local-stats-pixel fb-conv-api

Sirdi plosošs video par mirušajiem tuviniekiem4

67 0

Kāds skumjš mūzikas videoklips notvēris emocijas, ko pauduši cilvēki, kuri zaudējuši kādu tuvu cilvēku, un tas kļuvis ārkārtīgi populārs.

Īru dziedātājas, Stefānijas Reinijas singla videoklipā, „Lūdzu, neaizej”, redzamas sievietes un vīrieši, kas rokās tur plakātu, uz kura rakstīts kā nomiris viņiem tuvs cilvēks, kā arī, pēc tam, viņi parāda aizgājušā tuvinieka bildi

Video tika ievietots Stefānijas oficiālajā Facebook lapā, kur 24 stundu laikā tas tika apskatīts 1,5 miljonus reižu.

Tuviniekus zaudējušie pēcāk arī apraksta kā viņi jūtās pēc tuvinieka nāves, visbiežāk minēts „pazudis”, „izsmelts”, „salauzts” un „panisks”.

Šie cilvēki arī dalās ar kaut ko, ko vēlas pateikt aizgājušajam cilvēkam. Minēti vairāki vēstījumi: „Piedod, ka neizdevās tev glābt”, „Es respektēju tavu lēmumu”, „sveika, meitenīt”.

Pie videoklipa, dziesmas autore piemetināja: „Pāris pēdējos mēnešus esmu strādājusi pie dziesmas „Lūdzu, neaizej” videoklipa, un tagad man ir tas gods ar to dalīties.”

„Ir grūti pateikt vārdos, ko man šis videoklips nozīmē un cik ļoti pateicīga es esmu cilvēkiem, kas piedalījās šajā projektā.”

„Pāris gadus atpakaļ, es pēkšņi zaudēju savu krustdēlu un šis notikums uz mūžīgiem laikiem mainīja manu dzīvi.”

„Es vēl joprojām atceros, kā es jutos tad un es apzinos, ka ir ļoti daudz citu cilvēku, kas piedzīvojuši ko stipri līdzīgu.”

„Es jūtu, ka šī dziesma visspilgtāk atspoguļo manas jūtas. Es atceros vietu no kuras šī dziesma nākusi un tā nekad nezaudē savu nozīmi, lai arī cik reižu es to atskaņotu.”

„Kopš tā brīža, es vēlējos radīt mūziku, kas to atspoguļotu un, iespējams, varēs palīdzēt cilvēkiem, kas cīnās ar tuvinieka zaudējumu, kā arī dot iespēju pastāstīt viņu stāstu,” Stefānija piebilst.

Saistītā video rullītī redzams arī Facebook komiķis, Cians Tvomijs. Cians dalās ar jūtām, ko piedzīvojis, kad no dzīves pēkšņi aizgājis viņa tēvs.

Cians ievietoja video savā Facebook lapā, ar nosaukumu „Tas laikam ir grūtākais, kas man jebkad bijis jādara”.

Viņš piebilda: „Stefānija ir ārkārtīgi talantīga dziedātāja, tā ir brīnišķīga dziesma un video arī ir izdevies. Brīdinu, ka jūs visticamāk to skatoties raudāsiet.”



67 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Zeltene.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000
Paldies ka padalījies ar šo video. ❤
1 0 atbildēt
Skatos, ka tu laikam tagad esi starpnieks starp draugiem un spokiem.
1 0 atbildēt

Cilvēki mirst un tam nav jāliek tev justies slikti vai skumji.

0 1 atbildēt