local-stats-pixel fb-conv-api

Atmiņas par nākotni...10

125 4

Hei, spoceeni! K-kaa pavisam nostaljgjisks noskanojums.... Atcereejos, kaa tiku pie Deinjuka.

Bija trakots aukstums: -22

Seedeeju savaa miiljajaa saitaa, sestdienas vakars, bik jautraa praata no kompaanijas.

Un paraadas ieraksts: braucaam ar meitu pa shoseju, te peekshnji no priekshaa braucoshas mashiinas pa logu tiek izmests kakjis. Meita asaraas, apstaadinu mashiinu, pievaacaam kakji. Bet mums jau ir 2 sunji, 3 kakji, kaamiitis un kanaarijputninjsh. Varbuut kaadam vajag kakji?

Kad pusstundas laikaa neviens nepieteicaas, mana sirds neiztureeja. Uzrakstiiju: ved shurp. Atveda peec pusnakts melnu kashaku ar baltu kaklinju, paveestiija, ka tas ir runcis, atstaaja bariibas pacinju un 10 latus.

Nu ko, saakumaa sagatavoju plaatiiti ar aviizi. Nekaa, kakijs nokaartojaas visur, tikai ne plaatiitee. Punktu pielika manas gultas pieslapinaashana. Esmu miermiiliigs eziiC, bet nu... Kakijs tika pakjerts aiz shkirkas, izvaaljaats pa dultu, tad aiznests uz vannu un zem kraana saziepeets un izskalots. Briidii, kad tika zjaaveets ar feenu, maigaa balsii paskaidroju: vai nu tiks lietota kaste, vai nu vinjsh tiks izmests aaraa -20 graadu salaa. Kakijs visu saprata, un nekaadu probleemu vairs nebija. Ar kopeejiem puulinjiem kakijam tika vaards Deine Aleksander Lakaien (atvasinaajums no manas miiljaakaas grupas).

Deine vislaik pleesa ausis. Aiznesu vinju pie vetaarsta. Un briidii, kad paluudzu runcim pie reizes nogriezt nagus, vetaarsts taa diivaini uz mani paskatiijaas un noteica: taa tachu ir kakjene.

Taa mans kakijs peec 2 meeneshiem uz vetaarsta galda mainiija dzimumu.

Ir pagaajushi 5 gadi. Deine ir fantastisks kakijs.

125 4 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

*ieraugot gramatikas līmeni, pārmet krustu un nolec no 6. stāva balkona*

un ielikšu plusu tikai dēļ kaķīša

1 0 atbildēt

Deinjuks lieto tikai savu kakijbariibu un tiiru uudeni emotion

1 0 atbildēt
Atmiņas par nākotni? Da fuq? Vai tad nebūtu pareizāk rakstīt: "Atmiņas par pagātni"? Vnk loģiski spriežot par nākotni var domāt nevis atcerēties... P.s + par minku
1 0 atbildēt
Paldies par rakstu! Cik gan dīvaini ko tādu lasīt, jo pirms nedēļas savācām pie miskastēm no mājām izmestu 2 mēnešus vecu, melnu un ar baltumu priekšā kaķēnu - meitenīti. Šobrīd divi pārējie kādreiz pievāktie miskastnieki pa gabalu vēro mazo. Nu jau atblusots, un tūliņ jānes attārpot.
0 0 atbildēt

Tas kaķis ir no nākotnes?

0 0 atbildēt