local-stats-pixel fb-conv-api

RobertsL nāk klajā ar jaunu dziesmu. Noklausies - ko tādu nebūsi gaidījis...5

26 4

19.februāris ar patīkamu ziņu un šoreiz runa nav par to, ka Melbārdis un Stengra izcīnīja bronzas godalgas bobsleja divniekos Olimpiskajās spēlēs. Šoreiz ar jaunu dziesmu klajā ir nācis viens no labākajiem Latvijas hip-hopa izpildītājiem - RobertsL jeb RL. Pilnajā vārdā, Roberts Lucs, savu popularitāti ieguva pirms gandrīz diviem gadiem, kad kopā ar mūziķi Erkilu jeb Ēriku Jaunpauli izdeva kopīgu ''diss-track'' mūzikas apsmieklam Neidam, kurš nozaga dziesmas lirikas un pasniedza dziesmu kā savu.

Šodien, Roberts izdeva jaunu dziesmu. Tās nosaukums ir ''Nepiedod'' un dziesma ir pāris stundu laikā klausīta nedaudz vairāk kā 500 reižu. Gandrīz 100 cilvēki dziesmu ir atzīmējuši ar ''patīk'', bet tikai viens ar ''nepatīk''. Šis ir vēl viens pierādījums tam, ka Roberts ir viens no labākajiem reperiem no Latvijas un viņa dziesmas ir ar vislabāko liriku un to izpildījumu. Roberts ir arī uzstājies vairākos koncertos un izlaidis vairākus albumus jeb diskus sadarbībā arī ar citiem plaši pazīstamiem māksliniekiem no Latvijas.

Jāpiebilst, ka pirms neilga laika, Roberts izdeva arī savu jauno disku - ''Mani Sapņi Nogalina''. Tā sastāvs bija 7 dziesmas, no kurām 6 bija pilnīgi nekur nedzirdētas un nepublicētas. Pilno albumu vari atrast šī raksta avotā, tāpat kā Roberta Instagram profilu. Robertam ir lieli mērķi ar hip-hopu gan šogad, gan arī turpmāk, tāpēc nepalaid garām viņa turpmākos soļus lielajā mūzikā.

Pirms dodies prom, noklausies jauno Roberta dziesmu, uzspied rakstam ''patīk'', iekomentē un būtu jauki, ja arī padalītos ar šo rakstu sociālajos tīklos. Jauku dienu!

26 4 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Nu ko,kārtejais reklām raksts.

0 0 atbildēt

Ne sūda nav tev pašam...

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 2 atbildēt