local-stats-pixel fb-conv-api

Atziņas, kuras es ieguvu līdz 18 g.v. sasniegšanas.27

405 7

Esmu savas pilngadības priekšvakarā. Man vēl daudz kas šovakar jāizdara, bet es ziedoju nedaudz laika, lai apdomātos, kā man ir gājis savā dzīvē. Visu saliku pa plauktiņiem un rezultātā ieguvu atziņas. Šis raksts būs vairāk kā dienasgrāmata. Es baidos no tā, kas mani sagaidīs pēc tam.

405 7 27 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 27

0/2000

Sirsnīgi apsveicu Tevi dzimšanas dienā!Tu esi daudz jau sapratusi, nonākusi pie būtiskām atziņām. Viss būs labi.

23 0 atbildēt
Es ar pusaudžu gados nicināju vecākus un protestēju pret visu. Teikšu godīgi, tagad to atceroties riebjos pati sev, tagad esam šķirti lielu gabalu un viss ko varu pateikt ir ka mīlu viņus. P.s. Sveicieni un prieks, ka ātri saprati daudz ko, jo ir cilveki kas ilgi šādas lietas vel nesaprot.
14 0 atbildēt

17. gados jau tik nopietnas atziņas, jaatzīst daļēji ar man tāds ceļš bija jāiet! Bet tikai pieaugot tu spēj saprast kas tajos gados tev patiesībā bija jādara! Nu jau es dzīvi uztveru savādāk, bet jāatzīst, jo smagāks ceļš ejams jo rūdītāks tu paliec!

Interesanti būtu uzzināt tavas domas pēc 5 gadiem! Kā tad tu par pagātni domātu!

12 0 atbildēt

Nu nez... mana mamama man neko man neaizliedza manos pusaudzu gados... Attiecības mums vienmēr bijušas super.. Laikam tādēļ man nebija jāgaida līdz 18 lai saprastu kas ir vērtība un kas ne... arī pret "mīlestību" tīņa gados izturējos ar vieglu smīnu un sapratu kā atšķirt hormonus no īstām jūtām... Laikam jau dažiem tā nepaveicas ar audzināšanu un viņiem līdz ar to tā visa pieaugšana notiek vēlāk... Bet nu-labāk vēlāk, nekā nekad! 

Apsveicu jubilejā!  emotion

12 0 atbildēt

Pirmās domas pirms atverot rakstu- mehh, kārtējais wannabe pieaugušais, bet wouh es esmu patīkami pārsteigta!: ) It īpašu treknu plusu izpelnījās Pagaidām labāk lai pāris ir dibena vaigi nekā es un vēl Kāds. 

Tavs skatījums uz dzīvi ir tas, kas man pietrūkst lielāko daļu cilvēku. Atceries, Tu esi lieliska un neņem galvā atsaldētu gramatikas dārzeņu mēģinājumus tev sabojāt omu. 

Ar nepacietību gaidīšu no tevis vēl kādus rakstus!

11 3 atbildēt

Daudz laimes!!! emotion

8 0 atbildēt

Nav jābaidas līst mīlas frontē emotion 

6 2 atbildēt
Tu domā un uzskati, ka būt ar kādu kopā ir stulbi ? Tad jau laikam taviem vecākiem bija taisnība un tas čalis bija tiešām liels lohs! Kapēc es tā uzskatu? Pašam ir meitene un abi no sirds mīlam viens otru. Mēs respektējam un cienam viens otru un jau taisos 24.gados ar viņu aprecēties. Ja dzīvē esi sastapusi lohu (kā tavā gadījumā) , tad nav jāsāk mīlestību uzskatīt par bullshitu. Daud laimes tev dzimšanas dienā! emotion
5 1 atbildēt

Tāpēc jau Tu esi nākusi pasaulē,lai mācītos,kļūdītos,un gūtu atziņas.Tā ar ir tā īstā vērtība dzīvē.Nebaidies kļūdīties.Vispār malacītis.Droši runā par visu kas uz sirds.

8 4 atbildēt

Apsveicu dzimšanas dienā. Tici man, pēc 18 gadiem, nekas diži nemainīsies. Varbūt laiks tikai sāks iet ātrāk.

Faktiski visām tavām atzinām peikrītu. 

Bet vēl varu piebilst, ka gadiem ejot, Šīs pašas atziņas vēl arvien būs noderīgas.

Jo cilvēki pat 50 gados pieļauj vienas un tās pašas kļūdas, ko pieļāva tīņu vecumā. Vismaz man tā liekas pavērojot cilvēkus, jebkura vecuma, no malas. 

+par rakstu. emotion

4 0 atbildēt
Ļoti labs raksts, pat apbrīnojami labs tik priekš tik jaunas meitenes..emotion (jo mūsdienās pusaudžu vērtības nav tādas kā agrāk) Un.. Daudz laimes dzimšanas dienā! Lai tev viss izdodasemotion
6 3 atbildēt
Oho.. dziļš raksts. Liels + Btw.. Tu esi skaista! emotion Un jā, sveicieni dzimšanasdienā!
6 3 atbildēt
Raksts labs. Bet ja jau tu pulicē savu fotogrāfiju un esi jau 18 gadus jauna, tad mierīgi varēji arī publicēt SAVUS dibenvaigus. Joks.
3 1 atbildēt
2. Pati izdarīju tieši tādu kļūdu. Nakts vidū aizbraucu uz Latvijas otru galu pie puiša, vecākiem nezinot , ignorēju zvanus un novedu mammu līdz nervu sabrukumam..Pēctam man nācās atzīt savu kļūdu , mammai tomēr vienmēr ir taisnība , šajā gadījumā biju tā iespītējusies un samīlējusies ka uzskatīju ka mammai viņš vienkārši nepatika un tāpēc bija pret, i vien es zinātu to ko zinu tagad.. Būtu klausījusi savus vecākus.. Kādu laiku jau esmu pilngadīga un saprotu tikai vienu- neviens nekad tā tevi nemīlēs un nepieņems tādu kāds esi kā tavi vecāki , un galu galā pienāks brīdis kad vecāki nebūs mums vairāk un tad nāksies vien sev visu dzīvi pārmest par to ka tā pret vecākiem izturējāmies . Pati nožēloju visas muļķības ko esmu dzīves laikā darījusi , tagad esmu ļoti labās attiecībās ar visiem jo novērtēju ko manā labā dara un pati arī daru labu. Laikam nedaudz aizrāvos.. emotion Liels + , un daudz laimes. emotion
2 0 atbildēt

forš raksts. un sveiciens dzimenē.

2 0 atbildēt
Viss tik tiešām patiesi, bet dēļ nelaimīgas mīlestības nevajag no tās atteikties pa visam emotion savos pusaudžu gados smagi vīlos puisī, ka domāju, ka nevienu nespēšu mīlēt, bet nu gandrīz 9 mēnešus esmu jau precējusies, un tas viss tikai 20 gados emotion īstā mīlestība atnāks-agrāk vai vēlāk emotion
1 0 atbildēt

Sveicu pilngadībā! 

1 0 atbildēt

tas brīdis, kad izlasi rakstu apdomā to un tad tikai ieraugi niku emotion Apsveicu ar nokavēšanos

0 0 atbildēt

jauki.

0 0 atbildēt

būtu pupi, būtu ''like''.... 

3 4 atbildēt