local-stats-pixel fb-conv-api

Stasts tapis Latviešu izglitibai izmirstot!6

23 3
Sakara ar to, ka musu izglitiba lenam tiek norakta, es jums piedāvaju, ekskluzivu iespeju ielukoties nakotnes superigaja literaturas darba. Berni aizmirstiet Mernieka laikus, un citus svarigus literarus darbus, jo nakotnes berniem, bus gruti saprast. Tē ir pilnigi neloģisks stasts kas tika uzrakstits, klausoties, latviešu visa žandra muziku, gan paskatoties, kriminalos video youtube srveri, gan vnk, mazliet aplukojot esošo situaciju..Neka personiga! Kam  negribas lasit, varat nelasit. kamer paši ko labaku neuzrakstisiet, varat necensties, man pateikt, cik šis ir slikts darbs. p.s.ja esi baigais latv val. analitiķis, tad nelasi, jo man gramatisku kļudu ir varen daudz......                                                        Peteris no veciem laikiem!!
.Ievads
..  Reiz sen senos laikos, apmēram 30 – 40 gadiem bija un vel jo projām turpina būt Viena būtne, kuru es tikko izdomāju. Vārdā Pēteris.
  Izvads:

  Tas notika 1940.gadā kad Pēteris ar savu žiguli mauca cauri pilsetas štābam.
valstviri jau to nemaz neredzēja jo bija ielīdis parādos līdz ausīm, jo tajos laikos vel nebija Eiropas Savienība, kas spētu sponsorēt naudu ieroču iepirkšanai.
vadošas amatpersonas ar savam ūsām gāja sist kanti (KHLP) jeb Krievijas Hokeja Ligas Prezidentam ar segvārdu ((putnjik)). Kaut arī nebija tā īsti sākusies hokeja sezona, Hokeju mauca pilna spara.
  Interesanti ir tas, ka tajos laikos Hokejs bija tikai bērnu fantāzijas, kuras nevarēja piepildīt kurš katrs , jo to varēja darīt tikai vainu pilnīgi neizglitojošies valsts viru atvases vai bagāti murmuļi.
  Labi tas tā pievērsīsimies Pēterim:
Pēteris bija 170 vai 180 garš puišelis ar saplestam biksēm ja nemaldos tad bikses bija no lētas firmas D&G (Dolce & Gabana) tad viņam bija kaut kādi apavi kājas ar caurumiem papēdī, un galva bija uzmaukta berete pelēkā krāsa ar bumbulīti kas tumsa spīd. Visa visumā Pēteris bija ļoti liels HARIJA POTERA fans.
Kaut arī Pēterim nebija daudz draugu viņš par to nebija bēdīgs jo mamma viņam reiz uzdāvināja saliekamo aitu divriteni. Tas bija, ka dabūt jaunu Audi A8 par brīvu jo ne katrs var atļauties tādu auto un ne katrs varēja toreiz atļauties saliekamo aitu divriteni.
Divritenis bija aprīkots ar piepūšamo sēdekli, mīkstajiem aitu vilnas pedāļiem, mp3 magnetolu un ABS kā ari signalizāciju. Protams, ka viss negāja tik gludi un jauki kā izklausās, jo nepagāja ne vesels gads kad Pēteris dabūja a muti un riteni viņam aizdzina no pieliekama kas atradās skursteni zem peļķes. Interesanti kā gan viņiem atkal izdevās šitā piečakarēt Pēteri. Ļoti vienkārši , jo Pēteris bija 20 gadus vecs puišelis ar 3klašu izglītību
Nu ko lai saka jaunietim ZB mācīties tas ir normāli priekš tiem laikiem vai ne??
Darbu viņš nemeklēja jo atpūsties patīk viņam mazliet vairāk nekā strādāt , un līdz ar to viņš izvēlējas kļūt par Patriotu savas valsts laba, vienīgā problēma bija tā, ka viņš nezināja nedz to kādas valsts pilsonis viņš ir nedz arī to, kura pasaules valsti atrodas. Tas tāpēc jo līdz 3 klasēm viņš nebija iemācījies lasīt un rakstīt Vērojot savas ģimenes aktivitātes viņš nolēma kad viņš ir Panks no ekvatora jo Tēvs runāja Krieviski (maita) un Māte angliski kā nekā māte bija angļu valodas skolotāja, bet tēvs Leitis un Māk runāt tikai Lietuviešu un Krievu valoda tāpēc viņš ar visiem runa Krieviski...
  Pēterim tas dzīvi neatviegloja jo ta viņš arī nesaprata kāpēc māte ar viņu runa Latviski ar tēvu krieviski , bet ar pārējiem angliski.
Tā, ka viņš nebija nemaz tik gudrs ka citi domāja tad viņš uzkāpa koka un prātoja nez vai tad kad es izaugšu es arī runāšu tāda velns vien zina kāda valoda.
   Vēlāk!
  Sākas jaunie laiki, tie ir tie laiki, kas sākas vienmēr pēc vecajiem laikiem. Par nozagto riteni viņš vairāk nelauzīja galvu, jo bija pievērsies dievam un tagad spēja piedotiem visiem i to ko tie ir nodarījuši viņam i to ko viņš bija nodarījis citiem. Skan jau muļķīgi Es piedevu savus grēkus un pāri nodarījumus.
  Tie bija grūti laiki naudas nebija, govs aizmuka vistas netīšām apēda lapsa un māja ir apmetušies kaitēkļi no Turcija ko sauc par ((Radiniekiem)) Nezinu vai būtu prātīgi viņus novākt jo dievs sludina, ka nevar nogalināt prieka pēc... Bet ja tā labi padoma Tie ir kaitēkļi no Turcijas un Pēteris viņus izmeta āra pa 9 stāvā logu un viņi atdeva galus. Pēteris apstulbis aizgāja mājas lai pajautātu savam gudrajam sunim (REKSIM) to vai viņš arī būtu nogalinājis visus insektus no Turcijas , kaut ari tas viss izklausās tik Rasistiski tā tas tomēr nebija jo Pēteris nemaz nezināja ko nozīme būt rasistam jo skola mācījās tikai līdz 3 klasēm. Viņam nebija nekādu pretenziju pret Nēģeriem jo viņam arī patika Reps jeb Hip-Hops . Jā viņš bija baiga nagla jo katra vārda galā teica : „ Yo(u) mother fucker ” Kaut arī viņš nemācēja iztulkot nē vārda ko pateica , jo pa Angliski runāt neprata. Māte, ka Angļu valodas skolotāja ne sūda nevarēja viņam iemācīt tāpēc jo Pēteris ir pilnīgs zābaks.
 Tādus cilvēkus, ka Pēteris bija viegli izprovocēt jo smadzenes nestāvēja līdz citiem prātiem.
Ja kādam vajadzēja kaut kādu bezmaksas darbinieku vai kalpotāju viņi ņēma talka Pēteri.
Nu jau viņu aristokrātiska valsts bija zem viņu kājām jo lēna gara Pēteris ar gudrajiem puišiem bija kļuvuši par Mafiju , Jeb Valsts kriminālo Tušiņu kurš pārvietojas 1884. gada balta žiguli ar numurzīmi XTC-8888 Laikam tāpēc viņus tik ātri iesēdināja cietumā.
Ilgi jau viņus tur nemērdēs jo viņi jau neko sliktu neizdarīja , un par cilvēku slepkavošanu cietumsodu ierobīt nevarēja, jo tur bija likums ja Tu sev piedod , piedosim arī mēs.
Tā nu viņi atkal bija brīvība un varēja braukt tur kur deguns rādija. Pēteris, ka jau Reperis visu laiku vicināja rokas un runāja savus suņa tekstus līdz ieraudzīja meiteni kas stāvēja uz stūra un gaidīja 5. autobusu .. Ne jau lai brauktu ar viņu bet gan lai uztaisītu pašnāvību . kāpēc 5. tāpēc jo citi transporta līdzekļi pa šo ceļu nebrauc. Taču Pēteris gāja apvaicāties ar dāmu un iemīlējas pēc gada aprēcējas un vel pēc gada jau bija 6. bērnu tēvs.

Uz tādas patīkamas nots arī beigsim šo nodaļu 


23 3 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000
donorvo, Tu biji dzēris, kad šito raxtīji? emotion Vsp smieklīgs alko murgs emotion
2 0 atbildēt
tu esi vientulss ar savu tizlo darbu! emotion emotion emotion emotion emotion
2 0 atbildēt
taisnība..
1 0 atbildēt
WOW....Incis :D
1 0 atbildēt
Biju gan! mazliet apravies, tapec teksts murgains, bet kam vajadzes, domu sapratis
1 0 atbildēt
nelasiishu,jo 100 procenti buus kautkaada huinja
0 2 atbildēt