local-stats-pixel fb-conv-api

Supervaroņu izcelšanās #4 Rēgu Bruņinieks0

Iedomājies ,tu ej pa tumšu ietvi un izdzirdi skaļu motocikla kaukšanu. Tu iedomājies, ka gan jau kārtējais puišelis , kam netrūkst piķa nopircis moci un tagad ārdās. Taču tad tev garām pašaujās melns mocis ar čali,kuram izskatās ,ka galva deg liesmās. Pareizāk sakot nevis galva bet galvaskauss. Tad tu redzēji viņu- atriebības garu- Rēgu bruņinieku (Ghost Rider).

Rēgu Bruņinieks jeb īstajā vārdā Džonijs Bleizs. Stāsts aizsākās senā pagātnē eksistēja dēmons Zaratoss. Tas konfliktēja ar daudziem spēkiem tai skaitā ar ar Asins kultu un sātanu Mefisto. Mefisto baidoties no Zaratosa potenciālā spēka nolādēja to ieslogot viņu dažādās mirstīgajās formās. Paralēli Mefisto meklēja Varas medaljonu, asins kulta gatavato artefaktu ,kurā atrodās oriģinālā atriebes gara esence. Medaljosn bija sadalījies drumslās un kļuvis par 2 ģimeņu lāstu. Viena no tām bija Keilu ģimene. Ta tas turpinājās līdz Noublā Keilā 18.gs šī drumsla attīstījās un viņs kļuva par atriebes garu jeb rēgu bruņinieku.Mefisto neizdevās pievērst sev Keila uzmanību taču turpināja sekot viņa ģimenes koka pēdās.

Džonatans Džonijs Bleizs piedzima mototriku taisītāja Bārtona Bleiza un Naomi Keilas ģimenē. Savu bērnību viņs pavadīja Qventinas karnevālā ,kur viņa vecaki piedalījās Kreiga Kresha Simpsona motošovā. Negaidīti bet viņa mamma aizbēga paņēmot līdzi abus pārējos bērnus Bārbaru un Danielu, baidoties par to,ka Džoniju var piemeklēt ģimenes lāsts. Abus pārējos bērnus viņa atdeva sievietei Frensisai Kečai auklēšanā. Neilgi pēc tam avarējot bojā gaja Džonija tēvs Bārtons. Džoniju adoptēja Krešs Simpsons. Ar laiku Džonijs iemīlējās Kreša meitā Roksanā. Pa to laiku Naomi izsekoja savu dēlu,lai redzetu vai viss viņam ir labi,viņa pat veica līgumu ar Mefisto,ka viņas dēls nekad nebūs Rēgu bruņinieks,taču Mefisto viņu apmānīja un īsi pirms viņas nāves pateica,ka viņs nekad nebūs īstais rēgu bruņinieks, taču rēgu bruņinieks būs

Ejot laikam Džonijs un Roksana viens otrā iemīlējās. Krešs viņam bija kā īsts tēvs,taču 15 gadu vecumā viss sabruka. Veicot triku viņs ļoti smagi savainojās un gandrīz aizgaja bojā,tas nāvīgi ievainoja viņa audžumāti Monu Simsoni. Kad tā bija uz nāves gultas viņš viņāi zvērēja nekad vairs neveikt trikus. Krešs par to nezināja. Turpmākos piecus gadus Džonijs naktīs trennējās,bet šova piedalīties atteicās. Dēļ tā viņa attiecības ar Krešu ļoti atsala. Viņs viņu dēvēja par gļēvuli. Līdz Krešs neuzzināja,ka viņam ir vēzis. Krešs lūdza Džoniju pārņemt šovu taču viņs atteicās. Džonijs pievērsās okultismam,lai atrastu atbildes un atklaja,ka var izsaukt sātanu.

Džonijs izsauca sātanu,kurš izrādījās tas pats Mefisto,kurš apkrāpa viņa māti. Viņi veica līgumu,ka Mefisto izdziedēs vēzi Krešam par Džonija dvēseli. Vēzis tika izdziedēts,taču Krešs tapat mira nedaudz vēlak,mēģinot uzstādīt pasaules rekordu pārlecot ar moci pār 22 mašīnām. Džonijs par godu Krešam izpildīja lēcienu un būtu kļuvis jau tad par rēgu bruņinieku,ja ne Roksanas mīlestība,jo tā dziedēja sāpes viņa dvēselē un atgrūda ļaunumu.

Taču kādā naktī Džonijs pamodās ar liesmojošu skeleta galvu un nobijās. Sākumā viņš domāja,ka tā ir viņa tumšā puse,taču tad saprata,ka tā ir cita forma apvienot a ar viņu. Naktīs viņš kļuva par rēgu bruņinieku,dienās bija Džonijs Bleizs. Ar laiku viņš šķīrās no Roksanas apzinoties,ka nespēj vairs kontrolēt tumsu savā dvēselē...

Tie,kuriem patika un interesē šie izcelšanās raksti,iesakiet komentārā,kāda super varoņa izcelšanās stāstu vēlaties lasīt nākamo:)

82 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000