local-stats-pixel fb-conv-api

SERIĀLI jauniešiem14

50 5

Pievienošu dažādus seriālu variantus, kurus pati esmu redzējusi un kuri mani aizrāva. Žanri ir dažādi, bet seriāli varētu patikt tieši jauniešu kategorijai.

50 5 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Vienīgais seriāls ko skatos ir Supernatural un tam pašam pēdējas 4 sezonas galīgi neitneresantas emotion agrāk bija labākais seriāls no visiem. 

5 0 atbildēt

Nez, es šķiet nedaudz pa vecu, lai skatītu dažus no tiem seriāliem emotion

4 0 atbildēt

Gossips jau bija tīri neko, bija vēl labs OC. Tie pārējie toč tādām čiepām11 līdz 16 domātiemotion 

2 0 atbildēt

Interesanti

1 0 atbildēt

Vai kāds man paskaidrot Naher kādam būtu jāskatās intrigante?? 

Kas tajā sūda seriāla ir tik ahuns, izņemot maucību un Alkānus emotion Reāli vidusskola tiek pasniegta kā sacensība kurai mauciņai stilīgāka taša un kuram bagātāki senči utt..

hui*a

Kupolu vēl varēja paskatīties..

1 0 atbildēt

Vienīgais, ko no tiem visiem tiešām iesaku, ir Under The Dome. Pārējais tavā "noteikti jāskatās" sarakstā ir kaut kādi bez maz vai nejēdzīgi seriāli tīņiem, kas galīgi ne attīsta prātu, ne iedarbina sakarīgo domāšanu.. īsāk sakot, nevajadzīgi tiem, kas tiešām vēlas skatīties kaut ko, nevis izniekot savu laiku pavisam nelietderīgi.

Varēji arī konkrētāk pastāstīt, kāpēc tieši tas seriāls mums būtu jāskatās. Viss, ko izlasīju: "Fantastisks, fantastisks, fantastisks seriāls! Intrigas, intrigas, intrigas!" Neņemot vērā to, ka izvēlējies tādus, kurus es jau zinu un nemaz neskatos (izņemot vienu), un ka tavi raksturojumi arī tādi pavirši, neizraisa manī pilnīgi nekādu interesi pat iepazīties tuvāk ar pašu seriālu. Jau pateicu, ko tur sarakstīji par seriāliem... Pati esi redzējusi tos seriālus, tad jau varēji mazliet sīkāk, bet arī īsi un kodolīgi, uzrakstīt kaut ko, vai ieintriģēt kaut kādā veidā, bet nelietot vairākos raksturojumos vienus un tos pašus (īpašības, piemēram, fantastisks) vārdus. Žanri arī nav dažādi, visus vari mest vienā kategorijā, izņemot Under The Dome.

Galu galā varu tik pateikt, ka šis raksts, manuprāt, ir ļoti nevajadzīgs, jo man tas neko neizsaka. Tas ir vienkāršs saraksts ar seriāliem, bez jebkāda sakarīga pamatojuma, kāpēc man tie būtu jāskatās. To visu es varu mierīgi atrast arī visur citur. Arī seriālu izvēle, man šķiet, nav tā labākā. Neuzskatu arī, ka cilvēks kaut kādā ziņā ir centies, veidojot šo rakstu. Lai vai kā, šis viss jau it kā domāts jauniešiem, bet nu, neesmu no tās kategorijas, kas tieši šādus seriālus skatās, tāpēc šis diemžēl vai par laimi nav nekas priekš manis.

1 0 atbildēt

Skatos tikai ''The Vampire Diaries'' vismaz agrāk skatījos un aizrāva, bet tagad gan vairs nē.

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt