local-stats-pixel fb-conv-api

Komiksi (paša veidoti)44

1176 28

Uztaisīju savus komiksus, noteikti nebūs iepriekš redzēti. Ja būs labas atsauksmes un vismaz 500+ taisīšu arī nākamās daļas, ideju man vēl ir daudz.

Citas daļas:
http://www.spoki.lv/profils/rihardilio

1176 28 44 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 44

0/2000

Nūū.... Labāk ir nekā kopēt no citas adreses. I'm just sayin'.

46 0 atbildēt

Pēdējais vien ir ++ vērts emotion

5 0 atbildēt

Varbūt daudzi mani ienīdīs ,ka nedomāju vienādi ,kā pārējie un dusmosies ,ka atšķiros( Kaut vai to nekad neatzīs ,kaut vai tas ir acīmredzams),un daudzi manam komentāram saliks mīnusus  domājot ,ka mani tas kaut kā iespaidos ,kaut vai tā nav !

 

Es atvainojos, bet jums tie komiksi nesāk apnikt. Katru dienu viens un tas pats.Memmes, memmes un vēlreiz memmes.  Memmēs  varētu teikt ir 1 ,jeb vienkārši paplašināti neloģiski ar žargoniem izveidoti teikumi kuri ir neinteresanti! Memmēs ir parasti dzīves tgadījumi, bet komiksi ir domāti kaut ,kas smieklīgs un asprātīgs notikums , bet šeit memmēs tādu nav. Varbūt jūs mani sauksiet visādos lamuvārdos (piemēram par to pašu dauni)Es jau labprāt neskatītos šāda tipa rakstus , bet katru reizi ieejot spoki .lv  tās ir gandrīz katrā rakstā un  pat komentāros.No mākslinieka viedokļa jautāju  kā jums var patikt šāda veida zīmējumi? Vai pa tiešām jums nekas jauns neprasās un tiešām neapnīk?( Katru dienu, katru mēnesi,gandrīz gadu no vietas) Memmes pat nevar saukt par komisku. spokos.lv arī ir ne tikai pusaudži un jaunieši , bet visa  vecuma cilvēki ieskaitot  bērnus. Skolās un ( ta jeb kur) publiskās vietā brīnās cilvēki ,kur šādas idiotiskas lietas un vārdus sammācās bērni. Tad lūk memmēs ir vienas no tām vietām.Bērni jau no mazām dienām sāk mācīties šīs lietas ,ne tikai no pieaugušajiem , bet arī internetā jo lielākajai daļai domāju ,ka mūsdienās ir pieejams internets. Neapvainojaties , bet neliku ne plusu ne mīnusu.Un kā redzu šis raksts nav domāts man.

5 1 atbildēt

Cilvēki no kojām taisa vislabākos komiksus. emotion  emotion

5 1 atbildēt

Tu mīli savu istabasbiedru dēļ 2 hektoriem, cik skaisti  emotion

3 0 atbildēt

7.Un ko tagad rīt? :D :D labs ++

2 0 atbildēt

da nu to hektoru, pee kā viņu pervaki dzer vispār emotion 

2 0 atbildēt

Pilnīgi visi rēcīgi :D

2 0 atbildēt

Man patīk! emotion

2 0 atbildēt

labs

1 0 atbildēt

Pēdējais labs!!!

1 0 atbildēt

Tas pēdējais komiks ir so true!

1 0 atbildēt

labs emotion

1 0 atbildēt

eU bet ir labi :D:D:D +

1 0 atbildēt

Man liekas es tevi mīlu emotion

1 0 atbildēt

emotion

1 0 atbildēt

HEKTORS!!! ++++

1 0 atbildēt

Par 6. ... nahuja tu taa runaatu ar savu ''simpaatiju'' ?

0 0 atbildēt

Laabss;Demotion

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt