local-stats-pixel fb-conv-api

Brīvprātīgā darbs "Latvijas spēka dziesmas" - 15.11.2015.1

20 0

Laipni lūgti nākamajā stāstu sērijā par brīvprātīgo darbu, šoreiz gan būs vienas daļas stāsts, jo tas viss norisinājās vienā dienā un papildus pasākumi pirms vai pēc pasākuma nebija. Viss sākās ar to, ka pirms Latvijas 97. proklamēšanas gadadienas plānoju kā svinēšu svētkus un sazinājos ar draugu, ar kuru kopā strādāju Eiropas čempionātā basketbolā, kurš pastāstija, ka svētkus strādā, bet viņam uz e-pastu esot atnācis aicinājums, ka tiek meklēti brīvprātīgie pasākumam - bukletu dalītāji, palūdzu viņam lai pārsūta vēstuli un nosūtīju pieteikumu, proti, motivācijas vēstuli, lai tiktu strādāt kā brīvprātīgais šajā koncertā.

Pieteikumu es nosūtīju 13.11.2015, taču pats pasākums Arēnā Rīga norisinājās 15.11.2015, šo koncertu plašāka publika varēja redzēt 18.11.2015 uzreiz pēc svētku salūta kanālā LNT, pilns atkārtojums atrodams TVPlay. Saņēmu ziņu no Ingusa, kurš paziņoja, ka esmu pieņemts kā brīvprātīgais un man ir jāsatiekas plkst. 17:00 pie Arēna Rīga ar meiteni vārdā Iveta, kura instruēs par manu darbu un iedos divus ielūgumus maniem draugiem uz šo koncertu +1 man personīgi, lai varētu sēdēt blakus viņiem. Tiem, kas nezina tad šo koncertu arī apmeklēja augstāka ranga amatpersonas un pazīstami cilvēki Latvijā un biļetes uz šo koncertu vidēji maksāja 15 eur, vietas kuras mums tika piešķirta maksāja tieši iepriekš pieminēto summu, tātad 15+15+15=45EUR.

Pienāca 15. novembris sarunāju divus radiniekus, kuriem patīk latviešu dziesmas un ir Latvijas patrioti, devāmies uz šo koncertu, plkst 16:45 ierados pie Arēna Rīga, piezvanīju mūsu koordinātorei, kura piešķīra man 3 ielūgumus un speciālo backstage aprocīti, lai starpbrīdi starp koncerta daļām varētu doties uz turieni, jo kā mani instruēja tur tiks iedoti bukletiņi, kuri pēc koncerta jādala cilvēkiem, kuri atstāj Arēnu, atvadijāmies un pateica paldies par sadarbību jau iepriekš.

Ar radiniekiem devāmies uz koncertu, staigājot pa Arēnu katrs trešais cilvēks bija kāda pazīstama seja Latvijā un mēs kā parasti mirstīgie jutāmies mazliet neērti, sākās koncerts ar pirmo daļu, nestāstīšu, nespoilošu par koncertu, lai paši varat noskatīties, taču koncerta laikā man kā čalim tik tiešām asaras acīs parādījās pēc divām dziesmām "MANAI TAUTAI" un "DZIMTĀ VALODA" abas šīs dziesmas Latvijai ir ļoti svētas un visa zāle piecēlās kājas, dziedāja līdzi un ar telefoniem spīdināja radot tik tiešām svētīgu atmosfēru...

Koncerta starpbrīdi kā mēs sarunājām devos uz backstage kur satiku Ivetu un iedeva mums divus dažādus bukletus pa ~200 katram no brīvprātīgajam, kopā bijām trīs - es un divas meitenes. Saņemot bukletus devos atpakaļ uz koncertu un pirms pēdējām divām koncerta dziesmām devos uz Arēna Rīga izejas pusi, kur apstājāmies visi brīvprātīgie un izdalījām šos bukletus, jāsaka ka cilvēku plūsma bija tāda, ka ļoti ātri izdalījām visus bukletus un darbu bijām beiguši, šis brīvprātīgais darbs tā teikt bija tik tiešam ļoti skaists, emocionāls un patriotisks, tā teikt nebija nekas grūts jādara tā no malas domājot, bet pamēģiniet paši padalīt bukletus, kad uz jums skatās cilvēku jūra un ar riebumu sejā domā atkal kautko dala.... (tādu nebija mazums) tik tiešam nejutāmies omulīgi, taču neko darīt! :)

Nedaudz zemāk ielikšu "Dzimtā Valoda" - protams, ka ar kluci filmēts, taču pats galvenais ir tās telefona gaismas, kas redzamas un pats dziedājums SPĒCĪGI, ja vēlaties koncertu varat noskatīties TVPLAY kā jau minēju - Ne īpaši smags, taču ļoti laba atsaucība no koordinatoriem.

Saziņa ar koordinātoriem - 10/10

Attieksme pret brīvprātīgajiem - 10/10

Darba sarežgītums - 8/10 (Kā jau minēju nav tik viegli dalīt bukletus...)



20 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000
Jauki emotion
0 0 atbildēt