local-stats-pixel fb-conv-api

The 100 - seriāls3

Sveiki atkal, miera jums no manis nav. Šoreiz kino kategorijā. Agrāk nebiju seriālu mīlis, domāju - nu ko tur var skatīties dienām ilgi tās dullās meksikāņu ziepenes un klaču operas, bet tad atradās seriāli, kas man tiešām patika.

Šodien man svinamā diena, jo iznāk mana mīļākā seriāla 2.sezonas otrā epizode.. emotion

Un, tā kā, kad runāju par šo seriālu ar draugiem, liela daļa neko nav dzirdējusi, tad nu nolēmu iepazīstināt arī jūs.

Seriāls veidots pēc grāmatas motīviem. Kas, manuprāt, pēdējā laikā ir samērā ierasta lieta, kad ekranizē visas jaunākās grāmatas pēc kārtas :D Protams, ekranizēt seriālu pēc grāmatas neapšaubāmi ir mazliet specifiskāk. Vispār, gribētos izlasīt. Būs jāatrod. Autore - Kasa Morgana (Kass Morgan) (nez,ko viņa kasa) emotion , grāmatas nosaukums tāds pats, "The 100". Seriāla formā tālāko sižetu attīstīja Džeisons Rotenbergs (Jason Rothenberg). Pirmā epizode TV parādījās 2014.gada 19.martā, un pirmajā sezonā bija 13 sērijas. Otrajā savukārt paredzēts vairāk, tomēr, režisors pačukstējis, ka mazāk par citos seriālos standartā ierastajām 22 epizodēm.

Raksta beigās ir treileri abām pieejamajām sezonām. Pirmās sezonas treilerī skan laba dziesma. emotion Kura gan ir tikpat īsa arī realitātē, tā ka nu..jā. Neko darīt. Bet nu laiks ķerties pie sižeta un aktieriem, un tā tālāk:





66 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000
Jā, kruts seriāls, tik tā blondā krīt uz nerviem
5 1 atbildēt

Noteikti skatīšos!..emotion

2 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt