local-stats-pixel fb-conv-api

Cilvēks pret depresiju.6

93 0

Kas to izraisa? Kā ar to sadzīvot? Kā to apkarot? Šis raksts reāli runā par lietām. Par to, kādas tās ir.

Varbūt kaut kas ir pārlieku dramatiski, rakstot kaut kādu sakāpinātu emociju iespaidā, bet pamatā tā raksta autors jūtas. Ja nav noskaņojums aizdomāties, ir ieteicams nelasīt, mērķis ir runāt un likt kādam, kas jūtas līdzīgi, noprast, ka viņš tāds nav viens.

93 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

 emotion 

5 0 atbildēt

Sveiks! Man liekas, ka Tu savaa rakstaa skar 2 probleemas un viena no taam tieshaam ir depresija. Otra-Tu kljuusti pieaudzis. Jaa, taa ir-lietas, kas agraak bija svariigas, lidz ar personiigaas dziives sakaartoshanu-darbs, studijas, partneris, beerni, Tu redzi citaadaak un reagee uz taam savaadaak. Un tas ir normaali.  Jaasaka gan, ka ir cilveeki, kuri nekad nekljuust pieaugushi....Un ir cilveeki, kuri nekad nebuus tik emocionaali un gariigi dzilji, kaa Tu. Kas attiecas uz depresiju, tumshos briizus (pashnaaviiba) ieteiktu dzeest ar antidepresantu paliidziibu un atrast nodarboshanos (vai atrashanaas vietu, vai partneri), kas sniedz Tev to, kaa pashlaik truukst.

4 0 atbildēt

Spēcīgi! 

3 0 atbildēt

Es negribu kaut kā braukt projām citur uz dzīvi, varbūt tikai ceļojumā lai paskatītos kā ir citur, kaut kas tomēr te tur, pat ja īsti nevajadzētu. Tas ir, protams, ģimene un tādas lietas. emotion Attiecības, mīlestība varbūt pat nesāp tik daudz, rakstā tik minēju, jo visvairāk sāp jau tam, kas aizņemts ar attiecībām un jūk prātā kad kāda nav, neesmu gluži es tāds, ir vel daudz kas cits, par ko domāt. Bet paldies par komentāru emotion

2 0 atbildēt