local-stats-pixel fb-conv-api

Top 7 labākie instrumentālie filmu skaņdarbi #15

Sveiciens, spocēni.Pirmdiena ir diena, kad daudziem trūkst motivācijas kaut ko darīt. Viens no labākajiem motivātoriem ir laba mūzika, tieši tāpēc izlēmu izveidot labāko filmu instrumentālo skaņdarbu topu. Lai izvairītos no iespējamības, ka no kādas filmas ir bez maz viss skaņu celiņš no katras filmas tikai 1 skaņdarbs. Tops ir subjektīvs, tendēts uz manu gaumi un manu viedokli, lai arī, manuprāt perfekti objektīvu topu šādā jomā ir nereāli sarežģīti izveidot. Tops noderēs tiem, kuriem patīk laba instrumentālā mūzika vērsta vairāk uz klasisko mūziku un tiem, kas veido dažādus video (nederēs, gan tiem, kas sos video "monetizē"). Patīkamu klausīšanos.

P.s. Lūdzu nejautāt, kāpēc šeit nav seriālu "tēmas" un, piemēram, "Eye of Tiger" vai jebkura cita dziesma ar vārdiem no filmām - iekļautas ir tikai no filmām un instrumentālas. Tiem, kas nesagaidīja sev tīkamo skaņdarbu - nebēdājiet! Iespējams, ta sparādīsies, kādā citā topa daļā, kura tiks izlaista, kādā citā dienā.

7. Scott Joplin - The Entertainer (1902. g)

Topu atklāj skaņdarbs bez kura nav iedomājamas klasiskās, melnbaltās bezvārdu filmas vai to mūsdienās veidotas parodijas.

6. Henry Mancini - Pink Panther (Pink Panther 1963)

Vai topā nevar iekļūt skaņdarbs, kurš bija tik izdevies, ka pēc izdošanas tam par godu tika izveidots animācijas seriāls? Noteikti var!

5. Ludvig van Beethoven - 5th Simphony (Beethoven 1992.)

Lai arī šis skaņdarbs jau ir gadsimtiem vecs lielai daļai bērnībā tas vispirms saistījās ar jautro un lielo suņuku Bēthovenu un tikai tad ar klasisko mūziku.

4. Charlie CLouser -  Hello Zepp (Saw 2004.)

Vai vēlies uzspēlēt spēli? Tev ir jānoklausās šo dziesmu līdz galam. Ja to neizdarīsi tavu datoru pārņems neglābjams vīruss. Spēle sākās.

3. Bernhard Herrmann - Psycho (Psycho 1960.)

Aukstas tirpiņas skrien pār muguru...

2. Hans Zimmer - Discombobulate (Scherlock Holmes  2009.)

Lai arī Roberta Daunija juniora tēlotais Holmss manī neradīja sevišķi lielu patiku skaņu celiņš ir tuvu izcilam.

1. Ennio Morricone - Chi Mai (Le Proffesionnel 1981.)

Ja tu veido kādu video par ko skumju vai ļoti romantisku būs grūti atrast ko piemērotāku par šo sirdi  tricinošo Morikones gabalu.

50 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Un kur Impērijas maršs

0 0 atbildēt