local-stats-pixel fb-conv-api

Unikāls folk-hiphopa projekts “Misters & Nospiedumi” viesosies Cēsīs2

Sestdien, 31. martā, plkst.21.00 klubā “Fonoklubs” notiks folk-hiphopa koncerts, kas norisinās grupas “Misters & Nospiedumi” albuma prezentācijas tūres ietvaros. Grupas unikālais skanējums apvieno tautas mūzikas elementus ar elektroniku, hip-hop ritmiem, kā arī repu. Kā īpašie viesi uz skatuves kāps grupa “Kohorta” un Artūrs Rikmanis no grupas “Kontraflovs”.

Projektu “Misters & Nospiedumi” veido trīs mūziķi: Misters – vokāls, reperis ar ilggadēju pieredzi; Noitro – elektroniskās mūzikas producents; Edgars Zilberts – tautas mūzikas pārstāvis, koklētājs. Reperis Misters Cēsīs ar koncertiem viesojies jau vairākkārt.

Mūziķi koncerta laikā izpildīs arī plašāku atpazīstamību jau guvušo dziesmu “Darbu raugi”, kas tapusi sadarbībā ar post-folkloras mūziķi Imantu Nīgali. Dziesmas video versija:

https://www.youtube.com/watch?v=y4GAFkyuvGg

Pasākuma programmu papildinās grupa “KOHORTA”. Projekta sastāvā ir Mārtiņš Purmalis (Cēsis), Artis Dzelzskalns (Jelgava) un Sandis Kalniņš (Skrīveri). “KOHORTA” 2016. gada rudenī izdeva savu debijas albumu un jau pavisam drīz priecēs savus klausītājus ar mini-albumu, pavisam jaunā skanējumā.
Grupas “KOHORTA” dziesmas “Te To Nav” video:

https://www.youtube.com/watch?v=hLdmBX13xWg

Tāpat uz skatuves kāps grupas “Kontraflovs” dalībnieks Artūrs Rikmanis. Viņš ir jauns hip-hop producents un izpildītājs. Artūram raksturīgi apvienot oriģināli producētus, progresīvus mūzikas pavadījumus ar kompleksām rīmju shēmām un lirikām, veidojot autentisku stilu ar skatu uz nākotni.

Grupas “Kontraflovs” video SSB:

https://www.youtube.com/watch?v=cG53CAf5xKU

Jaunais “Misters & Nospiedumi” albums pieejams visos lielākajos straumēšanas servisos. Spotify tas klausāms šeit: ej.uz/nospiedumispotify

Plašāku informāciju par koncertu un jauno albumu var skatīt mājaslapā www.misters.lv.

14 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

šoreiz laikam netikšu,bet nu gan jau citu reizi emotion 

1 0 atbildēt