local-stats-pixel fb-conv-api

Tapis video "Prāta Vētra & Musiqq - Debesis iekrita Tevī"6

218 0

Beidzot ir tapis Prāta Vētras un Musiqq kopīgā darba "Debesis iekrita Tevī" videoklips.
Video ir taisīts no paša koncerta, tā teikt, dzīvais ieraksts.
Šoreiz kadri ņemti no koncerta Liepājā, kas norisinājās 20.augustā - šogad.
Tie kuri seko līdzi Prāta Vētrai, zin, ka iepriekš šiem bija koncertūre "7 soļi svaiga gaisa" pa visu Latviju. Turklāt visi koncerti tika izpārdoti! Tādēļ tika izveidots vēlviens koncerts Liepājā. Un arī šis koncerts tika izpārdots! Kāds gan tur brīnums, daudzi šo koncertu gaidīja!
Šo koncertu atmosfēra, emocijas ir neaprakstāmas un manuprāt ik viens, kas tur atradās, zin šīs sajūtas. Apkārt visi ar priecīgām sejām, visi dzied līdzi, dejo, izbauda mūziku un vārdus. Iejūtas tajā!

Pašam Prāta Vētra ir mīļākā grupa jau no bērnības. Varu klausīties un klausīties, tiešām manuprāt spēcīga grupa. Lai kādā valodā tiktu iedziedātas dziesmas un pat jeb ar kuru mākslinieku, tā tik un tā skan superīgi!

Un kā ir ar Jums? Arī patīk Prāta Vētra? Domāju, ka spoku vidū ir vesels lērums šīs grupas atbalstītāju. Jo ja jau uz koncertu spēj salasīties teju trīsdesmit tūkstoši, tad kādam jau no tiem arī jābūt šeit - spokos!
Cerams, ka drīzumā būs vēl kāds koncerts, jo šīs emocijas ik pa laiciņam ir nepieciešamas. Tā teikt, pozitīvas enerģijas deva! Pēc tam pāris dienas staigā un atceroties koncertu, iedomājoties to, atkal mazliet kļūsti priecīgāks/pozitīvāks!

218 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Patīkami, ka vēljoprojām ir daudz PV piekritēju

7 0 atbildēt
Ļoti laba un klausāma dziesma emotion prieks par tādiem Latvijas mūziķiem, kā arī par tik fantastiskām dziesmām. Respect. emotion)
6 0 atbildēt
Koncerts, manuprāt, bija iespaidīgs. Kārtīgi varēja izdziedāties. Vienkārši super 🙌
3 0 atbildēt

Kāpēc kādam trijos naktī manā istabā jāgriež sīpolus? ><

0 0 atbildēt

🌹

0 0 atbildēt

videoklips kas veidots no koncerta - nav videoklips, tādu var izveidot gandrīz jebkurš ar videomontāžas programmiņu. Bet dziesma laba

1 2 atbildēt