local-stats-pixel fb-conv-api

Tu jau to zināji??21

486 1

Personīgi pats nezināju šo visu, ceru ka arī Jums pastāstīju kaut ko jaunu.

486 1 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000
Par pēdējo, es kautkur lasīju, ka komiksos ir rakstīts par sievieti, kura palika slimnīcā un rūpējās par tiem, kas tur bija atstāti un viens no viņiem bija Riks
5 0 atbildēt

neskatos ne vienu ne otru, bet varētu pamēģināt

3 0 atbildēt

Izlabo virsrakstu emotion

0 0 atbildēt

Kopš kura laika "Walging dead" ?

0 0 atbildēt

Kam negadās? emotion

0 0 atbildēt

Starp citu, 29. martā bija "The Walking Dead" pēdējā sērija... Nākošā gan jau būs pēc gadiem diviem...

0 0 atbildēt

Īstenībā par 13... Varbūt tā arī ir. Jo es vienmēr esmu domājis - Kā viņi visu to seriālu nobeigs...? emotion Un tās būtu īstenībā labas beigas - vienkārši pamostās no komas un viss ir kārtībā.

0 0 atbildēt

Ja pēdējā bilde būtu patiesība, tas būtu... tas būtu ģeneāli emotion

0 0 atbildēt

Rakstā ir daudzas galīgi aplamas lietas, vai nu tu, autor, nemāki tulkot, vai salasījies ''faktus'' visādās apšaubāmās lapās, vai arī pats safantazēji. 

''Vienā no Breaking bad sērijām skaidri varēja dzirdēt to, kā varoņi runa par Glenu (Gleen) no seriāla The Walking Dead.''  - kurā sērijā kaut kas tāds notika? 

''Derila tēls skatītājiem iepatikās tik ļoti, ka ar laiku pat iznāca Derila video spēle un viņš pat tika iekļauts Walking Dead komiksā.''    - un atkal, kas tās par muļķībām? Derila nav un nebūs komiksā, beidz izdomāt.

0 0 atbildēt

The Walking Dead autori ir jau pateikuši, ka tā NAV koma un viss ir pa īstam emotion Beidzat stumt sūdu ar izdomātiem faktiem.

0 0 atbildēt

Par pēdējo - gan jau nebija tā, ka uzreiz un visur tie zombiji parādījās. Pa tiem 2 mēnešiem vnk izplatījās, bet Rika pilsētelē iespējams nonāca vien dažas dienas pirms viņa pamošanās vai tml. Pie tam cilvēki tak varēja slimnīcā iespundēties un tad lēnām viņus tur piebeidza. Un Rika istaba bija aizbloķēta, tā ka tur zombīši īsti netika iekšā

0 0 atbildēt

Vasarā būs gaidāma The Fear Walking Dead.Būs parādīti izdzīvojušie no Los Angeles

https://www.youtube.com/watch?v=HCDaAiv9Z04

0 0 atbildēt
Daudz kas ir galīgi nepareizi emotion Derils komiksā nemaz nav un cilvēki ar zombija grimmu var mirkšķināt acis, bet viņi to nedara, lai tiem, kuri montē video nebūtu liels čakars to kadru rediģēt emotion
0 0 atbildēt