausos pārsvarā visu, izņemot repu, un Hip-hopu, to tā ļoti reti :) Pēdējā laika mīļākā dziesma? Hmm.. Patiesībā ir divas: viena ir Jimmy Eats World - hear you me, un otra ir Korn coveris Radiohead dziesmai - creep. :)

.. un kādas pašam labāk patīk dziedāt ? :)

Hmm, nu teiksim tā, tādas, kurām tieku līdz, nu kaut vai to pašu Creep, arī hear you me es kaut cik normāli varu nodziedāt, nūu un tad es vēl samērā normāli varu nodziedāt grupas Tā, tā, tā dziesmu "tu esi dinamīts" Bet nu jā, pārsvarā jau tādu lēnākus gabalus patīk dziedāt. :)

Vai esi izlēmis, ko darīsi pēc vidusskolas ?

Nu doma ir iet izmācīties par pavāru, kaut gan es to varēju jau darīt pēc 9. klases, bet nu jā, par, cik esmu diezgan svārstīgs cilvēks, tad tomēr paliku vidusskolā. :/ Tā jau gribētos mācīties par arhitektu, bet tas takā ir pāri maniem līdzekļiem. Ir tāda doma izmācīties par pavāru, kādu gadu pastrādāt, sapelnīt naudu studijām, un varbūt pat iet uz tiem arhitektiem, bet nu dzīvosim, redzēsim.

Skaidrs, jebkurā gadījuma tiešām ceru, ka tev viss izdosies. :)

Kādas ir tavas raksturīgakās īpašības ?

Paldies, es arī tā ceru. :)

Hmm, nu es pat nezinu, šis ir tāds baigi grūts jautājums, bet nu varu mēģināt atbildēt :D

Nuu, pirmkārt esmu Vērsis.. savā ziņā esmu pat diezgan jautrs cilvēks, jo bieži vien no manis izsprāgst kāda asprātība, kad sanāk tāds, kā smiekliņš no apkārtējo puses. Varētu pat teikt, ka esmu tāds, kā malziet romantiķis, jo es labrātāk noskatos, kādu romantisku komēdiju, nevis kādu traku trillerīti, varētu pat teikt, ka esmu savā ziņā tāds kā emocionāls cilvēks. Pēc tempermenta it kā sanāk, ka esmu Sangviniķis, bet sevī manu arī iezīmes no melanholiķa un flegmātiķa :D Neesmu diezko vardarbīgs cilvēks takā ātri neaizsvilstos par sīkumiem, uzskatu, ka dažas lietas vienkārši vajag uztvert ar humoru, un, ka pats stulbākais ir ņemt galvā kaut kādu nenozīmīgus sīkumus.

Spokos tu esi samērā neilgi (347 dienas) , bet esi ticis 9. līmenī un tev ir pamatīgs maiss ar cepumiem .. Varētu teikt, ka tev ir labi panākumi , vari kaut ko ieteikt jaunajiem spokiem , kas vel nesen reģistrējušies ?

Man jau liekaas, ka vesela mūžiba pagājusi :D Bet nu jā, bija tāds laiks, kad katru dienu liku rakstus un tā, un ar katru rakstu savā ziņā guvu sava veida pieredzi, novēroju citu spoku attieksmi pret dažādām lietām, un to kāda vispār ir atmosfēra spokos. :) Patiesībā, spokoties sāku pateicoties vienam labam spokam, kuru pazīstu no dzīves jau kādu labu laiciņu - Miegamicim, pamanīju, ka viņš spokos atrod daudz dažādu interesantu lietu, kā arī dažus labus domu biedrus ar, kuriem var padiskutēt par atšķirīgām lietām, kā piemēram par Mistiku un tādām lietām. :) Ja runājam par to, ko es varētu ieteikt, tad šajā ziņā es pat biju uzcepis mazu rakstiņu spokos :D Bet nu jā, galvenais uztvert lietas ar mazu humora devu, jo galu galā nopietni un pieauguši mēs varēsim būt visu atlikušo mūžu. :) Ā un, ja nu gadījumā radās interese par tiem ieteikumiem jaunajiem spokiem, tad nu šeit to vari aplūkot:

http://www.spoki.lv/latvijas-patriots/Padomi-jaunajiem-spokiem-PAPILDINATS/129221

Pilnība piekrītu, neatbalstu jaunus cilvēkus, kas pārak nopietni skatās uz apkārtejo pasauli. Tā ir pārak garlaicīgi :D

Nu jā, kā nekā, cik mums visiem zināms, smiekli pagarina cilvēka mūžu par kādu labu laiciņu, un kamēr esam jauni, smiesimies un krāsim gadus nopietnībai :D

Iecienītakās sadaļas spokos ?

