local-stats-pixel fb-conv-api

Seriāls ,,Balika Vadhu” 🇮🇳 📺2

32 0

Sveiki,

Es gribu pastāstīt par vienu no indiešu seriāliem, kurš man pašai liekas interesants, jo stāstā ir par indiešu tradīcijām un sieviešu dzīvi Indijā.
Seriāla notikumi norisinās Radžastānā. Galvenā varone Anandi ir no nabadzīgas ģimenes un viņa tiek izdota par sievu vēl esot bērns, jo Indijas laukos daudzi joprojām izprecina savus bērnus ļoti jaunus. Tā kā laukos daudzi cilvēki stingri seko reliģijai un ir patriarhāla sabiedrība, daudziem ir uzskats, ka meitenēm nav vajadzības izglītoties un ir jābūt tikai mājsaimniecēm. Seriālā Anandi pati sevi izglīto, lai gan daudzi ir pret to, un kļūst par skolotāju citiem ciemu iedzīvotājiem, jo ciemā daudzi ir analfabēti, un iekļūst lielos parādos, jo ņem kredītus nezinot pietiekami matemātiku un intereses procentus. 🔢 Tas ir daļēji tāpēc, ka Indijas lauku rajonos augstskolas nav pieejamas, un tikai turīgie var atļauties sūtīt savus bērnus uz lielajām pilsētām kā Mumbaja, lai studētu universitātēs.
Indijas laukos daudzi cilvēki ir pret laulības šķiršanu. Kad seriālā Anandi pirmais vīrs Jagya apprec citu meiteni Gauri, jo bērnu laulības neskaitās legālas Indijā, jo pēc likuma cilvēkiem ir jābūt pilngadīgiem, lai apprecētos, tad viņa ģimene viņu izmet no ģimenes. Tas skaitās par apkaunojumu.
Jagya varoņa dzīve Mumbajā atspoguļo milzīgo atšķirību no dzīves laukos. Lielās pilsētās Indijā cilvēki ir modernāki, un sievietēm arī ir dota iespēja izglītoties. Daudzās skolās pasniedz angļu valodu, jo mācību sistēma ir palikusi no britu kolonizācijas laikiem.
Seriālam ir vairāk par 2000 sēriju un 2 sezonas, tāpēc nepievienoju pilnu sižetu aprakstu.
Šis seriāls ir saņēmis daudzas balvas, jo atspoguļo dzīvi Indijas laukos, kur valda nabadzība, analfabētisms, vecas tradīcijas utt. Es pievienoju interneta adreses, lai par to varētu izlasīt sīkāk.

Pēdējā sērija
32 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

 emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt