local-stats-pixel fb-conv-api

"Arī melnie Eņģeļi pār Latviju lidos" jeb "Ar vienu roku dodam ar otru ņemam!"5

81 6

11.bauslis - "Un nospļauties mums būs par Jums!" - Swedbank.

Man nerodas jautājums, ja cilvēks nonāk nelaimē, tam ir jāpalīdz. Es dziļi noliecu galvu visu to cilvēku acīs, kuriem ikdienā ir jāsaskaras ar smagiem dzīves pārbaudījumiem, kuriem ir jāārstē slimi un neizārstējami bērni. To cilvēku acīs, kuri nesavtīgi ziedo savu visdārgāko, kas viņiem ir - veselību un laiku, lai palīdzētu citiem. To cilvēku acīs, kuri tic ar visu savu sirdi labajam, mīlestībai un brīnumam. Paldies Jums par to.


Stāsts ir par darvas pilieniem medus mucā - par SWEDBANK!


Katru gadu dažādas labdarības organizācijas organizē nu jau par tradīciju kļuvušas labdarības akcijas. Šajās akcijās tiek vākti ziedojujmi ļoti dažādiem mērķiem. Tos Jūs visi ļoti labi paši zinat, jo vismaz vienu latu esam vienā vai otrā veidā ziedojuši, labu domu vadīti.


Jau ilgāku laiku esmu par šo visu domājis un arvien vairāk sliecos domāt, ka tā ir tikai un vienīgi cīnīšanās ar sekām, pie kam bezjēdzīga. Mani satrauc fakti, ka, kopš šo akciju sākuma - slimo bērniņu un to , kuriem ir nepieciešama palīdzība rinda, kļūst nevis mazāka, bet arvien lielāka un lielāka. Arvien vairāk dzimst ļoti smagi slimu bērnu, arvien vairāk ir palīdzības lūdzēju, kuriem es nenoliedzu, palīdzība ir nepieciešama.Taču, satraucoši ir fakti, ka palīdzības lūdzēju skaists arvien palielinās.


Man ir kauns par valdības bezatbildīgo nolaidību šajos jautājumos. Man ir kauns, Jūsu ievēlēto deputātu un bezgožu vietā, jo es vēlēšanās par noziedzniekiem nevaru nobalsot, sirdsapziņa neļauj. Un man nav saprotams arguments, balsoju par mazāko ļaunumu.


Katru gadu ziedot.lv un citi izvelk no rindas 4 slimus bērniņus un iežēlina visu tautu līdz asarām, lai nu tā saziedo viņu ārstēšanai. Shēma ir jau kļuvusi klasiska un labi darbojas, tikai tie rezultāti ir gaužām bēdīgi.


Man ir nesaprotami, kādēļ viss caur asarām un sāpēm. Kādēļ viss caur nožēlu un žēlumu?

Ir tik patiesi runāts K.Skalbes pasakā "Kaķīša dzirnaviņas" - Kādēļ vairot bēdas, vairosim prieku - bēdu mums tāpat pietiek! "

Man labāk patiktu, tās nolemtības un žēluma fona vietā, kuru uzspiež ziedotājam "Eņģeļi pār Latviju" veidotāji, redzēt smaidīgus bērnus, dziedošus bērnus, dejojošus, ar ticību un saulainu skatu nākotnē. Jā ir smagi, jā ir grūtības, taču mēs visi kopā tās varam atrisināt un risināsim. Ikviens zinās teikt, ka izārstēties palīdz POZITĪVAS emocijas nevis žēlums, asaras un izmisums līdzcilvēku acīs un sirdīs.


Ziedot.lv neslēdz līgumu ar Olainfarm par bezmaksas zāļu piegādi un sadarbību. Protams, zāļu ražotājs ir ieinteresēts, lai būtu pēc iespējas vairāk slimu bērniņu, jo tad var uzskrūvēt ārprātīgas cenas zālēm, kuras bērnu vecāki, kaut vai lienot ārā no ādas skries un pirks. Tas ir nožēlojami. 21.gs. un tik neatīstīta sabiedrība, tik sekli domājoša.


Mani pārņem stipras dumsas redzot, liekulīgo SWEDBANK dalību šajā akcijā - viņi esot atbalstītāji... nesmīdiniet mani. Tā ir vnk swedbank vislatvijas ikgadējā plānotā reklāma ar milzīgām atlaidēm televīzijā un masu mēdijos, tas arī viss.

Lai viņi labāk pastāsta cik šogad ģimenes ar bērniem ir izmetuši no mājām!!!

Jūs taču paši zinat un zināsiet gadījumus, kad vecāki ņem kredītus, pērk zāles, lai ārstētu šos slimos bērniņus, tajās pašās bankās, kuras pēc tam cēli ziedo vai atbalsta nezin ko tur.


Tās pašas bankas izliek no mājām simtiem ģimeņu ar visiem bērniem, tās pašas bankas apzog šos vecākus ar milzīgiem noziedzīgiem procentiem, tās pašas bankas dzen izmisumā tūkstošiem cilvēku, kā rezultātā simtiem ģimeņu paliek bez saviem aizgādniekiem, jo tie neiztur kaunu un spriedzi... un pakaras.


Ja tā Swedbanka tāda labā atbalstītāja, tad, lai jau šodien dzēš visus kredītus,kuri ņemti slimu bērniņu ārstēšanai un rehabilitācijai, tehnisko palīglīdzekļu iegādei utt. Man nav pieņemama doma, ka viņi ziedo kādam slimam bērniņam, bet no otra uzvārās. Tas ir zemiski! ZEMISKI! Es saprotu, ka viņiem tas ir tikai biznes, bet es Jūs lūdzu...uz kā rēķina???


Pats fakts, ka veseliem vecākiem dzimst slimi bērniņi ir ļoti satraucošs un tas norāda uz milzīgām problēmām visā sabiedrībā.... es nemoralizēšu par tiem jauniešiem (jaunajiem vecākiem) , kuri stāv rindā pēc palīdzības, tikai ir aizmirsuši kā visu grūtniecības laiku ir dzēruši, smēķējuši, lietojuši narkotikas utt. Un tad brīnās, kā tad tā. Bezatbildība!


Bet šī bezatbildība ir arī mūsu, arī mana, jo arī es neesmu kaut kur izsekojis līdzi, kaut kur nepateicis, kaut kur noklusējis, kaut kur vienaldzīgi pagājis garām, izliekoties, ka tas mani neskar. Es maldījos !!!


Ir jāsauc lietas savos vārdos un jācenšas pārraut šis bezjēdzīgais riņķa dancis, kad ikviens ir ieinteresēts LABDARĪBĀ. Kāds lūdz, kāds reklamē savu banku, kāds mobilais operators pelna procentus, valsts iekasē nodokļus, farmācija tik ražo zāles utt.


Es esmu PAR to , lai bērniņi dzimst dabiski veseli. Visi bērniņi , lai dzimst veseli. Lai tie neslimo un ir smaidīgi un laimīgi. Centīsimies darīt dzīvi tādu, lai nebojātu to citiem ar saviem vārdiem, domām un rīcību.


Un iemācīsimies saskatīt, kurš ir mūsu labdaris un kurš tikai izmantotājs labdara drānās!


Un iemācīsimies ārkārtas valsts budžetā neparedzētiem gadījumiem atrast nepieciešamos miljonus mūsu bērnu un līdzcilvēku atbalstam grūtā brīdī, un iemācīsimies neatrast tos nelaimīgos miljonus kārtējās bankas glābšanai.


Mūsu valstī vara pieder BANKĀM - nevis tautai, aizmirstiet! Visa valdība, visa sistēma strādā tikai bankām!

Cilvēks, taču ir VISS SVARĪGĀKAIS!


Vēlreiz izsaku vislielāko cieņu cilvēkiem, kuri palīdz ikvienam , kuram nepieciešama palīdzība, nesaudzējot sevi, nežēlojot savu laiku un veselību. Visiem!Arī ziedot.lv darbiniekiem un visiem, kuri ar nesavtīgu rīcību tos atbalsta!

Ar cieņu un mīlestību

Kaspars Pudniks

81 6 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Kaspars Pudniks
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Lasu, lasu, kas par murgiem? Ā, Pudniks! Nu skaidrs...

Jā, banka labāk lai neziedo, lai reklāma nesanāk.

5 0 atbildēt

Labs superoriģinālraksts! https://www.google.lv/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0CAUQjhw&url=http%3A%2F%2Fwww.fotolog.com%2Fsam790212%2F45773489%2F&ei=mMyNVKekC8bnygOn-oKwAg&bvm=bv.81828268,d.bGQ&psig=AFQjCNFdcx3gSPJerjQGHjbJ_7a89xEKAA&ust=1418665506929079

Sevišķi bilde ļoti oriģināla.

3 0 atbildēt
Tagad visiem ir uzskats, ka slimu bēriņu paliek vairāk, bet tā nav. Skaits nemazinās un nepalielinās. Agrāk vienkārši tik daudz cilvēki nelūdza tautai palīdzību. Tagad ir lielākas iespējas lūgt citiem pēc palīdzibas. Un ja nekas cits neatliek, ko citu darīt. Es atbalstu šadas organizācijas neraugoties uz to kas atbalsta un kas izmanto.
3 1 atbildēt

''Man nerodas jautājums, ja cilvēks nonāk nelaimē, tam ir jāpalīdz.'' Kas, plāno visiem miljoniem pasaules cietēju palīdzēt? Ja cilvēks nonāk nelaimē, tā ir viņa darīšana.

  ''kuriem ir jāārstē slimi un neizārstējami bērni'' - Jā, loģika tev ''ir''.  Tikpat labi tu varēji apgalvot, ka viņiem ir jāpielej cauri spaiņi. Vai kaut kas tamlīdzīgs. Tas tikai pierāda, ka cilvēki savā paŗmērīgajā līdzcitetībā ir aizgājuši par tālu, palīdzot idiotiem, kam nav kur naudu likt, un kas to notriec ārstējot neārstējamos. DUMJI.

0 0 atbildēt