local-stats-pixel fb-conv-api

The Kelly Family2

31 0

Savas popularitātes kulmināciju «Kelly Family» piedzīvoja 90. gados. Tā bija visīstākā histērija – viņu dziesmas skanēja no rīta līdz vakaram teju visās radiostacijās. Tā bija neparasta grupa un vēl neparastāka ģimene ar deviņiem muzikāliem bērniem – Ketiju, Džonu, Patrīciju, Džimiju, Džoju, Barbiju, Padiju, Maiti un Andželo. Taču pamazām «Kelly Family» nogāja no skatuves: daži uzsāka savu karjeru, citi pārtrauca muzicēt. Izplatījās baumas par tirānisko tēvu Danu Kelliju, par strīdiem un nesaskaņām līdz šim perfektajā ģimenē. Oficiāli grupa nav paziņojusi par iziršanu, taču tā uzstājas neregulāri un nepilnā sastāvā. Ģimenē katrs iet savu ceļu.

Ketija Kellija (47). Pēc mātes nāves viņa bija uzņēmusies rūpes par vienpadsmit brāļiem un māsām. Ketija bija arī «Kelly Family» līdere. 1999. gadā viņa uzsāka solo karjeru. Pēdējā laikā Ketija redzama dažādos vācu šovos, tostarp arī Dītera Bolena vadītajā «Supertalantu šovā». Ketija ir šķīrusies, un viņai ir dēls.

Maite Kellija (31). Būdama vēl pavisam maza, viņa uz skatuves spēlēja vienkāršus instrumentus. «Kelly Family» lielākie panākumi saistās tieši ar Maites izpildīto «Roses Of Red». Pēc tēva nāves Maite pievērsās ticībai, vēlējās citiem palīdzēt un iesaistījās projektā Togo. 2007. gadā sāka solo karjeru, regulāri sniedz koncertus. Piedalās TV šovos un mūziklos. Precējusies, ģimenē aug divas meitas.

Padijs Kellijs (33). Pēc grupas panākumiem sāka pastiprināti interesēties par dzīves jēgu un par to, vai tiešām eksistē Dievs. Padijs pameta ģimeni un aizgāja no draudzenes, tāpat beidza veiksmīgi iesākto solo karjeru. 2004. gadā viņš iestājās klosterī Francijā, studēja filozofiju un teoloģiju. Pagājušajā gadā veselības problēmu dēļ izstājās no ordeņa brālības, atkal pievērsās mūzikai un turpina ziedot sevi ticībai.

Andželo Kellijs (29). Jau divu gadu vecumā kopā ar lielajiem brāļiem un māsām kāpa uz skatuves, bet septiņu gadu vecumā sarakstīja savu pirmo dziesmu. Desmit gadu vecumā kāda koncerta laikā Andželo iepazinās ar Kiru, kas vēlāk kļuva par viņa sievu. Abi audzina trīs bērnus. Agri veidoja solo karjeru, izdeva albumus un izveidoja leiblu «Ten4One Records».

Džoijs Kellijs (39). 43 maratoni, 31 ultra maratons, 13 «Ironman» triatlona čempionāti, trīs Amerikas šosejas riteņbraukšanas sacīkstes, vairāk nekā simt pusmaratoni – ģimenes «sporta zvaigzne». Precējies, viņam ir divi dēli un meita. Dzīvo Vācijā, Bonnas tuvumā.

Džons Kellijs (43). Kelliju ģimenes otra vecākā atvase 2000. gadā izstājās no grupas «Kelly Family», lai atpūstos. 2006. gadā Džons atgriezās mūzikas biznesā ar grupu «Elfenthal», ko izveidojis kopā ar sievu.

Patrīcija Kellija (41). Spēlēja sitamos instrumentus un ģitāru, bija arī atbildīga par menedžmentu. Kad citi izvēlējās iet dzīvē katrs savu ceļu, Patrīcija pievērsās džezam un folkmūzikai. «Es vēlējos atgriezties tur, no kurienes bijām nākuši, pie ugunskuriem, pie kuriem mēs, visa ģimene, draugi un kaimiņi sēdējām līdz vēlai naktij un dziedājām dziesmas.» Patrīcija ir precējusies, un viņai ir divi dēli.

Džimijs Kellijs (40). Arī ir atgriezies pie savām saknēm – ielu mūzikas. Katru nedēļas nogali viņš sapako mantas un dodas spēlēt ielās.

Barbija Kellija (36). Grupā spēlēja perkusijas. 2000. gadā veselības dēļ pameta šovbiznesu. «Viņa ir pārāk sensibla šai pasaulei un pirmkārt jau mediju pasaulei. Viņa pieder pie cilvēkiem, kuri sāk lietot narkotikas, ja viņiem nav ģimenes atbalsta,» tā par savu māsu saka Maite Kellija.



31 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

kaut gan šādu mūziku ikdienā neklausos,nesen tieši kaut kā ar draugiem runājot atcerējāmies par viņu koncertiem LV. kā reiz man mīļākā dziesma no viņiem..

3 0 atbildēt

Born for music

2 0 atbildēt