local-stats-pixel fb-conv-api

Dziednieki, astrologi, regresija, zīlnieces - mana „interesantā” pieredze14

199 3

Sveiki!

Kādus septiņus gadus atpakaļ apnika staigāt pie ārstiem un sāku savas problēmas risināt netradicionālā veidā. Pati jau sen esmu aizrāvusies ar astroloģiju , ezotērisku, un tad sāku domāt : „kas tad īsti ir tiem lācīšiem vēderā”. Tas ļāva izprast sevi, bet tai pašā laikā cilvēki, pie kuriem gāju, kļuva man kā skolotāji. Ir interesanti vērot , ko viņi par tevi pateiks? Kā viņi nolasa informāciju utt. Protams, ir daudzi tādi, kuri sevi tikai sauc par „dziedniekiem”.

Rakstā vārdus cilvēkiem esmu nomainījusi pret citiem : )

199 3 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000
Gribētu pamēģināt tādu tēju vai zāli, kādu piedāvā Regresijas Terapeits Zintis Viszinis. No visa uzskaitītā, tas šķita visdaudzsološākais.
2 0 atbildēt

Es kādu laiku atpakaļ izdomāju pati pamācīties to ezotēriku. Ātri sapratu ka pirmkārt ezotērika ir "labs produkts" un otrkārt, brīvā laika pavadīšana. Tā, protams, nav ezotērika tā īstajā vārda nozīmē bet tukša pļāpāšana. Mani pārsteidza, "skolotāju" nezināšana, nespēja atbildēt uz svarīgiem jautājumiem, bezatbildība par skolniekiem ... Visa tā padarīšana viennozīmīgi ir bīstama. Man šķiet ka "garīgiem līderiem" vairs galīgi kauna nav un pārdod Dievu, eņģeļus par traku naudu, pat izveido savu brendu. Baisi emotion Pēc tam apmācītie arī kļūst par dziedniekiem un brīnumdariem kuri vairāk par pļāpāšanu neko arī neprot.

2 0 atbildēt

Dziednieki un visādi guru ir lieka laika tērēšana. Vienīgais veids kā patiešām sevi var atrast ir ar augu kombināciju vārdā ayahuasca palīdzību, jo tajā ir dmt - viela, kura izdalās mūsu smadzenēs kad sapņojam, dzimstam un mirstam. Bet tik vienkārši tas arī nav. Šīs prāta medicīnas ietekmē tiek atklātas mūsu psihes dziļākās bailes. Vairums brauc uz dienvidamerikas džungļiem pie pieredzējušiem šamaņiem, jo vienatnē tas ir bīstams pasākums. Domāju, ka agrāk mūsu ķermeņi bija tīrāki un sevis atrašanu varēja panākt arī ar meditāciju, bet dēļ mūsu "modernā" dzīvesveida bez ayahuaskas tas diemžēl nav iepējams. Ir pieejami dažāsi video un dokumentālās par dmt un ayahuasca youtube, ja interesē.

2 2 atbildēt

Varu pateikt tikai vienu, tu nezini ar ko tu spēlējies. Tiešā vārda nozīmē, cilvēku ar laiku var pārņemt šie dēmoni, kas arī sniedz informāciju, kuru nevajag zināt. Tev liksies, ka tu dari cilvēkam labu, bet pateisībā viss var atgriezties un vēl lielākā mērā, pēc laika. Cilvēkam, kuram tu palīdzi, var rasties psiholoģiskas problēmas, kā arī tādas var rasties tev pašai. Piekritīšu, tas ir interesanti, un liekas ka tavā priekšā ir beidzot pazudis tas aizsargplīvurs, kas neļāva saskatīt tik daudz, kas šķietami ir tepat apkārt. Jautājums, ko dēļ tā tu upurēsi- attiecības,  savu veselību, dzīvību vai daļu dvēseles. Tas ir ieteikums, tava dzīve, dari kā vēlies. Visi esam pieauguši cilvēki. Ja vēlies, vari iemest aci manā profilā: "Maģija pret Reliģiju", tas ir reāli tas, kam es esmu izgājis cauri. Tāpat arī ir pietiekami stāstu par ekstrasensiem, kas aiziet agrā vecumā. Tāpēc iesaku padomāt, vai tev tiešām to vajag, vai arī tu gribi būt parasts, laimīgs cilvēks, neaizraujoties ar tām lietām, kas var sabojāt visu dzīvi. Starp citu, par Asteri, vai Mi****a(Segvārds) tev kaut ko izsaka?

1 1 atbildēt

Ka tik tas pēdējais nebija Matīss? (un Enrico ) emotion  Pa lielam katrā pašā ir atbildes uz visiem jautājumiem, intuīcija un sajūtas, kas pasaka priekšā, kas un kā. Ja cilvēks nevēlas veltīt laiku un pūles, lai sevī izkoptu šo jušanu, kas vienmēr būs visprecīzākā, tad cilvēks meklē pie kā iet. VIsvieglāk ir tad, kad kāds tev visu pasaka priekšā, vēl labāk, kad to pasaka regulāri un ar atlaidēm emotion emotion emotion Reizēm vajag tikai sirsnīgu cilvēku, kas uzklausa un noskaņo uz labo un skaisto, lai viss burvīgais dzīvē sāktu plaukt emotion

0 0 atbildēt

Nezinu kā čakru tīrīšanu, bet visiem šiem pesteļotājiem ļoti iet pie sirds kabatu tīrīšana...

0 0 atbildēt

Ja nepalīdz, zvaniet: + 371 27076525

http://dziedinu.lv/

0 0 atbildēt

"Talking - silver, doing - gold!"

(M.Ā)

---------------------------------------------------------------

Bioenergetic session.

Exchange equivalent (EUR) in 2023.

Session: - 1000 (hour - 500),

intensive (trance) session: - 3000 (abbreviated -1500).

0 0 atbildēt