local-stats-pixel fb-conv-api

Vajadzīgs tieši Tavs viedoklis! - Manis radītā mūzika4

Sveiki! Vēlos padalīties ar Jums ar savu veidoto elektronisko mūziku. Būtu liels lūgums noklausīties un izteikt savu viedokli, jo dziesma tiks pārdota, kad būs iznākusi. emotion


Esmu jau iepriekš rakstījis daudz rakstus ar nosakumu - Mūzika, ko veidoju pats. Tikai pārpratumu dēļ sanāca taisīt jaunu profilu un no tā arī rakstīt rakstu.

Tagad jau esmu sācis strauji attīstīties, un tas ir jūtams arī pat man. Mūzika ir sākusi kļūt nu pa visam klausīta, tāpēc vēlos, lai arī Jūs izsakāt savu viedokli par to komentārā vai soundcloud.

Šoreiz iztiksim bez tādiem komentāriem kā - "Metāls labāk" un tamlīdzīgi, jo par gaumi nestrīdās, vaine?

Par pašu dziesmu - pašlaik pieejama tikai ieskata versija, ko vari noklausīties šeit.

Vēlāk, 23. septembrī dziesma būs pieejama Beatport, ko tur arī varēs iegādāties, bet protams, dziesmu pilnā veidā varēs noklausīties arī manā SoundCloud kanālā.

Tākā droši izsakam savu viedokli. Pieņemu JEBKĀDA veida kritiku, lai tikai varētu attīstīties un uzlabot savas prasmes. Man tiešām ir svarīgs TAVS viedoklis.

PALDIES!

16 1 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Ir dzirdētas labākas, ir dzirdētas sliktākas dziesmas, bet nu turpini. Gan jau ar laiku izdosies.

0 0 atbildēt

Paklausījos tavu ''skaņas mākoni''  ja godīgi tad ir o.k. Muzikālais backgrounds tev ir ļoti labs vienīgais, mazliet,  jāpiestrādā pie izpildījuma un kvalitātes, bet tā visā visumā man patīk, vēlu veiksmi un daudz labu skaņdarbu, turpmāk! emotion

 

P.S. Kā tiki iekš Beatport? Izveidoji pats savu leiblu vai arī skaņdarbs iznāks uz kāda jau zināma leibla bāzes?!

0 0 atbildēt

ir pat ļoti ok. ;) 

 

noteikti pasekošu Tev vēl līdz. :) 

0 0 atbildēt