local-stats-pixel fb-conv-api

Serial Experiments Lain18

34 0

Šoreiz nekādu garo aprakstu netaisīšu, vairāk anime rekomendācija, nevis apskats. Mēģināšu apstāstīt bez nekādiem liekiem spoileriem. Pievienoju arī traileri.(lai gan neko daudz jūs tur neredzēsiet) Serial Eksperiments Lain ir unikāla anime, nāksies palauzīt galvu, lai iebraukti sižetā. Jā, sižets ir diezgan sarežģīts, silti iesaku skatīties no sākuma līdz beigām, bez lieliem laika intervāliem starp sērijām. Pats visā iebraucu noskatoties anime vienreiz, taču tas viss beidzās ar lielām galvassāpēm – tas moments, kad anime notiekošais ir vienlaikus interesants un tai pašā laikā - wtf?? Otrreiz skatoties jau var atslābt, izbaudīt atmosfēru. Runājot par atmosfēru, tā nedaudz atgādināja silent hill spēles, tikai cyberpunk versijā, lol.





34 0 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

I jizzed in my pants

0 0 atbildēt

Zin kas ir arī laba anime,kur var piedomat un palauzīt galvu-DEATH NOTE

:)Mani vismaz aizrāva viņas stāsts.Iesaku paskaties kādas 3 serijas,un ja aizrus tad visu,ja ne tad tik un ta skaties:D

0 0 atbildēt

redzeeju sho ap 2000 nebiju redzeejis neko citu vispaar taadu. Death Note ir labs bet hsis irkas pavisam cits. kaadreiz man frichene ar taada bija :D

0 0 atbildēt

Paldies par ieteikumu, noteikti iečekošu >.<

0 0 atbildēt

.Noteikti ievērtēšu. 

Death Note nav slikta, bet par "mindfakīgu" nosaukt to būtu ļooti nepareizi. No nesen redzētajām iesaku "Steins Gate" (jā, jā, zinu, ka visi jau ir redzējuši^^).

0 0 atbildēt

Silent hill... cyberpunk!... jālauž galva!!! Pilnīgi noteikti ieinteresēji. Vēl neesmu skatījies nevienu anime pie kura būtu jālauž galva, lai ko saprastu. Paldies.

0 0 atbildēt

Trīs dienu laikā šito noskatījos, bet grūti teikt par to prāta pišanu, itkā visu, ko vajadzēja sapratu, ja nu vien tur nav kādi "zemteksti" kur jādomā dziļāk, tādus es nekad nemanu. Galvenais, ko es nesapratu - kas bija domāts ar to dievu un kādā veidā Lain pašās beigās spēja parādīties atkal reālajā pasaulē un satikties ar Alisi. Visa tā nesaprašana ar to, kas tur notiek un kas tur domāts man atgādināja filmu Donnie Darko, tur arī tāda galvas laušana, tik ne šitik augstā līmenī.

0 0 atbildēt

Vai tad nav nekā aktuālāka? Šai Anime ir tak gandrīz 15 gadi :(

0 2 atbildēt