local-stats-pixel fb-conv-api

South Park pārkāpj robežu344

1629 285
1629 285 344 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 344

0/2000

nesaproti jokus- sūdīgi tev. 

emotion 

2 0 atbildēt

Arī melnie joki ir smieklīgi. Pārkāpt robežas ir nevajadzīgi, bet kādas nu kuram tās robežas.

2 0 atbildēt
hXc avatarshXc

pfff.. ta nu gan pārkāpums.

Nu bet kam nav ko darīt, tie var kasīties un kasīties par jebko.

2 0 atbildēt

Ej stūrī paraudi tagat emotion

2 0 atbildēt

Ja visu slimo ko var redzēt pa tv ņems pie sirds tad prātā var sajukt. Nepatīk nesakties, censties to visu apspiest ir bezjēdzīgi, tikai uztaisīsi vēl lielāku reklāmu!

3 1 atbildēt

Par religjiju...Mees gjimenee visi esam kristieshi,un pat mana mamma meedz skatiities Dienvidparku,un neko-tas tak viss joki un sarkasms...Protams,visi jau nav vienaadi,var jau buut,ka kaadam tas viss ir aizskaroshi,bet lielaakoties jau veidotaaji neko neizdomaa,bet gan atteelo to,kas jau sen cilveeku praatos dzimis,tikai pastiprinot,un ar sarkasmu. (piemeeram Marijas asinjoshana).

Par to krokodilu mednieku vnk neesmu kursaa,taapeec neko nesaku..

Protams,katram ir savs viedoklis,un moraales veertiibas,bet personiski es sho multeni skatos iipashi neiespringstot.

3 1 atbildēt

šis ir pats labākais un dzēlīgākais humors, kas nav domāts idiotiem. tāpēc jau idioti nesaprot, ka South Park izsmej visas pasaules aplamības un tiešām DEB"ILO cilvēku domāšanu. Šo multeni nekad neaizliegs kaut kādu tizlu čīkstētāju dēļ! 

3 1 atbildēt

Dirsā visas robežas. Kristīgā mācība lai paliek baznīcas rokās. Nepatīk-neskaties. Neviens tač nespiež ticēt krokodīla medniekam un Jēzum. Kam ir domāts sarkasms? Lai cilvēki smietos arī par nopietnām tēmām. Kada vaina ir ierēkt par Jēzu? Kāda vaina ir pasmieties par Muhamedu? Aini, ja tu tik pareizs, kapēc baznīcskolas vietā sēdi spokos?

4 2 atbildēt

sīpol nenodirs muļciku

2 0 atbildēt

reiz kāds gudrs cilvēks teica - "Religion is bullshit".

R.I.P. George Carlin

7 5 atbildēt

pilnīgs absurds!

2 0 atbildēt

Es to sūdu, jeb multfilmu neskatos, bet tā ir ticīgu cilvēku apvainošana. Katram ir atļauts ticēt kam grib, par to nav jāsmejas.

28 26 atbildēt

Dienvidparks ir ģeniāls! emotion

2 0 atbildēt

ak dievs kads lohs shito uzrakstija,, ta ir tikai multene mulkis

36 34 atbildēt

ja Tu esi reliģijas fanāts, kurš neprot pasmieties (dažkārt arī ļauni), tad vienkārši neskaties šo multfilmu.

7 5 atbildēt

Dienvidparkam nav robezhu.

Ja kautkas nepatiik tad neskaties vinju.Dalbaks

2 0 atbildēt

tas viss ir ar atļauju...par slavenībām un no reliģijas īsti atļauju nevar dabūt.... tāpēc autors tāds uzpūtīgs man šķiet

1 0 atbildēt

Un  es uzskatu, ka Tev būtu jāizvērtē vai Tu neesi hipokrātisks savos uzskatos. Pats raksti rakstus par izvarošanām, slepkavībām un daudzām citām traģēdijām utml. Tātad pats noteikti neatsakies no nosacītas popularitātes (salīdzinot ar South Park autoriem) uz citu traģēdijas rēķina. Tu tāpat nelaid garām iespēju pielikt kādu grotesku bildīti ar badā nomērdētu genocīda upuru līķiem, vai detalizēti apraksti tieši ko izvarotājs/slepkavniecisks maniaks darīja ar saviem upuriem utml. Bet beigās pieliec skumju smaidiņu, vai nosauc nacistu/maniaku/izvarotāju par kretīnu un tas ir daudz savādāk? Vai tik pats neesi līdzīgāks South Park autoriem kā Tu izliecies? Jo galu galā, tāpat kā viņi, arī Tu pelni publicitāti uz jautājumiem, kurus citi nevēlētos aizskārt.

1 0 atbildēt
Aizlūdziet par savu pareizrakstību!
1 0 atbildēt

Par Stīvu Īrvinu tā nu nevajadzēja gan viņiem, bet reliģija un tās aspekti parādīti visai patiesā gaismā, proti, kā acu aizmālēšana lētticīgajiem :)

1 0 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »