local-stats-pixel fb-conv-api

Divas 12 gadnieces sadur draudzeni 19 reizes, jo redz Slender man esot īsts.81

995 14

Pavisam nesen divas 12 gadīgas meitenes sadūra savu klases biedreni un draudzeni ievilinot viņu mežā, lai itkā spēlētu paslēpes un sadurot viņu 19 reizes gan kājās, gan rokās.

Tātad kā tas viss sākās... Meitenes slepkavību plānoja jau no 2013. gada decembra, kad visbeidzot meitenes piedāvāja klasesbiedrenei palikt pa nakti. Slepkavību izplānoja pēctam, kad interneta vietnē par creapypastu abas salasījās nostāstus par Slender man un par to ka kāds jānogalina mežā, lai pievienotos kkādā Slendermena slepenā organizācijā.(Īsāksakot sviests)

Policistiem viņas ar lielu pārliecību sakidroja, ka Slendermens pa tiešām eksistē, lai gan Slendermens ir tīri dīvainā veidā popularizējusies interneta mīts, kas radās 2009 gadā photoshop konkursā.

Abas meitenes esot teikušas ka nožēlo izdarīto, bet tiesnesis viņas nav pažēlojis un tiesāja meičas, kā pieaugušos un piesprieda abām 65 gadus cietumsoda un 500000 drošības naudu. Vienas meitenes advokāte centās tiesnesi pierunāt tiesāt viņu, kā mazgadīgo, kas tomēr nav izdevies.



995 14 81 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://CNN
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 81

0/2000
65 gadi? Tā meitene izdzīvoja, bet tai mātei Latvijā, kura nosita savu dēlu par izēstu ievārījuma burciņu bija tikai 16....kur mēs dzīvojam.... :(
114 0 atbildēt

vot normāls sods, 65 gadi par slepkavības mēģinājumu. ne kā pie mums

85 0 atbildēt

65 gadi par slepkavības mēģinājumu nepilngadīgam personām? Mjā.

59 1 atbildēt

Nē, nopietni... Varbūt nevajadzētu skrūvgriezni abām iedurt galvā un ko pieskrūvēt iekšpusē? Kas kaiš mūsdienu jaunatnei? Es nevēlos uz šādas pasaules dzīvot dēļ šādiem cilvēkiem.

Reāli mani var kādi bērni nošaut vai nodurt no mugurpuses un pateikt: Viņš bija ļāunais gars no šokoādes fabrikas. Mēs jūs izglābām!" 

57 3 atbildēt

65 gadi cietumsods 12gadniecēm par draudzenes saduršanu emotion  turklāt tā meitene izdzīvoja bet nežēlīgiem izvarotajiem tikai 10 gadi cietumsods? nopietni kas notiek ar šo pasauli?

39 0 atbildēt
...Ceru, ka Jums patika... Nedaudz sasmīdināja. Abas pēc kaut kādam pārņūģojušām retardēm arī izskatās. Nu tagad 65 gadus pasēdēs aiz restēm...
32 0 atbildēt

Nu nezinu, ko vainot šinī situācijā, laikam jau nevienu. Manuprāt tie vienkārši ir dzīves apstākļi. Nav grūti sačakārēt bērnam 12. gadu vecumā smadzenes. Iespējams abas meitenes skolā tikušas apsmietas, nepieņemmtas. Bērni šinī vecumā var būt dez gan nežēlīgi. Vienmēr visos laikos gan agrāk, gan tagad, klasē ir kāds kurš apsmej un kāds, kurš tiek apsmiets. Ja pieaugušo dzīvē ir tīri loģiskas pieklājības normas, tad šo bērnu pasaulē tādas nav. Ja esi savādāks, resnāks, tievāks, ar brilēm, neabadzīgs vai kā savādāk atšķiries, tad skolā tevi apsaukā un izsmeij un izrīkojās briesmīgi, bērni var būt nežēlīgi, vecāki var to nemaz neredzēt, jo visi mīl savus bērnus un mājās neviens tā neuzvedas kā skolā un tie kuri tiek apsmieti, par to mājās nerunā jo kautrējas. Varbūt skolā ir bijusi zināma nežēlība pret abām meitenēm un viņas jutušās atstumtas. Tapēc izveidojusies velme kaut kur iederēties, šinī gadijumā "Slendera slepenajā organizācijā". Protams var teikt, ka tas ir stūlbi un neizprotami, bet viņas vel ir bērni un domāju, ka pašas īsti neapzinās nodarītā nopietnību. Kā jau teicu, berniem smadzenes var ātri sačakarēt.

27 1 atbildēt

You get the point! emotion Izlasiju tikai ievadu, bet man patika emotion Slendijs, tagad kādam ir parādā dzīvibu emotion

15 0 atbildēt

Wow, vienkārši, wow.. Bērni paliek ar vien stulbāki. Viņas , gadījumā, nav sasitušās ar galvām viena pret otru?

15 0 atbildēt

Nu ko lai saka ? Sačakarēja dzīvi pat to īsti nesākot.

12 0 atbildēt

Jib@nutās vnk.emotion Derētu nošaut.

8 0 atbildēt

Man liekas, ka par šādiem gadījumiem bērniem 65 gadu cietumsodu bez apžēlošanas, bet pieaugušajiem attiecīgi nāvessodu.

Visi killeri tiktu neitralizēti.

Vienīgi Eiropā brēc par noziedznieku tiesībām. Kādas viņiem vēl tiesības. Vai tas, kurš mira, viņam nebija citas izvēles, kā mirt? Bet noziedzniekam drīz būs tiesības dzīvot muižās...

4 0 atbildēt

Var redzēt ko internets spēj nodarīt jauniešiem...

4 1 atbildēt

Es nesaprotu motīvu, NAFIG VIŅAS VISPĀR GRIBĒJA NOGALINĀT TO NABAGA MEITENI emotion

4 1 atbildēt

Jums laikam nekad nav labi, ta par maz gadu cietumā ta par daudz, par tādu noziegumu labi vien ir ka piesprieda tik daudz, vienalga pilngadīgas vai nē, katrā gadījumā tur nekas labs nebūtu tāpat no viņām sanācis, ja galva sa****a jau no bērnības tad bail iedomāties ko viņas būtu spējīgas izdarīt kad paaugtos.

2 0 atbildēt

Es nevainoju ne vienu ne otru no viņām, šeit skaidri norādīts ka vainīgais ir Internets. Nebūtu interneta nekā tāda nenotiktu emotion pat ja kaut kas tāds notiktu, nebūtu interneta kur es šo lasītu. Neliktu man aizdomāties kurš vainīgs: Meitenes, viņu vecāki, Internets, Pasaule vai kas cits. emotion

2 0 atbildēt

.....Ceru, ka jums patika :).......

Jā, ļoti patka, esmu starā par šo noziegumu..... emotion

2 0 atbildēt

meiteni atrada riteņbraucējs (bicyclist 1:15)  ;)

2 0 atbildēt

''Ceru, ka jums patika :) ''  likās nedaudz nevietā..

1 0 atbildēt

Pats labākais izdomāts mīts kas radies 2009. gadā Photoshop konkursāemotion

1 0 atbildēt
« 1  2  3 »