local-stats-pixel fb-conv-api

Tu Mana Meitene11

96 5

Sveiki spoki un spoku lasītāji

Dzīvē sanācis daudz sapņot, izvirzīt mērķus un idejas, viens no tādiem mērķiem ir/bija uztaisīt superhītu Latvijas mērogā. Bet nu šāds sapnis man ir jau vairāk kā 10 gadus, un līdz šim likās, ka man nekas tāds nevarētu sanākt. Tomēr saņēmos, sapratu, ka bailes mani nekur nenovedīs, labāk 10 reizes krist un sasisties, nekā tikai stāvēt malā un domāt, kā būtu, ja būtu. Kaija, Zemenes, Meitene zeltene... jā, šlāgermūziku diemžēl vēl nemāku komponēt, bet vecuma mazarms var mani arī aizvest pa šādiem ceļiem. Jāiet ir pēc saviem sapņiem, pat ja viņi liekas muļķīgi.

Pirms kāda laika, darba intervijā man uzdeva jautājamu, kurā jautāja, kādas ir 3 lietas, ko dzīvē vēlos sasniegt. Apjuku. Atbilde bija - patstāvīgi dzīvot Latvijā, atrast patīkamu un saprotošu sievieti kā arī uzrakstīt superhitu. Par to, protams, mans darba devējs tikai pasmaidīja. Darbu gan dabūju - tolaik strādāju par dārznieku

Bet nu pie dziesmas. Vārdus sarakstīju 3 gadus atpakaļ ziemassvētku laikā, mūzika arī nav salīdzinoši nesen tapusi, bet tas nekas, jo kopā visu saliku tikai pirms nedēļas. Visas audio programas man arī ir salīdzinoši svešas, bet kaut ko iemācījies esmu. Pats ieraksts tapa pie drauga dzīvoklī. Mēs vertikāli pacēlām gultu, lai absorbētu skaņu pret matraci. Draugs sasprauda visus vadus, parādija man kā un kas jāspiež, un, lai mani nemulsinātu, gāja uz blakus istabu mācīties teoriju, smāgās automašīnas tiesību iegūšanai. Tā nu, veselu dienu rakstīju un rakstīju, līdz pat aizkrita balss. Kad beidzot tikku mājās pavadīju vairākas stundas visu liekot kopā, skatoties youtube tutoriāļus, un paļaujoties uz pozitīvu iznākumu. Te nu ir mans pirmais mēģinājums uz superhītu. Jāatzīst, ka paša dzejoļa vārdus gan mācījos vairākas nedēļas, laikam, jau no bērnības, dzejoļu mācīšanās nav mana stiprākā puse, pat ja tos esmu sarakstījis es pats.

Ja patika, es ļoti priecātos, ja padalītos ar saviem draugiem, vai kaut vai mēģinātu padziedāt līdz. Naudu ar šo nedomāju pelnīt, tas tīri ir paša priekam, vismaz pagaidām.

Paldies. Viesiem jauku vakaru.

96 5 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000
Tu labāk dziedi par Lauri Reiniku,kas patiesībā nemaz nemāk dziedāt!!!emotionCeru,ka tu drīz piepildīsi arēnu Rīga kā Dons!!!emotion
2 0 atbildēt

Interesants apraksts. emotion

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Tīri tā neko + emotion

0 0 atbildēt

Nepatika. Par ko vsp dziesma? Random vārdi salikti un kad beidzās atskaņas, tad tiek ielikts vārds, lai var pārlekt uz citu "dziesmas" tēmu?

0 0 atbildēt

skaidrs, nu mēgināšu kā savādāk.

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt