local-stats-pixel fb-conv-api

Seriāls SKAM2

28 0

Šajā rakstā es ļoti vispārināti pastāstu par to, kas noticis katrā sezonā, bet ja jūs nevēlaties iepriekš uzzināt par to, kas notiks katrā sezonā tad vienkārši iesaku jums to noskatīties. Raksta lejā pievienošu linku, kur var atrast seriālu.

SKAM ir norvēģu pusaudžu seriāls par pusaudžu ikdienas dzīvi Hartvig Nissenas skolā, kas atrodas Oslo . Pirmā sērija tika izlaista televīzijā 2015. gada 22. Septembrī un internetā pēc trīs dienām.

Seriālam pašlaik ir tikai 3 sezonas. Tajā ir par meitenēm un puišiem, kas pirmo gadu pavadīs jaunā skolā. Katrā sezonā tiek izcelti divi personāži un to savstarpējās attiecības. Pirmajā sezonā ir Eva un Jonas, kas ir pāris, bet viņu attiecībās ir dažādi sarežģījumi kurus viņi cenšas pārvarēt. Šajā sezonā visi viens otru iepazīst un parādās jauni draugu pulciņi.

Otrajā sezonā ir par Evas draudzeni Nooru. Nooras un Villiama attiecībām. Villiams Nooru iepazīst kad viņa aizstāv savu draudzeni Vildu un viņam iepatīkas Noora. Taču Noora ir diezgan noslēpumaina un tik viegli neļaujas Villiama uzmanības apliecinājumiem. Ir ļoti interesanti skatīties seriālā kā Villiams cenšas dažādos veidos pievērst Nooras uzmanību un izveidot ar viņu kontaktu. tomēr tas nav nemaz tik viegli, jo ceļā stājas dažādi šķēršļi - ballītes un Villiama brālis, kas nevēlas, lai Noora būtu kopā ar Villiamu un apmelo viņu.

Trešajā sezonā ir par diviem puišiem. Isaku un Evenu, kuri iepazīstas pateicoties pasākumam. Šajā sezonā viss rit ļoti labi līdz brīdim kad Isaks uzzin ka Evens slimo ar bipolārajiem traucējumiem. Taču Isaks nepamet Evenu un viņi palīdz viens otram.

28 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000
Būs vēlāk ko paskatīties 👍
2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt