local-stats-pixel fb-conv-api

The Notorious B.I.G. - viss, kas Tev par viņu ir jāzina!30

424 5

Sveiki Spoki, šoreiz diezgan apjomīgs raksts par manuprāt vienu no labākajiem reperiem, protams šim viedoklim visi var nepiekrist. Šinī rakstā sīkāk ir atrodama galvenā informācija par šo lielisko izpildītāju.

Kā arī pašlaik izskatās, ka šis ir plašākais Latviešu valodā atrodamais raksts, par šo personu.

424 5 30 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 30

0/2000

Mazliet apšaubīšu pāris vietās tevi, ja drīkst emotion

Pēc Tupaka nāves, kas šokēja hiphopa pasauli, jo neviens nevarēja iedomāties, ka kāds, vēl pie tam tik liels hh 'smagsvars' var tikt vienkārši novākts no ceļa. Pēc slepkavības Rietumi vs Austrumi karš manāmi pierima (visi sāka saprast, ka tās vairs nav plikas rīmes ar nomelnošanu). BIG pēdējais apmeklētais pasākums, "Soul Train Awards", norisinājās pašā Rietumu sirdī- Los Andželosā. Daudzi uzskata, ka BIG pieļāva kļūdu, dodoties uz Rietumu krasta galvaspilsētu un vēl pie tam, uzstājoties tur. Daudzas bandas un Rietumu krasta reperi to uztvēra kā aizvainojumu. Taču, man visticamākā versija šķiet, ka BIG slepkavība tik tiešām bija pasūtīta.

+ vēl par 2009.gada filmu "Notorious BIG" - filma ir pārsvarā blēņas un pielāgojumi Holivudas un Austrumu Krasta prasībām. Nekādā gadījumā neuztver to filmu kā balstu uz kādiem faktiem. Ā, un par to Rietumu-Austrumu kara izraisītāju- 'karš' jau lēnām iesākās 1995.gadā, kad Tupaks vēl bija cietumā. Lielāko ties, pateicoties, 'ģeniālajam' "Death Row Records" īpašniekam, Marionam Sūdžam Knaitam. Pēcāk izpalīdzēja arī vecais labais, Snoop Dogg un vēl daudzas Rietumu zvaigznes. Kad Tupaks iznāca no cietumu, viņam atlika tikai ieliekt jau braucošā vilcienā. Tas tā, sākumā emotion

Raksts labs emotion

26 0 atbildēt

When i die, fuck it i wanna go to hell... -Biggie Smalls

10 0 atbildēt

Youtubē biju atradis video ( tagad neatradīšu vairs) , kur snoopijs baigi blatoja, ka esot bijis starp tupaku un biggiju un tipa viņiem mācījis kā dzīvot un lai nekašķējās un ka tupaks ar biggiju ir snoopiju klausījuši utt. Tipa snoopijs suns uzmetās par baigo papuci 2 lieliskiem reperiem. Snoopijs ir tikai bagāta pērkama meitene.

8 1 atbildēt

Nu nesalīdzināsim ar tavu Māti.

8 1 atbildēt

Tieši viņu klausos! Žēl ka nomira. 

6 0 atbildēt
Lāci, es nezināju, ka tev patīk HH. emotion
6 0 atbildēt

Labs raksts , bet velos lai pastasti vel par kadu "Oldschool" Reperi , piemeram ka Big Pun , Tupac , Mos Def , Gangg Starr u.t.t

5 0 atbildēt

Ir labi, vēlētos redzēt aprakstu par 2Pac'u no tavas puses. 

5 2 atbildēt

Nu un ka, Tupaks paņēma Bigija sievu ? Bigijs pats bija jāklis, kas ņēma visas pēc kārtas emotion

4 1 atbildēt

Bet vaitad Biggijs ar pacu nebija draugi?!  VIenmēr domāju ka viņi ir bijuši draugi... Tā vismaz bija filmā...   ... emotion čali manliekas kko jauc. un pēc filmas bija tā ka Pacs tusēja ar Bigiju un west coust nogalināja pašu pacu.

3 0 atbildēt

Viņu nogalināja ILLUMINATTI! Pats reperis bija labs!

5 2 atbildēt

un visi tik drukā par mainstream.........

2 1 atbildēt

tas bija Poochie.  Roderick Reed no Fruit town piru pat savos prison letters vairākas reizes minēja ka Poochie nogalināja Biggie.

0 0 atbildēt

Teeevs.

0 0 atbildēt

Eu Jopcik Pirmaja Vid Pēdējais kas Aizskrēja Tas tak "CJ"

No GTA San Andreas !

0 0 atbildēt

Varētu būt tā ka 2pacs uzsūtija killerus Biggijam un Biggijs 2pacam un abi aizgāja!

1 3 atbildēt

http://www.imdb.com/title/tt0472198/?ref_=nv_sr_2

Raksts šķībs un subjektīvs.

2 5 atbildēt

Raksts ir labs, bet es par šāda cilvēka eksistenci neko nezināju.. tad uzzināju un tad uzzināju, ka viņš ir miris.. nu paldies

2 5 atbildēt

Raksts par narkomānu, un cirvi, kas no mūzikas neko nesaprot, tik māk repot par narkotikām, *****ām, naudu un weed?

2 17 atbildēt