local-stats-pixel fb-conv-api

Sons of Anarchy19

57 0

Meklē seriālu, kas aizraus elpu un izraisīs atkarību? Iesaku noskatīties „Sons of Anarchy”: motocikli, ieroču tirdzniecība, policija un ATF, mēģinājumi nosargāt savu pilsētu no naudaskāru investoru invāzijas, savstarpējie konflikti un cīņa par varu – Anarchy Forvever, Forever Anarchy!

„Sons of Anarchy” (SOA) ir ārpus likuma esošs motoklubs, kas nodarbojas ar ieroču tirdzniecību. Viņiem ir arī oficiāls bizness – autoserviss un vēlāk arī pornofilmu studija, bet nopietnie ienākumi nāk tieši no pirmā. SOA ir filiāles visā pasaulē, bet galvenais čapteris (Sons of Anarchy Motorcycle Club Redwood Original, SAMCRO) mīt Amerikas mazpilsētā Čārmingā.

Seriāla galvenais varonis ir Džekss Tellers, kluba dibinātāja Džona Tellera dēls un pašreizējais viceprezidents. Džeksam ir savi uzskati par to, kādā virzienā būtu jāattīstās klubam un tādēļ viņš pastāvīgi konfliktē ar kluba prezidentu Kleju Morovu, savu patēvu. Abu konfliktā no aizsaules iesaistās arī Džons Tellers – Džeksa rokās nonāk tēva rakstītās piezīmes, kurās viņš izklāsta kluba vēsturi un savu vīziju par kluba nākotni, paredzot visas nepatikšanas, kurās kluba biedri nonāks, ja neatmetīs nelegālo biznesu.

Seriāla pirmizrāde notika 2008. gada septembrī, pašlaik iznākušas četras sezonas un tiek filmēta piektā. „SOA” trešās sezonas sērijas vidēji noskatījās 4.9 miljoni skatītāju, padarot to par kompānijas FX visu laiku veiksmīgāko projektu.

Pievienoju aprakstu par seriāla galvenajiem varoņiem + dažiem otrā plāna varoņiem pēc manas izvēles.

57 0 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000

Patiesham interesants seriaals vienreiz noskatijos un ljoti iepatikas ^^

7 0 atbildēt

Piekrītu, fantastisks seriāls :>

2 0 atbildēt

Jā, jāpiekrīt - šis seriāls tiešām izraisa atkarību...... emotion

2 0 atbildēt

jau kachaaju!!!emotion

0 0 atbildēt

Piekrītu, idāls seriāls!

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

Rudais?

0 0 atbildēt

Labs apraksts dzirdets ar par so filmu ir no itka laba esot. Jaiet bus paskatities kur var novilkt

0 1 atbildēt

Half-Sack īsti neskaitās kā galvenais varonis vairāk.. un kur apraksts par Juice?  Varēji konkrētākus faktus sameklēt, nevis daļu sižeta atstāstīt.. bet plusus dabūji par to, ka tas ir sasodīti labs seriāls.  Patīk arī fona mūzika, kas nav vienveidīga. sastāv no dažādu žanru izpildītājiem, roks, reps, kantri mūzika.. (man mūzikas kolekcija papildinās pēc katras sērijas). Cik lasīts seriālam sākumā atsauces bija salīdzinoši švakas, bet ātri vien Kritiķu domas mainījās. it sevišķi otrajā un trešajā sezonā..  Seriālam ir 4 sezonas. top 5, kuru plānots palaist septembrī. Seriāla produents Kurt Strucker (īsti nezinu kā rakstās) pats piedalās seriāla kā cietumnieks Oto. Youtubē bija īsfilmas par tetovējumiem, močiem, pašu filmēšanu.. ;) biku papildini un zajebis raksts..;)  

0 1 atbildēt

lejuplādēju uzreiz 3 sezonas,pēc otrās apnika....

0 2 atbildēt