local-stats-pixel fb-conv-api

Zvaigžņu Ceļš - Star Trek . 1966. - 2013.5

227 2

Nesen noskatījos, Star Trek into darkness, tāpēc nolēmu uzrakstīt par šo ļoti populāro amerikāņu seriālu pēc kura ir tikusi uzņemta šī, vairākas filmas, kā arī vairāki šī seriāla turpinājumi.

Daudziem orģinālā Zvaigžņu Ceļa faniem, nepatīk režisora Dž. Dž Eibramsa Star Trek Into Darkness, savukārt tiem, kas nav redzējuši Orģinālās sērijas vai Star Trek II: Wrath of Khan (1982) patīk šī filma.

Personīgi man patīk abas filmas, taču katrā ir kaut kas labāks un sliktāks, taču visā visumā Dž. Dž Eibrams ir paveicis labu darbu.

1982. gadā tika uzņemta visu laiku labākā Star Trek filma - Star Trek II: Wrath of Khan (1982) - Kāna sašutums / dusmas.

Star Trek: The Orginal Series 1966.gads (22.sērija - 1967.gads "Space Seed")

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=i-fAA3yOwVQ

(Visa sērija)

Personīgi es sāku skatīties Star Trek: The Next Generation un tikai pēc tam noskatījos Star Trek: The Orginal Series. Taču brīdinu nav viegli mūsdienu cilvēkam skatīties ST:TOS, vienkārši noskatījos, jo regulāri seriālos un filmās bija Zvaigžņu Ceļa joki kurus nesapratu.

Orģinālajā Zvaigžņu Ceļa seriālā Kāns Nūnijans Sungs parādās vienu reizu sērijā - "Space Seed" un Kirka komandai knapi izdodas ar viņu tikt galā. Kapteiņa Kirka komanda pamet Kānu un pārejos supercilvēkus uz dzīvei nelabvēlīgas planētas.

Šajā serija Kirka komanda atrod vecu, pamestu, 300 gadus vecu zemes kosmosa kuģi, kurā atrodas 300 kapsulas ar sasaldētiem cilvēkiem, no šīm 300 kapsulām tikai 70 ir neskartas, Kirka komanda pamazām sāk atdzīvināt šos sasaldētos cilvēkus. Taču izrādās, ka šie cilvēki ir pirms 300 gadiem ģenētiski uzlaboti, lai būtu spēcīgaki un gudrāki, kas ir sacēlušies un pakļavuši 1/4 daļu zemes un ar lielām grūtībām tikuši apturēti un pēc tam sasaldēti un nosūtīti tālu prom kosmosā. Kad Kirks to uzzina jau ir par vēlu un visi no šiem supercilvēkiem ir jau atsaldēti......

Sart Trek II : The Wrath of Khan 1982.

Kāns uz šīs planētas pavada 20 gadus, līdz viņam izdodas tikt prom no šīs planētas un viņš vēlas atriebties Kapteinim Kirkam un viņa komandai par pamešanu uz šīs nelabvēlīgās planētas. Filmas beigās "nomirsts" Spoks....

Star Trek into darkness 2013.

Šo filmu daļēji varētu nosaukt par Wrath of Khan remeiku. Filmai ir līdzīgas beigas, tikai Kirka loma ar Spoku šoreiz ir samainīta vietām. Kā arī šajā filmā parādās Tribels (Maziņš pukains citplanētietis ar nomierinošu efektu, kas vairojas nenormālos tempos). - http://www.youtube.com/watch?v=V3-7IG02Q90

« 1  2  3 »
227 2 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

ka es fanoju berniba pa shito. ari koslenes bija uzlimes un serials pa satelitiem :D

4 0 atbildēt

Stargate paļube labāks.

3 0 atbildēt