Hmm, tik tālu vēl nekad nebiju aizdomājies, ja godīgi man tādas laikam nebūs, bet nu biežāk laikam sanāk apmeklēt sadaļu "Foto galerijas" un "Vietējos notikumus" Foto sadaļu laikam tādēļ, ka bieži vien gribās papriecēt acis ar kādu skaistu dabas skatu, vai arī kādu bildi, kas liek padomāt, par dažādām lietām, kā piemēram dzīvi. Nūu un vietējie notikumi laikam tādēļ, ka man patīk būt informētam par lietām, kas darās man apkārt. :)

Bet šad tad gadās arī apmeklēt mūzikas sadaļu, tas parasti notiek, tad, kad mana telefona saturs jau ir samērā man apnicis, un es gribu atrast, ko jaunu un foršu, ko varētu paklausīties, un jā pēdējā laikā mūzikas sadaļa ir tā, kurā ielieku kādu rakstu tā biežāk. :)

Kas tavuprāt ir spoki.lv 'sejas' ?

Cilvēki, kuri savā veidā prezentē šo saitu, kurus uzreiz var pamanīt..

Nū, cik es esmu novērojis, tad vienā no tādām populārākājām sejām laikam būtu Jacky, kā arī EPG, ā un neaimirsīsim par izdaudzināto RockHopper :D Tad vēl tā biežāk manīta ir Bubble, un protams arī tu, cik esmu novērojis, tevi bieži var manīt privāto galeriju sadaļā, komentējot dažādas galerijas :)

Jā, man patīk izteikt savu viedokoli :)

Kā tev patīk pingvīni, es par viņu populāciju spokos ? :D

Tas labi, tas labi. :) Hmm pingvīni? Man labāk patīk kaķi, bet nu domāju, ka pingvīniem arī nav ne vainas. :) Pēdējā laikā gan neesmu manījis lielu aktivitāti no pingvīnu pavēlnieka, savā ziņā visa tā pingvīnu padarīšana mazliet saasināja spoku dzīvi, bija jautri pavērot tos video par pingvīniem, savā ziņā stulbi, bet, ja paskatās no cita skata punktu, tad tas pat ir diezgan jautri :D Laikam jau tomēr esmu par. Brīvību pingvīniem! :D

Labi, pastāsti, kas tev garšo ?

Hmm, it kā jau daudz kas. Piemēram, dažādi salāti, piemēram, tur rosols, gaļas salāti, ir brīži, kad sagribās siļķi majonēzē, tad vēl man tīri labi garšo tādi kā vārīti kartupeļi, kas vēl pēc tam apcepti uz pannas, beigās sanāk tādi forši zeltaini brūni. (mm) Nuu un, kur nu bez gaļas, karbonādes, kotletes, šašliks un tā, nu vēl man garšo šokolādes saldējums, tad vēl ir vien tāds baigi labais kāruma vaniļas krēms, tas man ļoti garšo, un nu jā, ā un tad vēl man ļoti garšo risotto (mm) Nu un jā, negaršo man tikai kādas dažas lietas, viena no tām ir dateles.

sakārdināji ar tiem apceptajiem kartupeljiem.. :D

Pats kaut ko gatavo ?

:D

Nū jā, man diezgan labi sanāk pagatavot gulašu, un rosols man arī sanākot labs, vismaz tā teikuši tie, kuriem ir bijusi tā izdevība ēst mani gatavotos ēdienus. Ja godīgi ēdiena gatavošana man ir samērā jautrs pasākums, jo parasti, kad es gatavoju, tad fonā man skan radio, un, ja gadās kāda zināma dziesma, tad vēl sanāk uzdziedāt līdzi :D Bet nu jā, gatavot es māku. :)

Nu, tad pamurmulē man par to, kā tu tiki pie sava nika spokos.. (sun)

Ā pie tā ražojuma? :D Nu gadījās tā, ka man vienu dienu bija garlaicīgi, un es nezkāpēc iedomājos izdomāt sev tādu iesauku, un tagad arī draugi mani šad tad tā saukā, protams, dažreiz pasprūk arī šādi tādi mīļvārdiņi, kā, piemēram - Pežiks, bet es jau nesūdzos. :)

Ja tev būtu dota iespēja izvēlēties - aizceļot pagātnē vai tagadnē, ko tu izvēlētos ? (un pamato) :)

Hmm, cik tālā pagātnē?

vari izvēlēties pats. Bet tad - tik pat tālā nākotnē.

Es piemēram varu mainīt vietu? Nu piemēram tur citas valsts pagātnē? :D

vienkārši Latvijai diži jautra pagātne nav bijusi :/

Tieši savā pagātnē, vai nākotnē..

A, cik es vecs es būšu, tik vecs kā tagad ? :D zinu, ka stulbs jautājums, bet nu man apmēram vajag zināt pēc iespējas precīzāk :D

Nē, tik vecs, cik gadus izvelēsies :D

Un ar tādām zināšanām, kā man ir tagad ja? :D

Jā :D

A man tur būs jāpaliek uz visu mūžu, vai es tikai varēšu uz kādu brītiņu aizbraukt paskatīties? :D

Pirmoreiz kāds tik nopietni interesējas par šo jautājumu :D

Tu tur paliksi tieši līdz pusnaktij :D Tad tev būs jāatgriežas.

Nu man patīk zināt, ko es varu atļauties un ko nē :D

Tātad līdz pusnaktij ja? :D Hmm, būs jāpadomā.

Jā, kā pelnrušķīte :D

Tikai man nebūs kristāla kurpītes, ko pazaudēt :D

O, izdomāju. :)

Tātad es gribētu atgriezties un paskatīties uz sevi, tad, kad man bija pieci gadiņi, kā viss izskatījās un tā, gribu apciemot savus radiniekus, un gribu redzēt kāds ir mans tēvs, kuru es kopš tā laika neesmu redzējis, jo par šo lietu es diezko daudz nezinu, zinu tikai to, ka bija labs cilvēks, bet tad viņam dzīvē smagi nepaveicās :/ Nu un jā, ja neskaita, to, tad es gribētu vēl apskatīties, kā izskatās un kādi bija mani pašreizējie draugi, safočēt un safilmēt viņus, lai pie kāda alus kausa varētu kopā ierēkt :D Tas laikam takā būtu tas galvenais. :)

Okey, tagad jauns interviju jautājums. Varbūt nedaudz baiss, bet toties liek padomāt.

Ko tu rakstītu uz sava kapapieminekļa ?

Ko es rakstītu? Hmm, noteikti tas būtu kaut kas pozitīvs, jo man negribētos, ka cilvēki pēc manas nāves būtu pārāk saskumuši nu pieņemsim kā kaut ko līdzīgu šim: Sveiki mīlīši, tagad nevaru pienākt pie telefona, jo atrodos ārpus uztveršanas zonas (joks) vai arī starp debesīm un elli, jo man vieta nav ne vienā ne otrā vietā, taču tas nedod jums iemeslu neizbaudīt savu dzīvi līdz pēdējam elpas vilcienam, smaidiet, esiet priecīgi, neskumstiem, jo kā zināms, kādai dzīvībai aizejot, rodas jauna :) Tāpēc mani mīlīši ņemiet no dzīves visu, ko vien tā jums piedāvā, jo tā ir mana pēdējā un vienīgā vēlēšanās. :) P.S Turklāt es beidzot dabūšu iepazīties ar Elvisu (chuckle)

:D ..Elviss

Kas ir trakākais, ko dzīvē esi izdarījis ?

Nu karoč svinējām Jāņus pie drauga laukos, visi jau tādi foršā kondīcijā utt, sadomājām, ka gribam iet papeldēties, ok ejam peldēties, bet gribās kaut ko tādu ekstrēmāku, tā nu viens čalis paņem ķerru ar, kuru vedām malku, vēl viens iesēžas iekšā un tas otrs pilnā ātrumā stum šo iekšā dīķī, nu ilgi prieki nebija, jo tā ķerra nogrima kaut kur dīķa dibenā, pēc tam, kad tā viena ōme mums prasīja, kur ķerra izlikāmies, ka neko nezinam, vēlāk kādu nedēļu vai divas, ja pareizi atceros pēc lielās jāņošanas izdomājām, ka varētu mēģināt izvilkt to ķerru ārā, tā nu mēs ar ķēdi peldēdami pa dīķi mēģinājām saklausīt, kad ķēde atsitīsies pret kaut ko metālisku, respektīvi mūsu gadījumā pret ķerru, tā nu beidzot kaut ko sadzirdējām, uz taisījām tādu kā āķi un metām dīķī, līdz beidzot, pēc vairākkārtējiem mēģinājumiem, mums izdevās izvilkt ķerru ārā :D Man vēl bilde, kur mēs daži pōzejam pie ķerras :D

Malači, ka izvilkāt . Redz, toties ir ko attcerēties :D

Nu ja, tās ašās un bezatbildīgās lietas, jau bieži vien ir tās pašas foršākās atmiņas. :)

Piekrītu. Tas , kas tiek plānots parasti nemaz neizdodas tik labs, kā iecerēts (chuckle)

Nemaz nerunā, man tā bieži gadās ar to plānošanu |-( bet beigās kaut kā viss izvēršas daudz maz normāli :D

Ko tu ņemtu līdzi uz vientuļu salu ?

Hmm, āķīgs jautājums :D Uz tās salas būtu kāda forša meitene, vai arī es tur būtu vienīgais? :D

Tā ir vietuļa, pilnīgi neapdzīvota :D

Doh |-( Nu labi :D

Tas jau neliedz tev paņemt meiteni līdzi (sun)

nu jā, bet tad man atliek tikai viena lieta ko izvēlēties, un es nevaru izlemt starp Makgaiveru un meiteni :D (Vai arī kāds jau bija atbildējis uz šo jautājumu ar atbildi: Makgaiveru un Čaku Norisu? vnk es kaut kur biju dzirdējis, vai nu runā sadaļā vai spokos) :D

Nē, tā nebija atbildējis :D

hah. oriģināli :D Parasti - meitene, laiva, sērkociņi utt. Tev Makgaivers :D

Maikgaivers, taču tāds universāls :D

Nu tātad mana atbilde ir sekojoša: Es ņemtu līdz Čaku norisu un meiteni, jo kā zināms, ja tev kabatā ir Čaks Noriss, tad viss, ko tev vēl vajag ir meitene, izņemot gadījumus, ja tu esi homoseksuālis un tev patīk vecāki vīrieši. :)

Bet ja tikai vienu varētu ?

Vienu? :S Nu gan grūta izvēle

Hmm.. Ā, nu es ņemtu Čaku Norissu, un palūgtu, lai viņš vēlāk aizlido pakaļ kādai meitenei :D

Ja tu noķertu zelta zivtiņu un viņa protams piedāvātu tev 3 vēlēšanās, kādas tās būtu ? :)

Pirmkārt es vēlētos, lai man, manai ģimenei un draugiem būtu daudz veiksmes, jo kā zināms uz titānika visi bija bagāti un veseli Otrkārt es vēlētos 1967 gada Chevrolette Chevelle, tādā melnā krāsā ar divām dzeltenām svītrām pāri visai mašīnai, nu un jā, tad es vēlētos, labi apmaksātu darbu, lai varu atļauties braukāties ar tādu mašīnīti. :)

Pārejam uz 50:50 jautājumiem ( Un Pamato.! :D )

Rozā tapetes ar zaļiem zaķīšiem vai Zaļas tapetes ar rozā zaķīšiem

Rozā tapetes ar zaļiem zaķīšiem, jo rozā zaķīši man liekas pieņemāki, nekā zaļie, zaļi liktos parāk dīvaini :D

Mašīna ar ādas salonu vai parastais variants

Parasto salonu, nezinu, bet man kaut kā ādas saloni neiet pie sirds, jo āda ir tāda nemājīga un neomulīga lieta manā skatījumā, labāk tāds mīksts un pūkains salons :)

Izmēģināt katapultu (5stāvu mājas augstumā) vai izlekts ar gumiju

Ar gumiju, liekas drožāk, kaut arī vienīgias, kas tevi notur ir kaut kāds punķis, bet tomēr kaut kāda drošības sajūta vismaz :)

Pumpainie prezervatīvi vai ar augļu garšu

Laikam jau, ka ar augļu garšu, jo kā nekā mums visiem, taču gribas padalīties ar kādu mazumiņu saldumiņa, un kādēļ gan to nedarīt šādā veidā. :)

Lady Gaga vai Christina Agilera

Agilera, jo man tā Lady Žaga nevisai iet pie sirds, turklāt Agilera seksīgāka, un dziesmas viņai arī daudz maz normas robežās normālas. :)

Šņabis ar ķiršu un laima garšu vai Hektors ar citronu un tomātu piegaršu (nemaz nejautā, tikko izdomāju :D)

Loģiski, ka hektors, un, kas var būt labāks par tomātu piegaršu mmm mmmm (mm) mēli vienkārši var norīt. :)

Tā noslēdzam ar top dziesmu un top filmu, kuru iesaki nokausīties/ noskatīties ikvienam..

Hmm, top dziesma? Nu davaj lai iet kaut kas jautrāks, kā piemēram Jimmy Eat World - the middle, un filma, kuru es ieteiktu noskatīties ir Wristcutter, savdabīga un savā ziņā interesanta filma, ar savu dziļo domu. :)

Un novēlējums spokiem ? :)

Nu ko več un vecens, jūs tur vis turās, nenokar galv, jo kas zin kād sūd tur apakša briest, tāpēc smaidīt un būt pozitīviem, lai arī, cik sūdīg situācij jūs būt nonākuš ;) Dafaj čau visiem un turās! ;]

Paldiespar interviju, man patika lasīt tavas atbildes.! (sun)

Jauki, prieks, ka varēju kādu arī iepriecināt. :)

102 2 27 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 27

0/2000

spriežot pēc izlasītā, interesants unj asprātīgs cilvēciņš! :)

10 0 atbildēt

es zinu divus kristus, jēzu un tevi

 

EDIT: + par rakstu, normāla intervija, nevis tā ar lady79 vai kā, tik sex, sex utt

7 0 atbildēt

man bija ļoti interesanti lasīt :D

5 0 atbildēt

Vairāk tādu pozitīvu cilvēku!!!!!!

4 0 atbildēt

emotion es pat smējos lasot emotion

3 0 atbildēt

Krists ir ļoti skaists vārds puisim ;)

3 0 atbildēt

es piemēram pazīstu vienu Kristu diemžel tā ir meitene. :) bet intervija baigi foršā it īpaši par iesauku emotion

3 0 atbildēt

" no mana vārda sanāk tādas kā diezgan interesantas atskaņas " <--- Sasmējos emotion

3 0 atbildēt

Pižik, daudz gan esi sarakstijis... bet bija jauki :)  +

3 0 atbildēt

jūs tur pie ezera ābolus spridzinājāt? :D

3 0 atbildēt

tā ķerra bija dikti ilgi jāmeklē :D 2h pa ūdeni meklējām :D Bet bija jautri :)

2 0 atbildēt

Izlasīju to, ka 20 gadi palika, paskatījos uz  bildēm - laba intervija. emotion

vēlāk būs jāiedziļinās vairāk.

2 0 atbildēt

man prieks, ka vismaz intervee normaalus cilveekus :)

1 0 atbildēt

Es gan vairākus Kristus pazīstu :D bet intervija laba ^^

1 0 atbildēt

Tas nav es :D

0 0 atbildēt

jāāā

0 0 atbildēt

Aaah, Tu varētu gatavot man ēst, man vnm ir tāds slinkums :D

0 0 atbildēt

Kad būs mana intervija?

0 1 atbildēt