local-stats-pixel fb-conv-api

VIDEO:Kā sekunde ātri un vienā mirklī spēj izmainīt visu cilvēka dzīvi...0

Intars Logins & Vlada Ivanovska izdod jaunu videoklipu dziesmai – “Palikšu Vienmēr”. Iepriekšējais Intara Logina & Vladas Ivanovskas skaņdarbs “Rētas Kas Nedzīst ieguva plašu popularitāti, jo dziesmā nosodīja fizisku vardarbību pret sievietēm!


Par savu jaunu dziesmu autori raksta:
“Dziesma un videoklips ir stāsts par kādu pāri, kuri viens otru patiesi mīl, ikdienu pavada kopā un kopā jūtas fantastiski.
Bet kā zināms tad dzīvē ne vienmēr viss iet gludi, un kādā vakarā kad meitene dodas mājās, kāds bezatbildīgs autovadītājs traucoties lielā ātrumā, un neskatoties uz ceļa,bet pie stūres lieto mobilo ierīci, nepamana pār ceļu ejošu meiteni un notriec viņu,un pēc šī gadījuma šis te autovadītājs aizbēg no notikuma vietas, nesniedzot palīdzību.
Traģiskā notikuma rezultātā meitene kļūst par invalīdi un paliek piekalta ratiņkrēslam, un lai viņas prāt nekļūtu savam puisim par apgrūtinājumu viņa pilnībā nogriež kontaktus ar ārpasauli un visvairāk jau ar puisi.
Puisis viņu izmisīgi meklē,zvana,bet bez rezultātiem..
Paiet laiciņš un puisis tomēr atrod meiteni un ierauga, ka viņa ir uz ratiņkrēsla…
Galvenā doma ir tāda,ka puisim tas neko nemaina,viņš ne tikai nenovēršas no meitenes,bet iemīl viņu vēl stiprāk un video beigās arī bildina.
Šajā videoklipā atspoguļojas, ka ir cilvēki kas tiešām ir kopā un paliek kopā ar otru gan priekos gan bēdās,neskatoties ne uz ko.
Šī video paralēlais stāsts ir par šoferi kas neskatoties un ceļu bet mobilajā ierīcē notrieca meiteni un pat aizbēga no notikuma vietas, šoferis ir kā tēlains pierādījums tam, ka tik īss un ātrs neuzmanības mirklis spēj uz visiem laikiem sagraut otra cilvēka dzīvi, burtiski dažās sekundēs.”

69 1 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000