local-stats-pixel fb-conv-api

Zirggalvji aicina klausītājus izšaut raķetes! :D3

Hei hei!!!!
Ilgi gaidītais brīdis ir kāt!

Pēc neilga pārtraukuma, slēpjoties no Rīgas pašvaldības policijas, Latvijas medijos atgriežas dziedošo zirggalvju apvienība jeb grupa „Horsemen” ar pārsteidzošu projektu, kura pamatā ir jauna, trakulīga dziesma „Kiss Kiss” ar īpaši pievilcīgu videoklipu, kas ataino zirggalvju izvirtīgo uzvedību.

Zirggalvju "YouTube" kanālā ir apskatāms arī dziesmas tīzeris, kas ir veidots kā turpinājums iesāktajam stāstam par divu bērnības labāko draugu, zirgu – Pipaļas un Klepera piedzīvojumiem. Sākotnēji tie izbēg no Rīgas Zooloģiskā dārza, kas atainots grupas debijas videoklipā „Aii Emm Paalii”, pēc kura seko nākamais videoklips „Etalons”, kur Pipaļa dodoties pie Klepera pārkāpj Rīgas satiksmes noteikumu - brauc bez biļetes. Līdz ar to, abi blēņdari tiek izsludināti meklēšanā, jo tos neapšaubāmi cer atgūt zooloģiskā dārza īpašnieks.

Lai izvairītos no Vecrīgā esošajiem policistiem un nenonāktu ieslodzījumā, zirggalvji nolemj maskēties, pārkrāsojot maskas. Tie alkst pēc jaunām izvirtībām un izklaides iespējām, līdz ar to, tie aplaupa pie bankomāta stāvošu vīrieti un atņem viņam visu, rokās turēto naudu. Abi zirgi, prieka pilni, dodas „iekarot” Vecrīgas klubus un nododas naktsdzīvei. Galvenais zirgu mērķis ir „izšaut raķetes". Jā, jūs sapratāt pareizi, ja vien esiet ieslēguši nerātno domāšanu.

Zirggalvji apgalvo, ka turpmāk tiks publiskoti ne tikai dziesmu videoklipi, bet arī specifiskas notikumu sērijas, respektīvi, sekotājiem būs iespēja ne tikai sekot līdzi „Horsemen” mūzikas jaunumiem, bet arī skatīties ar īpatnējiem sižetiem apveltītas sērijas, kurās būs redzams kā ērmīgie radījumi izbauda brīvību un izvairas no policijas darbiniekiem.

Bet tikmēr ērmīgie zirgi aicina noklausīties topošo ballīšu spridzekli "Kiss Kiss",kā arī turpina slēpties no Pašvaldības policijas.

Dziesmu ierakstījis un producējis DJ Dween
Video filmēšana un montāža - Ivo Buģis



70 2 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Atencione prostitue emotion

2 0 atbildēt

Un tagad iedomājieties kādās domas par latviju būtu ārzmenieks kurš pirmo reizi redzēt tādu video.  emotion

0 0 atbildēt