local-stats-pixel fb-conv-api

South Park pārkāpj robežu344

1629 285
1629 285 344 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 344

0/2000

apzinoties cik truls teiciens tāpat lietošu: nepatīk - neskaties. par to, kāpēc te rakstītais ir muļķības es varētu runāt stundām., tāpēc pagaidām iztiksim bez skaidrojuma, kāpēc reliģijas koncepts in general ir muļķīgs.

cilvēkiem vienmēr ir patikuši slimi un rupji joki, visu savu popularitāti southpark's ieguva savu joku "shock value" dēļ. tieši tas pats ar multfilmu "drawn together". gribi par kaut ko ņirgāties - ņirgājies. tie joki ir slimi un aizskaroši, bet tieši tāpēc viņi ir tik labi.

mums no bērnības māca, ka daudzas tēmas ir tabu, par kurām edrīkst smieties, jo var kādu aizskart. nav labi smieties cilvēkiem sejā par to kādi vini ir, bet šādā šovā, multfilmā tiek apsmieti viss un visi (pat buda šņauc kokaīnu), apvainoties par kaut ko tik acīmredzami absurdu ir slimīgi un stulbi.

šovs noteikti nav man mīļākais, bet tāda tipa izklaide vienmēr ir bijusi un vienmēr būs. un tādi aprobežoti pamuļķi kas to uztver nopietni un jūtas aizskarti ir tas, kas piešķir šāda tipa sovam to vērtību.

5 0 atbildēt

Reliģija tiek nolikta katru dienu n-tajos veidos. SP atspoguļo to kas notiek sabiedrība un reliģijas nolikšana ir viens no procesiem.

Tās vnk ir sarkasms arī par Stīvu. Cmon, viņš krokodilus un indīgas čuskas ar rokām tvarstīja, bet nomira no zivs. Tas ir tikpat bezjēdzīgi, kā čalis Latvijā, kuru noslīcināja gulbis.

5 1 atbildēt

Ak vai, ak viņi ļaunie pagāni! Tas jau nekas, ka baznīcas nodarījumus pat nevar salīdzināt ar pāris sarkastiskām Dienvidparka sērijām. Ok, par Ērvinu bija nejauki, bet pirms kāds sāk vaidēt par Jēzus un Marijas apgānīšanu, varbūt derētu atcerēties pāris vēstures stundas - krusta kari, baznīcas kundzība viduslaikos, inkvizīcijas, nemaz nerunājot par visvienkāršāko smadzeņu skalošanu ar "degsi ellē mūžīgi, ja nedarīsi to un to". Dienvidparks smejas par visu un visiem un publikas sašutums tikai vairo viņu panākumus. Iesaku tikt tam pāri.

7 3 atbildēt

Autors acīmredzot nezin kas ir demokrātija, var taču vienkārši neskatīties :D Kristiešu garā ir kasīties par visu pēc kārtas. Ko ar šo rakstu gribēji pateikt ? To, ka kristiešiem humora latiņa ir ļoti zema. Izcēli tikai savu Jēzu un lai uzkurinātu un iežēlinātu arī Krokšu mednieku. Tu varēji ietaupīt savu svēto laiku un aiziet palūgties uz baznīcu, uzrakstot, ka SP izsmej, jeb izparodē pilnīgi visu pēc kārtas, sākot ar tavu jēzu un filmu ''inception'' un beidzot ar I padu un Somāliju. Autori to dara gaumīgi un daudzi cilvēki to spēj novērtēt.

5 1 atbildēt

bez nekādes morāles un ētikas!

4 0 atbildēt

Ak nē neiņirgājieties par polārākajiem pasaules iedzīvotāju iedomu tēliem. SP neesmu skatijies, bet pēc šī sāku domāt ka vajadzētu.

5 1 atbildēt

Tad jau tik pat labi mēs vispār televīziju varam aizliegt jo visu ko tur rāda ir aizvainojums/piesmiešana kādam citam! Un nesakiet ka tā nav! 

4 0 atbildēt
Nesapratu. Kur tad pārkāpj robežu? Izdomātus tēlus attēlo citi izdomāti tēli. Autoram iesaku pastudēt vēsturi un nopirkt vismaz cūkas smadzenes.
4 0 atbildēt

zini,kas ir slimi? slimi ir ticēt visādiem pasaku varoņiem... Ticēt visādiem Budām,Džīzasiem utt,it tikpat slimi,kā piemēram ticēt pokemoniem un pielūgt tos...

cik cilvēku ,ik gadu neiet bojā slimās reliģijas dēļ???!!! tā,ka nevajag te d..st...

5 1 atbildēt

Bet vismaz vienai šādai, pilnīgi bez cenzūras tv pāraidei ir jābūt, tieši tāpēc arī neviens Dienvidparku nepiespiedīs viņus pārtraukt pārraides.

4 0 atbildēt

Vienīgais, kas ir amorāli - Stīva Ervina izmantošana. Kristietība nav pelnījusi nekādu cieņu.

6 2 atbildēt

par tavu jēziņu man ir vienalga, bet par to cilvēku gan nevajadzētu ņirgāties..

9 5 atbildēt

Kas jums nepielec?

http://imageshack.us/photos/South%20Park/55/intro4si.gif/

skaidri un gaisi pateikts katra sērijas sākumā, ka viņu nevajadzētu nevienam skatīties.

Nepatīk neskaties, nevis no galvas iekal visas sērijas, kur viņi smejas par lietam par ko Tu nesmejies.

Jāsaka diezgan vāji.

4 0 atbildēt

Murgs. Pareizais atradies...

Nu baac, tas tachu ir Dienvidparks. Tas nav jaanjem nopietni. Taa ir parupja komeedija. Kuraa biezhi vr saskatiit patiesiibu, bishku paarspiileejot. Vinji paraada to, kas biezhi vien notiek dziivee. Ja nepatiik, neskaties. Manupraat, viena no labaakajaam muulteneem ever.

3 0 atbildēt

Svarīgākais ir tas, ka viņi apsmēja džindžeru coppercab.

3 0 atbildēt

man besī tas stulabis dienvids parks!, Stulbums vnk , bezgaumīguma gaungals

8 5 atbildēt

Par reliģiju pilnīgi pajāt. Sūds ar jēzu,muhamedu un mariju. Mani pēc kautvai katrā sērijā lai bāž.

 

Par Stīvu gan diezgan nekorekti....

5 2 atbildēt

c'mon, tas ir south park viņus šajā lietā nepārspēsi :D veidotājiem nav dvēseles un jūtu :D

3 0 atbildēt

-iņš no "South Park" fanes!

5 2 atbildēt

Džekiem ar humora izjūtu viss ir OK!

4 1 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »