local-stats-pixel fb-conv-api

Šis tev liks skatīties citādi uz slavenām filmām28

1100 4

Pēc šī izlasīšanas atpakaļceļa vairs nebūs. emotion

1100 4 28 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 28

0/2000
Home alone vai tad galviņu skaits nesakrita tāpēc, ka pieskaitīja kaimiņu puiku, kurš rakājās pa busiņu?
108 0 atbildēt
Kāpēc tad kaklarota nevarēja būt pie viņas?tad jau visas dāvanas kas nav uz tava vārda patiesībā nav tavas?kur tava loģika?
13 0 atbildēt

Protams, ka "Castaway" nav mūzika uz salas. ''Castaway" ir filmas nosaukums. Un uz salas nav mūzikas. Ja lieto nav+lietvārds, tad lietvārdam jābūt ģenitīvā.

8 0 atbildēt

Principā jā. 

8 0 atbildēt

Kaut kā jocīgi - ja piem par Aladinu vai Pinokio ir minētas lietas, ko skatītājs varbūt palaida garām, tad Glābjot ierindnieku Raienu to momentu tikai slinkais nebūtu pamanījis.  Un kāpēc domā, ka tie bija gūstekņi? Tur jau nevar zināt vai tie bija mobilizētie (ne gūstekņi) vai arī brīvprātīgie. Par Matrix - starp citu otrā un treša filma oriģinālā bija domātas pavisam savādākas, ar ļoti bēdīgām beigām, ka cīņu ar mašīnām cilvēce nevar uzvarēt un ka Neo bija mašīnu radīts speciāli, lai cilvēcei dotu cerību un būtu labākas "ražas". Producenti uzstāja uz izmaiņām (cilvēces uzvara utt.), kā rezultātā 2 un 3 daļas principā zaudēja loģisku lietu secību un jēgu.

8 1 atbildēt

Man vienalga, ka tik viens otram visas filmas garumā krauj pa purnu, ka žļarkst vien. Un dauza mašīnas. Daudz mašīnu. Ļoti daudz. Ļoti ļoti daudz... emotion

6 0 atbildēt

Kads atpakalcelsh ? emotion 

5 0 atbildēt

Tu lasīt māki? Tur teikts, ka mūzika nav uz SALAS!!!!

4 0 atbildēt
Un tie kas nosava tos cehus viens prasa otram ko vins teica,tas otrs atbildeja-redzi es pirms pusdienam rokas nomazgaju.
4 0 atbildēt

Labs raksts  emotion  Bet filmā ''Castaway''  ir mūzika piemēram beigās Kad viņš nogādā atpakaļ to paciņu skan Elvisa Preslija dziesma "Return to sender"  emotion 

6 2 atbildēt

  Da  emotion  man!Visas tās filmas vienalga ir labas!

3 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

Nē. Izlasi komentārus.

2 0 atbildēt
emotion
1 0 atbildēt
7. Varbūt varēja apspēlēt kaut kā pamanāmāk, ne!? emotion
1 0 atbildēt
emotion
1 0 atbildēt

9.  emotion  biju kautko līdzīgu iedomājies !

0 0 atbildēt

tauki

0 0 atbildēt