local-stats-pixel fb-conv-api

Samsung k/t Kino Citadele atklāj lielāko video sienu Baltijas valstīs‏0

8 1

Līdz ar k/t “Kino Citadele” kasu zonas rekonstrukciju, kinoteātra telpās atklāta Baltijas valstīs lielākā video siena, veidota no 21 Samsung ekrāna. Papildu tam kinoteātris aprīkots vēl ar 38 profesionālajiem ekrāniem. Samsung video siena un ekrāni turpmāk aizstās ierastos filmu plakātus un ļaus apmeklētājiem mūsdienīgā veidā iepazīties ar aktuālo informāciju par kino repertuāru un citiem pasākumiem.

“Ar Samsung video sienu k/t “Kino Citadele” iegūst nebijušas komunikācijas iespējas ar saviem viesiem. Šie ekrāni ļauj vienā brīdī attēlot aktuālas filmas treileri, nākamajā – informāciju par visu repertuāru, bet vēl pēc mirkļa īpašos kino piedāvājumus. Šāda veida investīcijas kļūst par izklaides industrijas standartu, ļaujot kinoteātra klientiem jau kopš ienākšanas kino telpās baudīt spilgtu un izteiksmīgu video. Un ne mazāk būtiski, ka kinoteātrim tas ļaus ilgtermiņā ietaupīt izmaksas,” uzsver Ronalds Možeiko, Samsung Electronics Baltics Korporatīvo klientu attiecību vadītājs.

“K/t “Kino Citadele” vienmēr ir centies piedāvāt saviem apmeklētājiem labākās pieejamās tehnoloģijas un kino industrijas jaunievedumus. Pirmie Latvijā uzstādījām digitālos kino projektorus, ieviesām jaunākās paaudzes 3D tehnoloģiju un atvērām pirmo kinoteātra pašapkalpošanās kafejnīcu Latvijā – “PopHouse.” Nedomājam apstāties pie sasniegtā un tāpēc atklājām Baltijā lielāko un modernāko video sienu. Esam pārliecināti, ka tā palīdzēs skatītājiem atraktīvā veidā iepazīt kinoteātra repertuāru, atvieglos filmas izvēli un padarīs kino apmeklēšanu vēl aizraujošāku,” saka Forum Cinemas direktors Normunds Labrencis.

Šī ir lielākā video siena Baltijā ar kopējo izmēru 4×3 m. Sienu veido 21 Samsung profesionālais ekrāns, katrs no tiem 46 collu izmērā ar Full HD izšķirtspēju. Ar specializētu ekrānu risinājumu, tos var ērti un centralizēti pārvaldīt gan katru atsevišķi, gan visus kopā. Katra ekrāna rāmis ir vien 3,5 mm plāns, un vairāk nekā 4 m attālumā tas praktiski nav redzams, radot vienotu attēlu. Salīdzinot ar standarta televizoriem, šādi Samsung profesionālie ekrāni ne tikai nodrošina ilgāku kalpošanas mūžu un zemākas ekspluatācijas izmaksas, bet arī garantē augstāku noturību pret karstumu, putekļiem un pēcattēla rašanos.

8 1 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000