local-stats-pixel fb-conv-api

Smagāka mūzika...13

58 0

Jā,daudziem ir riebums pret šo stilu,un apgalvo,ka to klausās tikai slimi cilvēki.Tiem tālāk nav jālasa,heh.

Mazliet par vēsturi...
Smagais metāls ir rokmūzikas žanrs, kas radās un attīstījās 1960. gadu beigās un 1970. gadu sākumāSavienotājās valstīs un apvienotajā karalistē. Smagajam metālam ir raksturīgi agresīvi, brāzmaini ritmi un spēcīga ģitārspēle

Smagais metāls ir attīstījies noblūza,blūzroka un roka. Tas cēlies no smagā roka grupu mūzikas, kas radīja blūza un roka sajaukumu ar smagu, uz ģitārām un bungām balstītu skaņu. Smagais metāls lielāko popularitāti sasniedza 1980. gados, kad attīstījās daudzi tā apakšžanri. Lai gan ne tik komerciāli veiksmīgs kā 1980. gados,smagais metāls turpina pastāvēt arī mūsdienās.

Mūsdienās ir izveidojušies vairāki smagā metāla paveidi, piemēram,nāves metāls,folkmetāls,power metal,trešmetāls,gotiskais metāls,doom,melnais metāls, simfoniskais metāls, episkais metāls, popmetāls,ņūmetāls un vēl daudz žanri. Galvenokārt dziesmu teksti ir par nāvi,vardarbību,sātanu,tumsu, vēsturiskiem notikumiem, folkloru. Katrā apakšžanra var būt savas tēmas, kurām mūziķi visbiežāk pievēršas, piemēram, Tolkīna "Gredzenu Pavēlnieka" Viduszemes dzīve, fantāzija, dažādi pārdabiski radījumi, kaujas mēdz būt raksturīgas power, epic un battle metal.

Te dažas visai populāras dažāda veida metāla dziesmas.









58 0 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Taisnība, Nirvana ir grandžs. Smaga mūzika, bet drīzāk tuvāka smagajam rokam, nekā metālam (pēc smaguma vērtējot). 

Un apgalvot, ka metālu klausās tikai slimie, var tikai tie, kas paši ir slimi.

13 0 atbildēt

Tak šeit nav neviena kārtīga heavy metal dziesma ielikta. Nirvana ir grunge. Un tie pārējie ir sūda new metal un pop metal. Heavy metal ir, piemēram, Iron Maiden, Judas Priest, Queensryche, Black Sabbath, nevis tavi ieliktie memmes dēliņi (izņemot Nirvanu).

4 0 atbildēt

Vecit nu Nirvana visticamak ir taka Grunge pie metāla man gan vinus negribētos ierindot un it seviski smells like teen spirit ir tiesam klasisks Grunge piemērs.

2 0 atbildēt

''Galvenokārt dziesmu teksti ir par nāvi,vardarbību,sātanu,tumsu, vēsturiskiem notikumiem, folkloru'' jau šī frāze pierāda, ka no metāla daudz nejēdz. par žanriem vispār nav vērts sākt runāt.

nevienu no šīm grupām nevar nosaukt par smagu pat ne tuvu.

ak jā un par gredzenu pavēlnieku es zinu tikai vienu grupu kura par to dzied. gandrīz viss kas šeit sarakstīts ir aplams.

1 0 atbildēt

Nirvanu te noteikti nevar likt, tā ir pavisam cita līga. Tā ir mūzika. 

Par pārējā grupām runājot, slipknot ok, tāda melodiska aurošana vien ir, tā otra grupa vsp ir ir kkāds geyrocks, un pēdējā...žēl ka no rokmūzikas ir attīstījies tāds bezgaumīgs hibrīds. 

1 1 atbildēt

tas breakin benjamin ir drausmigs mesls nevis metals.un ja godigi tev neviena ista metala grupa te ari nav ielikta

0 0 atbildēt

Metālu klausos jau no 7gadu vecuma( sākās ar Kiss un Manowar) un es godīgi varu teikt, ka Nirvan ir labie 90's, Slipknot ir vairāk balstīts uz mūziku ar sātanisma pieskaņu( bet kurā grupā tā mazliet nav ), Suicide Silence ir pamatīgākā speed metala un deathcore sajaukums, Breaking Bejamin manā un daudzu cilvēku skatījumā ir pamatīgākais sū*s kuru, lai nosauktu par metalu es nevarētu pamatīgā pālī.

0 0 atbildēt

Nirvana nav metāls... Un jā-te nav īsti nekā tāda jēdzīga,kas tiešām būtu vārda ''metāls'' cienīgs. Viss kautkāds mūsdienu komercbleķis...  

0 0 atbildēt

Rakstu nekomentēšu, to jau citu paspēja. Suicide Silence gan varēji nelikt, jo tur no metāla smakas nekādas, tas ir Deathcore, ko drīzāk zem punk jāliek, vai precīzāk hardcore punk lauciņā, par Nirvanu jau cilvēki izteicās...

0 0 atbildēt

pēdējie divi video - fail

0 1 atbildēt

Smagais metāls ir svins, zelts utt., velns ar ārā!

1 4 atbildēt